הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על התוכנית הזו? מנסה כבר המון זמן תוכניות..

• פותח/ת השרשור dbs
  • פורסם בתאריך

dbs

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
שלום אני מנסה כבר המון זמן המון תוכניות אף פעם לא האמנתי ב תוכנית SS ועכשיו אני רוצה לעשות תוכנית דומה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על התוכנית ואם היא מספיקה כי אין פה ידיים זה בסגנון של הSS (התוכנית מתוך ישראל בודי)
A
סקוואט 4X6
דדליפט רומני 3X8
תאומים 2X10
לחיצת חזה 4X6
פרפר 2X10
כפיפות בטן 3X25

B
דדליפט 1X5
פרונט סקוואט 3X8
מתח 3X6
חתירה 2X10
פרס 3X6
בטן 3X25
דרך אגב כל התרגילים שהם עם מוט אני עושה אותם בסמית'

עוד כמה פרטים:
גובה: 180 סמ
משקל: 71
אחוז שומן: לא ידוע

"דרך אגב כול התרגילים שהם עם מוט אני עושה אותם בסמית" חחחח לא אמרת כלום, סמית זה כמו לעשות במכונה אם אתה מבין מה ההבדל בין מכשירים לחופשי..

• פותח/ת השרשור
"דרך אגב כול התרגילים שהם עם מוט אני עושה אותם בסמית" חחחח לא אמרת כלום, סמית זה כמו לעשות במכונה אם אתה מבין מה ההבדל בין מכשירים לחופשי..
בסדר עזבו עכשיו את הסמית מה אתם חושבים על התוכנית? ואחר כך תסבירו לי למה כל כך גרוע לעשות את זה בסמית'?!

בסדר עזבו עכשיו את הסמית מה אתם חושבים על התוכנית? ואחר כך תסבירו לי למה כל כך גרוע לעשות את זה בסמית'?!

אחי תוכניות כמו SS באות לחזק אותך במהירות האפשרית ולהכנס לאחר מכן לכל תוכנית שתבחר כשיש לך בסיס חזק וטוב בתרגילים מורכבים כמו סקוואט דדליפט ולחיצת חזה...
כשאתה עובד על התרגילים האלה בסמית' אין לך עבודה של שרירים מייצבים בגוף שבהחלט יכולים להוסיף לך עוד כמה פלטות טובות לכל תרגיל...
לא יכול להיות בחיים שמכשיר אחד כמו סמית' והזוויות עבודה שיש בו יתאימו לכל המתאמנים באשר הם!
עוד דבר...לא תוכל לעבוד בטכניקה נקיה במכונה שמכתיבה לך תנועה אחת מדויקת.

אין ספק שהסמית משין זה חרא דבר אולי חוץ מללחיצות כתפיים ולחיצה צרה לטרייספס (יד אחורית) חוץ מזה הייתי עובד בכל התרגילים עם מוט חופשי ולהוריד משקלים. לעבוד טווח מלא ולעבוד 7-8 חזרות ולא 6 כי זה כבר נוטה יותר לכיוון כח ולא היפרטרופיה

והייתי מוסיף תרגילים שיעבדו על סיבולת השריר של 15-20 חזרות וכך לעבוד על כל מרכיבי השריר

אין ספק שהסמית משין זה חרא דבר אולי חוץ מללחיצות כתפיים ולחיצה צרה לטרייספס (יד אחורית) חוץ מזה הייתי עובד בכל התרגילים עם מוט חופשי ולהוריד משקלים. לעבוד טווח מלא ולעבוד 7-8 חזרות ולא 6 כי זה כבר נוטה יותר לכיוון כח ולא היפרטרופיה

והייתי מוסיף תרגילים שיעבדו על סיבולת השריר של 15-20 חזרות וכך לעבוד על כל מרכיבי השריר

אתה ליצן.

חחח אחי אתה עושה לו פיזיותרפיה או תוכנית אימונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית