ייעוץ BCAA + קריאטין בחיטוב

לדעתי רק BCAA וכמובן אבקת חלבון. הבעיה עם קריאטין בגלל שסופח נוזלים יגרום לך להראות נפוח ממים ויפגע בחיטובים שרואים.

אגב אני גם בחיטוב ארוך וקשה עכשו אז מנסיון 😃

• פותח/ת השרשור
תאכלס אני לא מאלה שיראו קצת נוזלים בגוף ויתבאסו אני יודע שזה סופח נוזלים בין 3-7 קילו וגם אין כוח בכלל בחיטוב אז אולי בכל זאת לשקול להישתמש בקריאטין ?

אל תקשיב לו ! מה שיהיה לך יותר חשוב במצב שלך זה קריאטין הנוזלים שהוא סופח הוא תת עורי והם בשריר כך שהם כמעט ולא בולטים לעיין אם אתה לא באחוז שומן חד-ספרתי , והיעילות שלו בחיטוב חשובה מאוד מניסיון הוא שומר על הכוח והתאששות בצורה פנטסטית .

• פותח/ת השרשור
אל תקשיב לו ! מה שיהיה לך יותר חשוב במצב שלך זה קריאטין הנוזלים שהוא סופח הוא תת עורי והם בשריר כך שהם כמעט ולא בולטים לעיין אם אתה לא באחוז שומן חד-ספרתי , והיעילות שלו בחיטוב חשובה מאוד מניסיון הוא שומר על הכוח והתאששות בצורה פנטסטית .

כרגע אני עומד על 18-20 אחוז אני כניראה יצרוך קריאטין וBCAA + אבקת חלבון איזולאט של אינטראקטיב איך האבקה היא בסדר ?

אם אתה כבר צורך אבקת חלבון אין לך בשביל מה לקנות גם אבקת חלבון כי באבקת חלבון עצמה יש כמות מספקת של הBCAA + הכמות שאתה מקבל מהמזון זה די והותר
אתה לא צריך בשום אופן לקנות גם BCAA תשמור ת'כסף!!! בקשר לקריאטין הוא יהיה מעולה בשבילך .
ובקשר לאבקה היא מעולה מעולה מעולה במיוחד טעם בננה ממליץ בחום אתה לא תתאכזב

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר צורך אבקת חלבון אין לך בשביל מה לקנות גם אבקת חלבון כי באבקת חלבון עצמה יש כמות מספקת של הBCAA + הכמות שאתה מקבל מהמזון זה די והותר
אתה לא צריך בשום אופן לקנות גם BCAA תשמור ת'כסף!!! בקשר לקריאטין הוא יהיה מעולה בשבילך .
ובקשר לאבקה היא מעולה מעולה מעולה במיוחד טעם בננה ממליץ בחום אתה לא תתאכזב

אוקי תודה אח שלי !

רשמת פה שטויות בקילו תלת ספרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית