הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בחיטוב

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
עובר לחיטוב ורוצה להתאמן ככה:
ראשון וחמישי אימון FBW - סקוואט,בנץ,מתח,פרס (אולי איזה סט לידיים) 5X5 פירמידה (כמו בליניארית)
שני ורביעי - אימון משקל גוף, תווך חזרות גבוה ובעיקר עבודה סטטית.
שלישי - מין אימון הנפות, כבד... עוד לא חשבתי מה בידיוק אבל לשלב כמה שיותר את כל הגוף. קלין עם פרונט סקוואט ופוש פרס, כמה דדליפטים, אולי במתכונת של ליניארית...

מה אומרים, זה בסדר, לא יותר מדי נפח ?..

בשביל מה הבלגאן הזה? תעשה לינארית ותנסה לשמור על משקלי עבודה וזהו.

• פותח/ת השרשור
מה קשור ליניארית...
אם האימון של יום שלישי מבלבל אותך אז אל תתיחס לזה. בלי זה, זה FBW פעמיים בשבוע.
בנוסף לזה אני רוצה לעבוד משקלי גוף, לצורך מטרה אחרת...
אז אם פשוט אפשר לקבל תשובה אם זה בסדר מבחינת נפח..?

נערך לאחרונה:
אם תוותר על האימון בשלישי אז זה סביר
5 אימונים בשבוע בלי הפסקה בין אחד לשני, זה מתכון לפציעה

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה.
ביום שלישי, אם זה יהיה אימון אירובי בסגנון קרוספיט זה עדיין בעיה ?
אם כן, אז אימון אירובי רגיל (ריצה בעצימות בינונית 20-30 דקות) יהיה בסדר ?

תשמע אני לא יודע אם זה חיטוב ראשון שלך אבל נראה לי שאתה יוצא קצת מפרופורציות.
דבר ראשון איזה סוג של דיאטה אתה עושה, דל פחממה?
אל תשכח שאתה במינוס קלורי, ועוד אם אתה עושה דל פחממה לבצע FBW של 3 פעמים בשבוע זה כבר קשה...על דל פחממה אנשים מסיימים 2 אימונים ולא רוצים בכלל לשמוע על השלישי כי לגוף אין טיפה מיותר של כוח (ובמיוחד בהתחלה). קפאין יכול לעזור למצבים האלה. אני מציע שתתחיל בשבוע הראשון לפחות עם 3 אימוני ה FBW שלך ותראה איך אתה מסתדר, עדיפות לאימוני כוח עם תרגילים מורכבים- דל פחממה גורם לכאבי ראש בהתחלה, חולשות, חוסר מוטיבציה וכל זאת בזמן האימון.

עכשיו לגבי האירובי אני לא ממליץ לך על עצימות גבוהה אלא 20-25 דקות 3 פעמים בשבוע מקסימום ובעדיפות ישירות לאחר אימון המשקולות בשביל שבימי מנוחה שלך תנוח, כי תאמין לי שאתה תצטרך לנוח זו תקופה זוועה השינוי הדרסטי הזה בקלוריות, בכוח, בנפש. אם תתחיל לדפוק אירובי מטורף אתה סתם תפרק שריר וזה לא נראה לי מה שאתה רוצה- זו גם הטעות הכי גדולה של בילדרים ממש סמוך לעלייה על במה הם נלחצים וחושבים שהם צריכים לרדת מהר ומתחילים לדפוק שעות של אירובי והורסים את כל העבודה שהם בנו.

• פותח/ת השרשור
פרוטוקולים לשומן עיקש אפשר לעשות גם באחוז שומן יחסית גבוה (15) ? במקום לחכות עד לקראת סוף החיטוב ולראות איפה נשאר שומן עיקש ולעשות פרוטוקלים, להתחיל כבר עכשיו פעם אחת בשבוע, ולעט לעט לפרק תשומן העיקש הזה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית