הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרי אימון בדל פחמימה

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
אני כרגע נמצע בדל פחמימה, ואחרי אימון אני צריך להשלים קלוריות....

אם אני ישתה אחרי אימון 2 כוסות חלב ( שזה בערך כמות הקלוריות שאני מוציא באימון) הירידה בנוזלים תהיה איטית יותר? כי בכל זאת בחלב יש פחמימות. או שזה לא " יחשב" ( עד כמה זה נשמע מטומטם ! ) כי התאמנתי לפני זה.

ואם עדיף לא לאכול פחמימה אחרי אימון, למישהו יש הצעות מה כן? כי יש לי בתפריט כבר טונה, קוטג', בשר וביצים.

תודה!

אני כרגע נמצע בדל פחמימה, ואחרי אימון אני צריך להשלים קלוריות....

אם אני ישתה אחרי אימון 2 כוסות חלב ( שזה בערך כמות הקלוריות שאני מוציא באימון) הירידה בנוזלים תהיה איטית יותר? כי בכל זאת בחלב יש פחמימות. או שזה לא " יחשב" ( עד כמה זה נשמע מטומטם ! ) כי התאמנתי לפני זה.

ואם עדיף לא לאכול פחמימה אחרי אימון, למישהו יש הצעות מה כן? כי יש לי בתפריט כבר טונה, קוטג', בשר וביצים.

תודה!

הייתי על 70 גרם פחממה ואחרי אימון השארתי לעצמי 20 גרם פחממות והרבה קלוריות היו מי שומן וחלבון כדי שזה ישביע אותי

• פותח/ת השרשור
אני שואל לגבי האפקט של הירידה בנוזלים, האם ה 20 גרם פחמימות האלה שיש ב2 כוסות חלב יאטו את הירידה בנוזלים או שלא כי זאת ארוחה אחרי אימון?
מקווה שניסחתי את השאלה טוב

אני שואל לגבי האפקט של הירידה בנוזלים, האם ה 20 גרם פחמימות האלה שיש ב2 כוסות חלב יאטו את הירידה בנוזלים או שלא כי זאת ארוחה אחרי אימון?
מקווה שניסחתי את השאלה טוב

זה שזה ארוחה אחרי האימון לא משפיע על ספיחת נוזלים. אבל 2 כוסות חלב אחרי האימון זה לא משיעלה אותך נוזלים ממש לא...

לא הייתי ממליץ בכלל על חלב סתם קלוריות בתפריט שלא משביעות בכלל אתה יכול ללכת על ירקות שהם מקור לפחמימה מעולה ומשביעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית