איך "פורצים" אנדרואיד?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
;איך אני מוריד דרך המכשיר אפליקציות שעולות כסף? אני לא יודע אם לסמוך על המדריכים של FXP וכאלה. מישו מכיר מדריך טוב שהוא ניסה ועבד לו?

ואיך אני מוריד עברית לעזאזל? -_-

מסמן "התקן אפליקציות ממקורות לא ידועים" ב-V וזהו.

מעבר לזה תעשה רוט ותחליף לרום מבושל כדי להבין למה המכשיר מסוגל באמת.

תסמוך על המדריכים ב FXP הם בסדר...
בעיקרון אם אתה רוצה רק אפליקציות חינם אין לך סיבה להחליף רום

כל מכשיר נפרץ (קבלת רוט) אחרת. סמסונג דרך אודין, HTC דרך תוכנה אחרת. בשביל להתקין אפליקציות מחוץ למרקט לא צריך לפרוץ. שים לב רק שהרבה מהן עם רוגלות וכמה מהן אפילו מוציאות לך סמסים (לחו״ל) מהמכשיר. אם אתה לא יודע מה לחפש כדי שזה לא יקרה עדיף שתקנה את המשחק בדולר.

• פותח/ת השרשור
כל מכשיר נפרץ (קבלת רוט) אחרת. סמסונג דרך אודין, HTC דרך תוכנה אחרת. בשביל להתקין אפליקציות מחוץ למרקט לא צריך לפרוץ. שים לב רק שהרבה מהן עם רוגלות וכמה מהן אפילו מוציאות לך סמסים (לחו״ל) מהמכשיר. אם אתה לא יודע מה לחפש כדי שזה לא יקרה עדיף שתקנה את המשחק בדולר.

ואם אני רוצה ללמוד, אז להתחיל מfxp?

יש לי מוטורולה רייזר.

• פותח/ת השרשור
יש משהו בעברית? יהיה לי אפשרי אבל דיי מסובך ללמוד באנגלית.

השאלה אם יש לי ממה לפחד בהתחשב בזה שאני גם ככה עם גולן טלקום...

ה"פריצה" אמנם מבטלת אחריות, אבל ברוב המכשירים אפשר פשוט להעלות בחזרה את הרום המקורי וזהו.
אתרים בעברית אני מכיר רק לאייפון.

אגב, לא חייבים Odin לפריצת מכשיר, לפחות לא את הגלקסי נוט:

עשיתי את זה אתמול בלי שום בעיה.

עכשיו נותר לי רק להחליט איזה רום להתקין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמעתי משהו על בלק מרקט, יש לי על הגאלקסי הטאב אפ פלנט אבל הפסיקו לעדכן אותו

אפשר להוריד דרך המכשיר ישר?
כן אפשר להוריד דרך המכשיר, אם אתם רוצים משחק מסויים כנסו למרקט תבדקו את הגרסה שאתם רוצים ותרשמו ככה
temple run 3.1.1 apk וזה יתן לכם בלי סוף הורדות לזה....

מעבר לזה מי שרוצה להוציא מקסימום מהמכשיר שיפרוץ אותו, עדיף לצרוב ישירות רום פרוץ
בגלל שהמערכת פתוחה כל מפתח יכול לפתח רומים משלו ולמחוק את כל הזבל של החברה או של המפעילה וככה המכשיר טס....
הנה פורום מעולה לכל מכשיר אנדרואיד
http://iandroid.co.il/

• פותח/ת השרשור

אוקיי, בדקתי קצת, לזמן הקרוב אני לא צריך לעשות root על כל המשתמע מכך. נחכה כמה חודשיםכדי להבין את העסק ולהשתפשף עם מידע ועם ניסיון של אחרים לפני שאני נכנס לזה.

אבל בקשר לאפליקציות פרוצות, את זה אני רוצה להוריד. בעיקרון עם הפלאפון שלי כרגע (ללא root או משהו בסגנון, רק עם כמה אפליקציות חינמיות עליו) אני פשוט מקליד את שם האפליקציה וapk בדפדפן, בודק ביקורות על הלינק ואם הוא בסדר מוריד? זו אמורה להיות שיטה טובה?

השאלה יכולה להיות גם האם יש לי מה לפחד מהוצאת שיחות או smsים כי גם ככה אני בגולן טלקום-יש מצב שאני מקבל חשבונית גבוהה מ99 שקל בסוף החודש?

אוקיי, בדקתי קצת, לזמן הקרוב אני לא צריך לעשות root על כל המשתמע מכך. נחכה כמה חודשיםכדי להבין את העסק ולהשתפשף עם מידע ועם ניסיון של אחרים לפני שאני נכנס לזה.

אבל בקשר לאפליקציות פרוצות, את זה אני רוצה להוריד. בעיקרון עם הפלאפון שלי כרגע (ללא root או משהו בסגנון, רק עם כמה אפליקציות חינמיות עליו) אני פשוט מקליד את שם האפליקציה וapk בדפדפן, בודק ביקורות על הלינק ואם הוא בסדר מוריד? זו אמורה להיות שיטה טובה?

השאלה יכולה להיות גם האם יש לי מה לפחד מהוצאת שיחות או smsים כי גם ככה אני בגולן טלקום-יש מצב שאני מקבל חשבונית גבוהה מ99 שקל בסוף החודש?

בתכלס כן, אתה צריך רק להיכנס קודם להגדרות - user development ולעשות וי על להתקין דברים מ-unknown sources.
הוצאת סמסים הכוונה שהיו כבר תוכנות ששלחו סמסים בכמויות למספרי שירות בחו"ל (כאלה שעולים 5-10 יורו להודעה). צריך פשוט להיזהר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה. אז לנושא אחר - מישהו יודע מה קורה כשאני מנסה לשלוח sms למספר חריג דרך גולן טלקום? יש מצב שזה פשוט יתאפשר ואני מחויב ביותר מ99 בסוף החודש?

כן יש מצב כזה. זה נקרא "שירותי חוץ" או משהו כזה ברוב המקרים. ואם אני לא טועה בחוזה שלהם מופיע שאתה מחוייב לשלם על "השירותים" האלו. אז אם אתה לא רוצה לשלם יותר, אל תעשה שיחות סקס מהפלאפון ואל תשלח אס אם אס למספרים חריגים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית