הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה צריך הערכת אחוזי שומן - אחרי 4 שבועות של חיטוב

BENKNAFO

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
הנה תמונה לפני 4 שבועות http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428513_424799374219183_187631997_n.jpg

והנה זה מאתמול אבל גם לא יצאתי פוטוגני , יצאו סיבים בחזה והבטן והרגליים התחטבו די טוב
וכן אני יודע פוזה לא הכי טובה
http://www.siz.co.il/view/gjy1twym2oym.jpg.htm
כרגע אני על 160 גרם פחמימה , מה אתם ממליצים לעבוד לדל פחמימה או להמשיך עוד?

• פותח/ת השרשור
לפני משקל 76 אחרי משקל 74 ( משום מה לא ירדתי בקושי במשקל אבל התחטבתי יחסית טוב לבינתיים )
גובה 1.69
גיל 17
4 שבועות על 150 גרם פחמימה , 25 גרם שומן ו180 גרם חלבון ולאחר התייעצות עם מישהו שאמר לי שהתחלתי בגירעון גדול מדי בקלוריות העלתי ל160 פחמימה והוספתי בשומן
ומצטער על האפקטים זה מהאייפון ואין לי תתמונות המקוריות

לאדע ממש להעריך אחי אבל מה שכן אני יכול לעשות זה להמליץ לך על מעבר לפחמימה רק במצב של סט פוינט, ולגבי העצירה בירידה-תבדוק שיש לך מספיק שומן בתפריט (עשרים עד שלושים אחוז מסך כול הקלוריות בתפריט) וכמו כן תבדוק גם את הגרעון הקלורי שלך ולוודא באמת שהוא לא יותר מידי גבוה ולמנוע מצב של האטה במטבוליזם והכנסת הגוף למצב של סטרס שיגרום לצבירת שומן ותקיעה במשקל.
בהצלחה גבר ניראה בנזונה תמשיך ככה ;)

חדי העין ישימו לב שאין הבדל גדול ..
התמונה החטובה מצולמת בצורה שהאור מדגיש במקומות הנכונית ואתה קצת מכוץ בתמונה .
אבל שאפו בכל זאת על הירידה גם 2 קילו לא באים ברגל .
אני מעריך סביבות 15%
אה ואתה צריך להוריד פחמימה וחלבון ולהוסיף בשומן .

• פותח/ת השרשור
חחח ציינתי שזה ככה בגלל האפקטים של האייפון + שזה לא פוזה לצילום זה מה שיש לי ורואים בינתיים די הבדל אבל המטרה היא 10 אחוז אז זה בקטנה
וכמה מעריך שלהוריד בפחמימה וחלבון?

נראה לי שהוא יותר בכיוון של 14 אבל זה לא באמת משנה.. תתחיל להוריד עם הזמן פחמימות לכיוון ה100 ותרביץ אימונים טובים..

חחח ציינתי שזה ככה בגלל האפקטים של האייפון + שזה לא פוזה לצילום זה מה שיש לי ורואים בינתיים די הבדל אבל המטרה היא 10 אחוז אז זה בקטנה
וכמה מעריך שלהוריד בפחמימה וחלבון?
הייתי הולך על 150 חלבון 50-60 שומן וכל השאר פחמימה

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על הדיאטה AD לא מומלצת. ? חשבתי לנסות אותה

• פותח/ת השרשור
דיאטה טובה ? יש אנשים שהגיעו לאחוזי שומן נמוכים יחסית איתה?

• פותח/ת השרשור
אני על 14 אחוזי שומן והתמונה לא מציאותית חחח אני לא מהשחיפים שמסתובבים פה יש לי רגליים גדולות ודי הרבה שומן
ולא רוצה להתחיל מאסה על 14 אחוז שומן יש גם חיים פרטיים לא נוח להיות שמן 70 אחוז מהשנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית