הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
חיפשתי בפורום ומצאתי הרבה נושאים אך באף אחד לא היתה בידיוק תשובה ממשית איזה חלבון עדיף לי לקנות אני משתמש באופטימום כבר 3 שנים ואני חושב לשנות.
ראיתי שיש את אלה תגידו לי מה אתם חושבים אשמח גם לשמוע המלצות על טעמים:
Syntha-6
Gaspari Nutrition IntraPRO
Gaspari Nutrition MyoFusion Probiotic Series
Optimum Gold Standard 100% Whey
Dymatize Elite Whey Protein
MusclePharm Combat Powder
או חברה אחרת שאתם מכירים ומרוצים מימנה .
המון תודה על העזרה , עידו.

Optimum Gold Standard 100% Whey זה מה שאתה משתמש לא?
ההבדלים בין האבקות לא משמעותיים, אתה יכול להמשיך להשתמש באופטימום או לעבור לדיימטייז - זה יתן את אותו האפקט.

אם אתה מזמין בחו"ל אז MuslePharm כי יחס מחיר:איכות:כמות פשוט מדהים. לגבי הטעם יש לי קופסא סגורה בעוד שבוע אני פותח אבל כבר יכול להגיד שחברה הזאת מאוד איכותית וגם התגובות של האנשים בBB מאוד חיוביות לגבי הטעם.

חוץ מי זה אני מאוד מפסוט מי Gaspari וSintha- 6 על שתי האבקות האלא אין לי מילה אחת רעה להגיד אבל MUslePharm Combat יוצא לך יותר זול כך את זה בחשבון.

לגבי דיימיטיז ניסיתי רק פעם אחד אבקה טובה בסך הכל משכן לא אהבתי את העיצוב של הקופסה הוא נירא לי ילדותי כזה לא יודע לא התחברתי אליו 🚬🤪🚬

בי אס אן וגאספארי, לא יודע לגבי הטעם,אבל אני בכלזאת מהמר שהאבקה של בי אס אן טעימה יותר מאופטימום נניח, וגם מרקם עשיר יותר, אבל אין שם הרבה חלבון למנה. מבין שתיהן הייתי הולך על בי אס אן, שמעתי שגאספארי לא משהו מבחינת טעם.

בוא נגיד ככה, שאם המטרה שלי הייתה לחסוך ולקבל כמה שיותר תמורה ביחס למחיר, אז אופטימום או משהו בסגנון.

בי אס אן וגאספארי, לא יודע לגבי הטעם,אבל אני בכלזאת מהמר שהאבקה של בי אס אן טעימה יותר מאופטימום נניח, וגם מרקם עשיר יותר, אבל אין שם הרבה חלבון למנה. מבין שתיהן הייתי הולך על בי אס אן, שמעתי שגאספארי לא משהו מבחינת טעם.

בוא נגיד ככה, שאם המטרה שלי הייתה לחסוך ולקבל כמה שיותר תמורה ביחס למחיר, אז אופטימום או משהו בסגנון.

אם המטרה לחסוך ולקבל כמה שיותר חלבון אז כפי בציינתי Combat - תכנס לBB ותחשב בעצמך.
אתה סתם אומר שגספרארי לא משהו, אני אישית טעמתי וגם אמון אנשים אמרו שהם עוברים לגספרי דווקא בגלל הטעם ואני יכול להבין אותם במיוחד שזה רק ב10-15 שקל יקר מי אופטימום גולד כאשר להרבה אנשים כבר נמאס ממנו פשוט.

לגבי חלבון למנה בסינטה - במקרא הזה זה לא מראה על איכות נמוכה של חלבון כי יש אמון פחממות למנה שכביכול תופסות את המקום. ואני לא מבין למה זה באמת כל כך חשוב אם יש 21 למנה או 24 (כמו בגולד), לוותר על האבקה מעולה שגם אפשר להשיג אותה ביותר זול בארץ מאשר גולד וגם טעימה ומעולה למסה בגלל 3 גרם חלבון למנה לדעתי לא חכם.

אלה האבקות שהכי אהבתי מכל מה שטעמתי עד עכשיו כולל דוגמיות וכדומה [לפי סדר אקראי]
גאספרי נוטרישיון- שוקולד חמאת בוטנים
דיימטז -בננה
אופטימום-דאבל רי'ץ שוקולד
אופטימום - קרמל טופי פאד'ג
ISS- קרם עוגיות

אם אתה מזמין בחו"ל אז MuslePharm כי יחס מחיר:איכות:כמות פשוט מדהים. לגבי הטעם יש לי קופסא סגורה בעוד שבוע אני פותח אבל כבר יכול להגיד שחברה הזאת מאוד איכותית וגם התגובות של האנשים בBB מאוד חיוביות לגבי הטעם.

חוץ מי זה אני מאוד מפסוט מי Gaspari וSintha- 6 על שתי האבקות האלא אין לי מילה אחת רעה להגיד אבל MUslePharm Combat יוצא לך יותר זול כך את זה בחשבון.

לגבי דיימיטיז ניסיתי רק פעם אחד אבקה טובה בסך הכל משכן לא אהבתי את העיצוב של הקופסה הוא נירא לי ילדותי כזה לא יודע לא התחברתי אליו 🚬🤪🚬
איזה טעם קנית של המאסל -פארם ? אשמח אם תשתף אותי באיך האבקה שתפתח אותה .

אלה האבקות שהכי אהבתי מכל מה שטעמתי עד עכשיו כולל דוגמיות וכדומה [לפי סדר אקראי]
גאספרי נוטרישיון- שוקולד חמאת בוטנים
דיימטז -בננה
אופטימום-דאבל רי'ץ שוקולד
אופטימום - קרמל טופי פאד'ג
ISS- קרם עוגיות

איזה טעם קנית של המאסל -פארם ? אשמח אם תשתף אותי באיך האבקה שתפתח אותה .

שוקולד, וכן בכיף.

חחחח אנטון זה בנאדם הכי לא אמין מבחינה של אבקת חלבון, כולם כבר קלטו שהוא בעל אינטרס, תמיד ימליץ על מה שהוא מוכר ואם מחר יחליט שהוא מחליף מותג של חלבון אז המותג הישן יהיה "זבל" והמותג החדש יהיה "החלבון הכי טוב".
בוא נגיד שמאנטון לא כדאי לקבל המלצה למוצר 😉.

חחחח אנטון זה בנאדם הכי לא אמין מבחינה של אבקת חלבון, כולם כבר קלטו שהוא בעל אינטרס, תמיד ימליץ על מה שהוא מוכר ואם מחר יחליט שהוא מחליף מותג של חלבון אז המותג הישן יהיה "זבל" והמותג החדש יהיה "החלבון הכי טוב".
בוא נגיד שמאנטון לא כדאי לקבל המלצה למוצר 😉.

וממך כדאי לקבל החלטות? אנטון אמר בסך הכל אמר שאם זו הרשימה אז הוא מעדיף מיופיוז'ן הוא לא מייצג אותם נכון? ובהודעה הקודמת שלו הוא אמר גם שהיא מעולה אבל עם הרבה סוכר, אז בהתאם לרשימה של הבחור פה הוא מעדיף אותה על האחרות מבין?

וממך כדאי לקבל החלטות? אנטון אמר בסך הכל אמר שאם זו הרשימה אז הוא מעדיף מיופיוז'ן הוא לא מייצג אותם נכון? ובהודעה הקודמת שלו הוא אמר גם שהיא מעולה אבל עם הרבה סוכר, אז בהתאם לרשימה של הבחור פה הוא מעדיף אותה על האחרות מבין?
מעניין שחוץ ממני, עוד שניים פה באשכול הזה קלטו שאנטון קשקשן ולא אמין...תסיק מסקנות.

מעניין שחוץ ממני, עוד שניים פה באשכול הזה קלטו שאנטון קשקשן ולא אמין...תסיק מסקנות.
לאנטון יש אינטרסים הוא לא חסיד וטהור לגמרי אמרתי גם כבר. אבל הוא אמין בחלק מהמקרים ואפשר לזהות בחלק שאין לו אינטרסים.
אני מסיק מסקנות שבינתיים אתה מלכלך על אחרים שמוכרים ואתה ממליץ על החנות שלך ברמת גן ורק על דימטייז. תאמין לי הייתי שם לך באן ממזמן.

לאנטון יש אינטרסים הוא לא חסיד וטהור לגמרי אמרתי גם כבר. אבל הוא אמין בחלק מהמקרים ואפשר לזהות בחלק שאין לו אינטרסים.
אני מסיק מסקנות שבינתיים אתה מלכלך על אחרים שמוכרים ואתה ממליץ על החנות שלך ברמת גן ורק על דימטייז. תאמין לי הייתי שם לך באן ממזמן.
לא מוזר שאני "ממליץ" על חנות בלי להזכיר את השם שלה?
כן, הלוואי שהייתה לי חנות של תוספים, יש מספיק אנשים בפורום שמכירים אותי אישית כמו קרמבו לדוגמה ועוד כמה...הסברתי לך את זה פעם אבל כנראה שהזכרון שלא לא מי יודע מה
אבל עזוב, אם עד היום חשדתי שאתה מושתל פה בפורום בשביל מישהו אז עכשיו אני כבר בטוח שזה נכון 🤡

הבעיה שבפיוזון אין הרבה סוכר facepalm

מפחינתי השיא של יכולות השיווק של קלינה היה כשהוא אמר באחת האשכולות שחומצות אמינו שומרות על השריר יותר טוב מי GH facepalmfacepalmfacepalm

אבל חברה אני חושב שבחור כמו קלינה תורם לפורום הזה הרבה מעבר להמלצות על תוספי תזונה ונוכחותו פה מאוד חשבוה אז בואו כולנו נעבור לSAN ולא נשכח לקחת BCAA ושייק מתנה על הדרך! :hoel;susss

מפחינתי השיא של יכולות השיווק של קלינה היה כשהוא אמר באחת האשכולות שחומצות אמינו שומרות על השריר יותר טוב מי GH facepalmfacepalmfacepalm
הרי ברור שכל הקשקוש הזה זה בשביל לדחוף פה בפורום חומצות אמינו שהוא בטח מוכר 🤡

אתה צעיר מדי כדי לנסות להטריל אותי- רשום עברית על גבי לבן- אם זאת הרשימה...😛

הרי ברור שכל הקשקוש הזה זה בשביל לדחוף פה בפורום חומצות אמינו שהוא בטח מוכר 🤡

ליצן,בחיים לא מכרתי.ותמיד ציינתי שרר מתקדמים צריכים את זה וזה ממש לא נחוץ.

אני כן חסיד טהור,אני לא רואה שום סיבה להסתיר את התמיכה שאני מקבל מהיבואן ומהמותג ויש לציין שזכיתי בכך אק בזכות עבודה הקשה וההשגים הצנועים ולא שום דבר אחר שיכול להטיל צל על המוניטין שלי

תקרא את ההודעה רשמתי שהם מעולות...רן,מה עובר עליך?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית