הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סנאץ' לביקורת (פאוור סנאץ') - 60 קילו

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אהלן,

היה לי אימון התאוששות קל ובסוף רציתי לשחק קצת וניסיתי סנאץ' בפעם הראשונה אי פעם. זה פאוור סנאץ' כי אני לא יודע להיכנס מתחת למוט. כמו כן המשקל קליל (60 קילו) כי ניסיתי רק להבין מה קורה בתרגיל. להלן 4 סינגלים שביצעתי ברצף, כל פעם ניסיתי לשפר משהו קטן. בראשונים אני עושה קצת פרס אווט. כל הנסיונות על הפנים מן הסתם, אבל העלתי בשביל הכיף וכדי לשמוע ביקורת מהמשקולנים ;susss:

מצטער על האיכות ועל התאורה. זה היה מאולתר. להבא אצלם באור יום כשאמשיך לעבוד על זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל, בשעה טובה! 😃 אתה גם כבר זורק את המוט!

דבר ראשון תשתדל לקפוץ במקום ולא אחורה. מה שיעזור לך, ברגע של ההתפוצצות תסובב את פרקי כף היד פנימה, זה יעזור למוט לעלות יותר בקו ישר וקרוב לגוף. בסט אפ תנסה טיפה להוריד את התחת למטה יותר, מבלי שהכתפיים ילכו אחורה. בשלב הראשון אתה בקושי משתמש ברגליים והרבה בגב. תנסה לחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים ובהתפוצצות בסוף לקפוץ במקום.
בהצלחה, תעלה עוד סרטונים! 😃

• פותח/ת השרשור
קודם כל, בשעה טובה! 😃 אתה גם כבר זורק את המוט!

דבר ראשון תשתדל לקפוץ במקום ולא אחורה. מה שיעזור לך, ברגע של ההתפוצצות תסובב את פרקי כף היד פנימה, זה יעזור למוט לעלות יותר בקו ישר וקרוב לגוף. בסט אפ תנסה טיפה להוריד את התחת למטה יותר, מבלי שהכתפיים ילכו אחורה. בשלב הראשון אתה בקושי משתמש ברגליים והרבה בגב. תנסה לחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים ובהתפוצצות בסוף לקפוץ במקום.
בהצלחה, תעלה עוד סרטונים! 😃

האהא כן הגיע הזמן. כבר הפסקתי לרחם על המוט והבאמפרים.

אני באמת השתדלתי, אבל אני עדיין מסתבך עם כל הדברים שצריך לשלוט בהם. ולגבי פרקי כף היד, שמעתי את זה בכל כך הרבה מקומות. במיוחד מפיו של mike burgener. וחשבתי שאני דוחף את הרגליים, אנסה לשים לב לזה יותר.

תודה על הנקודות. אני יודע שיש המון דברים לעבוד עליהם. בנסיונות הראשוניים הבודדים הללו ניסיתי לבודד כל מני אלמנטים, אבל זה דורש יותר קואורדינציה ממה שחשבתי :D הרבה יותר מסובך והרבה יותר מהנה מהקלין :D

נערך לאחרונה:
כל הכבוד שאתה מנסה ללמוד לבצע את הסנאצ' לבד בלי מאמן, מוניטין!

אני מעדיף שלא לתת ביקורת על תרגיל שאני עושה חודש וחצי ולכן אני בינתיים אשתוק 😃

לעלות למעלה ולא אחורה
ובאמת לסובב את הפרק כף יד קדימה יכול לעזור כאילו אתה צובע עם מברשת בתנועה מלמטה למעלה
זה גם נראה שאתה לא מסיים את המשיכה הראשונה, אתה לא נמתח עד הסוף, אתה הופך לפני הזמן
(אני גם חרא בזה)

יש לך אחלה מקום, תתחילו לשדרג אותו
תבנה במה, שים מוזיקה, תסדר קצת שם, תביא עוד דברים יד2 שק איגרוף

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד שאתה מנסה ללמוד לבצע את הסנאצ' לבד בלי מאמן, מוניטין!

אני מעדיף שלא לתת ביקורת על תרגיל שאני עושה חודש וחצי ולכן אני בינתיים אשתוק 😃

אני לא באמת מצפה לפתח סנאץ' נורמלי אבל זה כיף גדול לשחק עם זה. תודה 😃

לעלות למעלה ולא אחורה
ובאמת לסובב את הפרק כף יד קדימה יכול לעזור כאילו אתה צובע עם מברשת בתנועה מלמטה למעלה
זה גם נראה שאתה לא מסיים את המשיכה הראשונה, אתה לא נמתח עד הסוף, אתה הופך לפני הזמן
(אני גם חרא בזה)

יש לך אחלה מקום, תתחילו לשדרג אותו
תבנה במה, שים מוזיקה, תסדר קצת שם, תביא עוד דברים יד2 שק איגרוף

לגבי המשיכה, זה נכון לגמרי. זה אולי קשור גם למה שאולג אמר לגבי חוסר השימוש ברגליים.

ויש מוזיקה שמנו מערכת לא רעה משמיעים פול ווליום :D יש שקט בסרטון כי זה לקראת סיום. זה קצת מבולגן כי זה מחסן עבודה חקלאי כל היום עובדים שם. למרות שאנחנו מנסים לשמור את הפינה שלנו מסודרת. וכן הבאנו דאמבלים, אחלה ספות עור, שק אגרוף תלינו כבר. במה בטיפול. אנחנו חושבים לבנות עוד כלוב (דגם משופר הפעם) ולהביא עוד מוט כי המקום התחיל להיות פופולרי 😃

בקיצור דברים טובים בדרך הקיץ 🤘

הנה סרטון נחמד שיכול לסדר קצת את הראש בנושא...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אישית מהאנג תמיד פוגש טיפה מעל החבילה אבל אני כשאני עובד בלי רצועוצ אני מקפל את מפרק היד פנימה ואז זה פוגע במותניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית