עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מכשיר נפרץ (קבלת רוט) אחרת. סמסונג דרך אודין, HTC דרך תוכנה אחרת. בשביל להתקין אפליקציות מחוץ למרקט לא צריך לפרוץ. שים לב רק שהרבה מהן עם רוגלות וכמה מהן אפילו מוציאות לך סמסים (לחו״ל) מהמכשיר. אם אתה לא יודע מה לחפש כדי שזה לא יקרה עדיף שתקנה את המשחק בדולר.
iandroid.co.ilה"פריצה" אמנם מבטלת אחריות, אבל ברוב המכשירים אפשר פשוט להעלות בחזרה את הרום המקורי וזהו.
אתרים בעברית אני מכיר רק לאייפון.
iandroid.co.il
אפשר להוריד דרך המכשיר ישר?אין פריצה כמו שיש לאייפון.
אתה יכול להוריד מהאתר הזה: http://www.apktops.com/
כן אפשר להוריד דרך המכשיר, אם אתם רוצים משחק מסויים כנסו למרקט תבדקו את הגרסה שאתם רוצים ותרשמו ככהשמעתי משהו על בלק מרקט, יש לי על הגאלקסי הטאב אפ פלנט אבל הפסיקו לעדכן אותו
אפשר להוריד דרך המכשיר ישר?
כל מכשיר נפרץ (קבלת רוט) אחרת. סמסונג דרך אודין, HTC דרך תוכנה אחרת. בשביל להתקין אפליקציות מחוץ למרקט לא צריך לפרוץ. שים לב רק שהרבה מהן עם רוגלות וכמה מהן אפילו מוציאות לך סמסים (לחו״ל) מהמכשיר. אם אתה לא יודע מה לחפש כדי שזה לא יקרה עדיף שתקנה את המשחק בדולר.
אוקיי, בדקתי קצת, לזמן הקרוב אני לא צריך לעשות root על כל המשתמע מכך. נחכה כמה חודשיםכדי להבין את העסק ולהשתפשף עם מידע ועם ניסיון של אחרים לפני שאני נכנס לזה.
אבל בקשר לאפליקציות פרוצות, את זה אני רוצה להוריד. בעיקרון עם הפלאפון שלי כרגע (ללא root או משהו בסגנון, רק עם כמה אפליקציות חינמיות עליו) אני פשוט מקליד את שם האפליקציה וapk בדפדפן, בודק ביקורות על הלינק ואם הוא בסדר מוריד? זו אמורה להיות שיטה טובה?
השאלה יכולה להיות גם האם יש לי מה לפחד מהוצאת שיחות או smsים כי גם ככה אני בגולן טלקום-יש מצב שאני מקבל חשבונית גבוהה מ99 שקל בסוף החודש?