הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוצא למילואים... מה עושים?

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
שבוע הבא אני יוצא למילואים שיכולים להימשך שבוע ויש מצב שגם ימשכו שבועיים. העניין הוא שבצבא אין 6 ארוחות ביום, יש רק 3 עם הפרשים של לפחות 5 שעות בין כל ארוחה והמנות הבשריות שם עלובות ולא מספיקות וכמובן ששבועיים לא אתאמן.
מה עושים כדי לא לאבד משקל בשבועיים האלה וגם ולשמור על כמות חלבון כדי לא לאבד מסת שריר?

אני נגד אבקות חלבון במילואים, זה סתם גורם לך להראות מוזר ולאנשים לשאול שאלות מיותרות.

חטיפי חלבון הם אחלה במילואים/חו"ל בשביל להכניס קצת חלבון לגוף, תשתדל לאכול הרבה כשכן יוצא לך לאכול (אני אישית אוהב להתמקד בבשר והמון ביצים בזמן מילואים).

כמובן שחטיפים יקרים יותר מאבקה, כל פעם שאני יוצא למילואים (צאלים) אני משלם יותר מאלף שקל על הוצאות - החמישה שקלים תוספת לחטיף לעומת אבקה לא באמת משנה משהו.

אף פעם לא נתקלתי בבעיות עם מזון במיל', בטח שלא מבחינת הכמות.
מבחינת חלבון, תרביץ בבוקר ובערב מהגבינות, ובצהריים קח יותר מנות בשר, טרם נתקלתי בטבח שסרב למילואימניק.

• פותח/ת השרשור
אין בעיות מבחינת כמות מזון במילואים. זה יותר ספציפי לגבי העופות. מבחינת כל מה שקשור למנות בשריות (גם בצאלים) זה ממש מעט. כל אחד מקבל איזה חתיכת משולש ובשביל לקבל עוד אחד צריך להתכווח שם עם הטבחים כי לא נותנים עוד עד שלא כולם יקבלו וגם ככה בסוף לא נשאר ומתחילים לחלק את השניצלים הצמחוניים האלה, ככה שבכל מה שקשור לעופות אין לי תקווה.אני שוקל 84 קילו ככה שאני צורך משהו כמו 160 גר' , ככה שקודם כל אני כנראה בהחלט אקח איתי מהאבקת חלבון. אבל לא בכד הענקי הזה, אני אעביר את זה למשהו יותר קטן שלא יראה מוזר.

ביצים, גבינות, פחמימות ושומנים בהחלט לא חסר שם, אז בבוקר ובערב אני אשתדל לטחון כמה שיותר מזה, אבל בשר זה בעייתי אז אני אעשה כנראה השלמות עם האבקת חלבון.

מה יקרה לי מבחינת מסת השריר/משקל בגלל שאני לא מתאמן ורק אוכל? יש מצב שאני סתם אשמין?

אולי תשמין, אולי לא. שריר לא תאבד.
מה שמעודד זה שאחרי הפסקה של שבוע תוכל לתקוף את המשקולות חזק יותר.
אני בכ"ז חושב שלקחת אבקה זה קצת אוברקיל.

אני נגד אבקות חלבון במילואים, זה סתם גורם לך להראות מוזר ולאנשים לשאול שאלות מיותרות.

חטיפי חלבון הם אחלה במילואים/חו"ל בשביל להכניס קצת חלבון לגוף, תשתדל לאכול הרבה כשכן יוצא לך לאכול (אני אישית אוהב להתמקד בבשר והמון ביצים בזמן מילואים).

גם לעשות דדליפט גורם לך להיראות מוזר וגורם לכל החדר כושר להסתכל עליך כמו קוף בגן חיות. זו לא סיבה לא לעשות דברים.

גם לעשות דדליפט גורם לך להיראות מוזר וגורם לכל החדר כושר להסתכל עליך כמו קוף בגן חיות. זו לא סיבה לא לעשות דברים.

מאנשים שאני לא מכיר לא ממש איכפת לי.

טרם נתקלתי בטבח שסרב למילואימניק.

כבר קרה לי הרבה פעמים שסירבו לתת לי מנה בשרית כפולה, תוספות באמת אין בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית