שלום
התחלתי בתאריך - 9/11/2011 להתאמן בחדר כושר באותו השבוע, ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
ככה שלא היה לי ידע בכל אופן התאמנתי עם תוכנית שאחד המאמנים בחדר כושר הביא לי כ 4 חודש.
הינה התוכנית הראשונה:
והרבה ילדים במקומות שונים ומאמנים בחדר כושר אמרו שהתוכנית לא טובה אז לאחר זמן מה החלפתי אותה.
לאחר ה 4 חודשים עברתי לתוכנית אחרת שהייתי איתה חודשיים השניה : (עד השבוע בערך)
ועכשיו דוד שלי הכין לי תוכנית חדשה אז היא קצת קשה ויש בה הרבה סטים ורציתי לדעת מה דעתכם עליה ואם היא טובה וכל זה השלישית [חדשה] :
התחלתי עם התוכנית הזאת בתחילת השבוע כלומר יצא לי לעשות A/B זה ממש קשה ולוקח לי כ שעתיים או אפילו יותר לסיים את התוכנית כי יש הרבה 12x4 ואני לא ממש רגיל לזה.
אני רוצה לציין שאני בקרוב אולי אתחיל לקחת גיינרים שזה יוכל לעזור בלהשמין
בנוסף לכך רציתי להוסיף תמונות התקדמות בחצי שנה (היה חודש שלם בערך שלא התאמנתי - וחלק היה חפיף וזה והרבה שבועות שלא הקפדתי )
אך כרגע אני מקפיד ואני רוצה לעלות והכל במיוחד בחופש הגדול.
לפני:
אחרי:
רפוי-
רגיל-
אשמח אם תייעצו לי לגבי התוכנית פתחתי את האשכול בעיקר לתוכנית תודה רבה!
התחלתי בתאריך - 9/11/2011 להתאמן בחדר כושר באותו השבוע, ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
ככה שלא היה לי ידע בכל אופן התאמנתי עם תוכנית שאחד המאמנים בחדר כושר הביא לי כ 4 חודש.
הינה התוכנית הראשונה:
והרבה ילדים במקומות שונים ומאמנים בחדר כושר אמרו שהתוכנית לא טובה אז לאחר זמן מה החלפתי אותה.
לאחר ה 4 חודשים עברתי לתוכנית אחרת שהייתי איתה חודשיים השניה : (עד השבוע בערך)
ועכשיו דוד שלי הכין לי תוכנית חדשה אז היא קצת קשה ויש בה הרבה סטים ורציתי לדעת מה דעתכם עליה ואם היא טובה וכל זה השלישית [חדשה] :
התחלתי עם התוכנית הזאת בתחילת השבוע כלומר יצא לי לעשות A/B זה ממש קשה ולוקח לי כ שעתיים או אפילו יותר לסיים את התוכנית כי יש הרבה 12x4 ואני לא ממש רגיל לזה.
אני רוצה לציין שאני בקרוב אולי אתחיל לקחת גיינרים שזה יוכל לעזור בלהשמין
בנוסף לכך רציתי להוסיף תמונות התקדמות בחצי שנה (היה חודש שלם בערך שלא התאמנתי - וחלק היה חפיף וזה והרבה שבועות שלא הקפדתי )
אך כרגע אני מקפיד ואני רוצה לעלות והכל במיוחד בחופש הגדול.
לפני:
אחרי:
רפוי-
רגיל-
אשמח אם תייעצו לי לגבי התוכנית פתחתי את האשכול בעיקר לתוכנית תודה רבה!