עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני אמרתי את זה והתערבתי עם המון אנשים סופסוף מישהו שמבין 🙌פורטוגל לוקחת את היורו
:nono:פורטוגל לוקחת את היורו
מבחינה סטטיסטית זה חייב לקרות::nono:
אני אישית חושב שספרד תיקח גם את היורו הזה , ופורטוגל יגיעו לחצי גמר וזהו .מבחינה סטטיסטית זה חייב לקרות:
2008 - רבע גמר
2004 - גמר (הפסידו ליוון)
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר
זה אומר שהם צריכים כבר לקחת.
אני לא מאמין שגרמניה תקח, אבל אני כן מסוגל להאמין שספרד תעשה היסטוריה ותקח גם את יורו 2008, גם את אליפות העולם 2010 וגם את יורו 2012.
פורטוגל לוקחת את היורו
מבחינה סטטיסטית זה חייב לקרות:
2008 - רבע גמר
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר
אני לא מאמין שגרמניה תקח, אבל אני כן מסוגל להאמין שספרד תעשה היסטוריה ותקח גם את יורו 2008, גם את אליפות העולם 2010 וגם את יורו 2012.
אז משה ... אתה מבין עכשיו ששום סטטיסטיקות ומספרים בעולם לא יכולות ללכת לטובת נבחרת שכולה אלה רק 2 רגליים של רונאלדו ואולי קצת של נאני 😃 ספרד בדרך להניף את הגביע ולעשות היסטוריהמבחינה סטטיסטית זה חייב לקרות:
2008 - רבע גמר
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר
למרות שאני בעד ספרד אחרי המשחק של היום (נגד פורטוגל) נראה שגרמניה תיקח.אז משה ... אתה מבין עכשיו ששום סטטיסטיקות ומספרים בעולם לא יכולות ללכת לטובת נבחרת שכולה אלה רק 2 רגליים של רונאלדו ואולי קצת של נאני 😃 ספרד בדרך להניף את הגביע ולעשות היסטוריה
אני אמרתי פורטוגל לכל מי ששאל אותי, אבל לא באמת האמנתי בזה. מהתחלה אמרתי ספרד או גרמניה יקחו, אבל אני רציתי שפורטוגל תקח וממש לא בגלל רונאלדו.אז משה ... אתה מבין עכשיו ששום סטטיסטיקות ומספרים בעולם לא יכולות ללכת לטובת נבחרת שכולה אלה רק 2 רגליים של רונאלדו ואולי קצת של נאני 😃 ספרד בדרך להניף את הגביע ולעשות היסטוריה