פורטוגל- הולנד

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
מבחינה סטטיסטית זה חייב לקרות:
2008 - רבע גמר
2004 - גמר (הפסידו ליוון)
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר

זה אומר שהם צריכים כבר לקחת.
אני לא מאמין שגרמניה תקח, אבל אני כן מסוגל להאמין שספרד תעשה היסטוריה ותקח גם את יורו 2008, גם את אליפות העולם 2010 וגם את יורו 2012.

2008 - רבע גמר
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר

אני לא מאמין שגרמניה תקח, אבל אני כן מסוגל להאמין שספרד תעשה היסטוריה ותקח גם את יורו 2008, גם את אליפות העולם 2010 וגם את יורו 2012.
אני אישית חושב שספרד תיקח גם את היורו הזה , ופורטוגל יגיעו לחצי גמר וזהו .

חחח אשכרה חיים בסרט.
גרמניה לוקחת.

ויש לי התערבות על זה כבר ( אבא שלי אמר פורטוגל 😣 )

2008 - רבע גמר
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר

-_____________________________________-

בכל מקרה
172910cristiano-ronaldo-is-a-real-madrid-player-03.jpg

מעריץ1

2008 - רבע גמר
2000 - חצי גמר
1996 - רבע גמר

אז משה ... אתה מבין עכשיו ששום סטטיסטיקות ומספרים בעולם לא יכולות ללכת לטובת נבחרת שכולה אלה רק 2 רגליים של רונאלדו ואולי קצת של נאני 😃 ספרד בדרך להניף את הגביע ולעשות היסטוריה

אז משה ... אתה מבין עכשיו ששום סטטיסטיקות ומספרים בעולם לא יכולות ללכת לטובת נבחרת שכולה אלה רק 2 רגליים של רונאלדו ואולי קצת של נאני 😃 ספרד בדרך להניף את הגביע ולעשות היסטוריה
למרות שאני בעד ספרד אחרי המשחק של היום (נגד פורטוגל) נראה שגרמניה תיקח.

באופן אישי, ספרד מגעילה אותי. גרמניה היא מודל להערצה. לא רק בכדורגל. ולא רק בספורט

אני אמרתי פורטוגל לכל מי ששאל אותי, אבל לא באמת האמנתי בזה. מהתחלה אמרתי ספרד או גרמניה יקחו, אבל אני רציתי שפורטוגל תקח וממש לא בגלל רונאלדו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית