הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה| תוכנית אימונים [מתאמן כחצי שנה + תמונת התקדמות]

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום

התחלתי בתאריך - 9/11/2011 להתאמן בחדר כושר באותו השבוע, ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
ככה שלא היה לי ידע בכל אופן התאמנתי עם תוכנית שאחד המאמנים בחדר כושר הביא לי כ 4 חודש.

הינה התוכנית הראשונה:

והרבה ילדים במקומות שונים ומאמנים בחדר כושר אמרו שהתוכנית לא טובה אז לאחר זמן מה החלפתי אותה.

לאחר ה 4 חודשים עברתי לתוכנית אחרת שהייתי איתה חודשיים השניה : (עד השבוע בערך)

ועכשיו דוד שלי הכין לי תוכנית חדשה אז היא קצת קשה ויש בה הרבה סטים ורציתי לדעת מה דעתכם עליה ואם היא טובה וכל זה השלישית [חדשה] :

התחלתי עם התוכנית הזאת בתחילת השבוע כלומר יצא לי לעשות A/B זה ממש קשה ולוקח לי כ שעתיים או אפילו יותר לסיים את התוכנית כי יש הרבה 12x4 ואני לא ממש רגיל לזה.

אני רוצה לציין שאני בקרוב אולי אתחיל לקחת גיינרים שזה יוכל לעזור בלהשמין

בנוסף לכך רציתי להוסיף תמונות התקדמות בחצי שנה (היה חודש שלם בערך שלא התאמנתי - וחלק היה חפיף וזה והרבה שבועות שלא הקפדתי )
אך כרגע אני מקפיד ואני רוצה לעלות והכל במיוחד בחופש הגדול.

לפני:

אחרי:

רפוי-

רגיל-

אשמח אם תייעצו לי לגבי התוכנית פתחתי את האשכול בעיקר לתוכנית תודה רבה!

תקח את כל הניירות האלה ותזרוק לפח. תתחיל לאכול אתה נראה רעב. גיינר לא עוזר בלהשמין. גיינר סה"כ עוזר לך להשלים קלוריות וחלבון. אתה צריך לדעת מה וכמה אתה אוכל ואם זה מספיק. תעשה SS.

• פותח/ת השרשור
אפשר ביקורת על התוכנית האחרונה ? החדשה.. אם היא טובה וכל זה.
ולגבי גיינר לפי מה ששמעתי זה עוזר להשמין לא? (כמובן בנוסף לאוכל לא במקום..)

• פותח/ת השרשור
קראתי עכשיו באיזה אשכול שרשמו שם על SS שזה עושה כרס או משו זה נכון?
*ולא בא לי כ"כ לעשות SS בגלל כל הקטע של הטכניקה ..

קראתי עכשיו באיזה אשכול שרשמו שם על SS שזה עושה כרס או משו זה נכון?
*ולא בא לי כ"כ לעשות SS בגלל כל הקטע של הטכניקה ..
תראה איזה שחיף אתה עוד שנייה רואים לך תמעיים איזה כרס יהיה לך?

• פותח/ת השרשור
מה קשור אתה לא מסתכל מה רשמתי , התכוונתי שאם הזמן שאני אתחיל SS יהיה לי כרס בכללי ? (לאחר כמה חודשים).
בכל אופן SS לא רלוונטי כרגע בשבילי.

פתחתי את האשכול כדי שתעזרו לי בתוכנית אימונים מישו יכול להגיד לי איך התוכנית השלישית?

תקשיב. אנחנו יכולים להביא לך את האוכל. אבל גם אם נכניס לך אותו לפה בכוח, אתה תהיה זה שיצטרך ללעוס ולבלוע.
במאמר על SS בפורטל יש את כל המידע הרלוונטי. אתה שחיף, תפסיק להתעסק בקקי ופיפי ותדאג שמשקלי העבודה שלך יגיעו ל3 ספרות כמה שיותר מהר. אין לך שום סיבה לפחד מכרס, ולא תהיה לך כזאת, בטח שלא בקרוב ובטח ובטח שלא אם משקל הגוף שלך יעלה במקביל למשקלי העבודה.

זו הצלחת, אתה מוזמן לאכול או לא. אנחנו לא יכולים לעשות בשבילך יותר מזה. באמת.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה , אבל לגבי SS החדר כושר שאני מתאמן בו הוא לא הכי מוצלח ואין בו את ה "קראק" כלוב איך שקוראים לזה.
הסקוואט שם אין שם את הדברים האלה בצד שתומכים למקרה שאתה לא מצליח (יצא לי לראות מקרה שלמישהו נפל עם משקל כבד)
וגם בכללי אני מפחד מכל הקטע של הטכניקה והרמת משקלים כבדים.. וגם אם הייתי רוצה זה לא כ"כ אפשרי בחדר כושר שבו אני מתאמן. :<

אין משו חילופי ל SS?

טוב תודה , אבל לגבי SS החדר כושר שאני מתאמן בו הוא לא הכי מוצלח ואין בו את ה "קראק" כלוב איך שקוראים לזה.
הסקוואט שם אין שם את הדברים האלה בצד שתומכים למקרה שאתה לא מצליח (יצא לי לראות מקרה שלמישהו נפל עם משקל כבד)
וגם בכללי אני מפחד מכל הקטע של הטכניקה והרמת משקלים כבדים.. וגם אם הייתי רוצה זה לא כ"כ אפשרי בחדר כושר שבו אני מתאמן. :<

אין משו חילופי ל SS?
בכל תוכנית טובה יש מורכבים והמטרה היא לעלות במשקלים בסופו של דבר

אין משו חילופי ל SS?
אין דרך להראות גדול וחזק בלי תרגילים מורכבים, ביניהם גם סקוואט (בתור תרגיל שעליו מתבססת התוכנית, ברוב המקרים).
זה אומר שיש פער בין מה שאתה רוצה להיות ובין מה שאתה מוכן (או יכול) לתת בשביל זה. כשתפתור את הבעייה הזו, אתה תוכל להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אני בסה"כ מנסה להתאמן לגדול ולהתפתח
לא במטרה להיות באדי בילדר או משו בסגנון...

בכל אופן תודה, אני לא יודע אם SS יהיה אפשרי כפי שהסברתי כבר למה.

יש עוד מישו אולי שמבין ויש לו תוכנית טובה?

אני בסה"כ מנסה להתאמן לגדול ולהתפתח
לא במטרה להיות באדי בילדר או משו בסגנון...

בכל אופן תודה, אני לא יודע אם SS יהיה אפשרי כפי שהסברתי כבר למה.

יש עוד מישו אולי שמבין ויש לו תוכנית טובה?
כל תוכנית טובה, גם אם היא לא תהיה SS ספציפית - תהיה מבוססת על אותם עקרונות ותרגילים.
כל תוכנית (במיוחד למתחילים) שלא כוללת תרגילי בסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס וכו') ומתחשבת במשקלי עבודה - לא טובה.

בכל מקרה, שעתיים+ אימון זה לא טוב.
תתחיל לאכול יותר ולהתאמן פחות. הייתה לי אותה בעיה בגילך והלוואי שמישהו היה אומר לי לעוף מהחדר כושר אחרי חצי שעה

• פותח/ת השרשור
רועי תוכל לפרט לי יותר על הבעיה שהייתה לך בגילי אשמח לשמוע.. מה הכוונה לעוף מהחדר כושר אחרי חצי שעה.. :?
אני משתדל לעשות את האימון שעה וחצי

אני לוקח את האימון (השלישי) עכשיו ועושה אותו הכל 10x3 במקום 12x4

למה ההגזמה הזאת? הוא לא רוצה לעשות SS וכן אפשר לגדול בלי SS.

שיעשה תכנית ליצנית, זה אמנם יהיה פחות אפקטיבי אבל כבר פוסט שלם הוא מתבכיין שהוא לא רוצה להרים כבד אז למה לטחון מים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית