הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצימות בלינארית של ביל סטאר

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן!

אני כרגע התחלתי חיטוב.
בתוכנית הלינארית. אני עובד עם המשקלים שהקובץ אקסל נותן לי.

1) האם המשקלים ב4 השבועות הראשונים הם מחייבים או שכדאי לשנות? ניראה שאין שם מספיק עצימות.. וחשבתי שאולי כדאי לנסות לתת סט או שתיים במשקל עצים יותר (לשמר את השריר..).. מה דעתכם?

2) לא ניראה לי שהגוף יצליח לשבור שיאים של משקלי עבודה כשאני נמצא בחיטוב.
מה צפוי להיות כשאני מתחיל לעלות משקלים אחרי השבוע הרביעי? הרי התוכנית היא לשבוא שיאים אז מה הטעם בה לחיטוב?

מצטער על הקדיחות קצת אני לא מבין מה הקשר בין חיטוב לתכנית הזאת :(;maeq

אם לא סיימת תוכנית כמו SS או שלא שרפת את עצמך אתה יכול להתחיל בשבוע 4 ולנסות לעלות
ככל שהחיטוב יתקדם תוכל להרים פחות ופשוט תנסה לשמור על המשקלים

אהלן!

אני כרגע התחלתי חיטוב.
בתוכנית הלינארית. אני עובד עם המשקלים שהקובץ אקסל נותן לי.

1) האם המשקלים ב4 השבועות הראשונים הם מחייבים או שכדאי לשנות? ניראה שאין שם מספיק עצימות.. וחשבתי שאולי כדאי לנסות לתת סט או שתיים במשקל עצים יותר (לשמר את השריר..).. מה דעתכם?

2) לא ניראה לי שהגוף יצליח לשבור שיאים של משקלי עבודה כשאני נמצא בחיטוב.
מה צפוי להיות כשאני מתחיל לעלות משקלים אחרי השבוע הרביעי? הרי התוכנית היא לשבוא שיאים אז מה הטעם בה לחיטוב?

מצטער על הקדיחות קצת אני לא מבין מה הקשר בין חיטוב לתכנית הזאת :(;maeq

1. לדעתי, וזה גם מה שהציעו לי ועשיתי ועבד נחמד למרות שהמשקלים שלך ושלי בקטגוריה שונה זה לא להתחיל מהמשקלים של השבוע הראשון של התוכנית, בעצם לא להוריד משקל בכלל, מאחר ומנסים לשמור על המשקלי עבודה ואף לעלות קצת בהתחלה.

2. לגבי זה שלא תצליח לשבור שיאים בחיטוב- למה ישר להסיק מסקנות? לך תדע. יכול להיות שתעלה, יכול להיות שתרד ובאמצע תעלה ויכול להיות שרק תרד, זה משתנה.

בקיצור לדעתי תתחיל מהשבוע השלישי\ רביעי, תנסה ללכת לפי התוכנית כמו שהיא חוץ מדבר אחד קטן: להוריד את הסט האחרון של ה8 חזרות שאחרי הסט הכבד של ה3 חזרות באימון ה3.
כשהגעת לכשל תנסה לשמור על המשקל האחרון שכן הצלחת.
אם אתה מגיע לכשל 2-3 אימונים כנראה שזה הזמן לקצץ בעוד נפח. אבל כשתגיע לגשר- תחצה אותו.

• פותח/ת השרשור
אם לא סיימת תוכנית כמו SS או שלא שרפת את עצמך אתה יכול להתחיל בשבוע 4 ולנסות לעלות
ככל שהחיטוב יתקדם תוכל להרים פחות ופשוט תנסה לשמור על המשקלים

ואם כן ״שרפתי את עצמי״ והגעתי למקסימום ב ss אז מאיפה כדאי להתחיל את התוכנית?
מהשבוע הראשון?!? שם המשקלים לא נמוכים מדאי ?

1. לדעתי, וזה גם מה שהציעו לי ועשיתי ועבד נחמד למרות שהמשקלים שלך ושלי בקטגוריה שונה זה לא להתחיל מהמשקלים של השבוע הראשון של התוכנית, בעצם לא להוריד משקל בכלל, מאחר ומנסים לשמור על המשקלי עבודה ואף לעלות קצת בהתחלה.

2. לגבי זה שלא תצליח לשבור שיאים בחיטוב- למה ישר להסיק מסקנות? לך תדע. יכול להיות שתעלה, יכול להיות שתרד ובאמצע תעלה ויכול להיות שרק תרד, זה משתנה.

בקיצור לדעתי תתחיל מהשבוע השלישי\ רביעי, תנסה ללכת לפי התוכנית כמו שהיא חוץ מדבר אחד קטן: להוריד את הסט האחרון של ה8 חזרות שאחרי הסט הכבד של ה3 חזרות באימון ה3.
כשהגעת לכשל תנסה לשמור על המשקל האחרון שכן הצלחת.
אם אתה מגיע לכשל 2-3 אימונים כנראה שזה הזמן לקצץ בעוד נפח. אבל כשתגיע לגשר- תחצה אותו.

אם כן לדעתך כדאי להתחיל מהשבוע 4 או 5 של התכנית. אבל מה העניין בלוותר על הסט של ה 8 חזרות? הוא לא בא על חשבון הסט הכבד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית