D Divon משתמש פעיל 476 2 נק' מוניטין: 30 0 476 2 15/6/12 #1 מאז שהתגייסתי (ממש פזמניק) יש לי כאבי גב כשאני מתעורר בבוקר, וזה כמעט כול יום (גם כשאני בצבא וגם כשאני יושן בבית) בצבא אני יושן על מיתת שדה וכשאני בשטח, בדרך כלל (אני חושב שאף פעם בעצם) לא כואב לי הגב. מה אפשר לעשות?
מאז שהתגייסתי (ממש פזמניק) יש לי כאבי גב כשאני מתעורר בבוקר, וזה כמעט כול יום (גם כשאני בצבא וגם כשאני יושן בבית) בצבא אני יושן על מיתת שדה וכשאני בשטח, בדרך כלל (אני חושב שאף פעם בעצם) לא כואב לי הגב. מה אפשר לעשות?
Elad5 משתמש קבוע 1,561 5 נק' מוניטין: 3,250 0 1,561 5 15/6/12 #3 אם אתה אומר שבשטח אתה יושן טוב, אז הבעיה היא שהמיטה שלך בבית רכה מדי. תחליף מיטה \ מזרן. על המיטה שדה, תשים דלת. (איזה מין פזמניק אתה שלא ידעת את זה?)
אם אתה אומר שבשטח אתה יושן טוב, אז הבעיה היא שהמיטה שלך בבית רכה מדי. תחליף מיטה \ מזרן. על המיטה שדה, תשים דלת. (איזה מין פזמניק אתה שלא ידעת את זה?)
כ כירופרקט מושעה 2 0 נק' מוניטין: 1 0 2 0 15/6/12 #4 תראה באתר גב BACK לבן שלי יש אותה בעיה. קניתי לו מיטת היפוך-גב BACK לא אחרי שבועיים עברו לו כאבי הגב.
תראה באתר גב BACK לבן שלי יש אותה בעיה. קניתי לו מיטת היפוך-גב BACK לא אחרי שבועיים עברו לו כאבי הגב.