הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשי זכויות אדם, שמאל, ערבים וכל השאר שותקים

Surgeon13

משתמש פעיל
849
4
נק' מוניטין:
327
849
4

למה אף אחד לא פוצה פיו וזועק לשמיים?

כוחות יס"מ הוזנקו מחשש לחיי אותם אנשים, זה מקרה חסר תקדים.
מדוע זה לא עלה לשיח הציבורי?
האם זאת בעצם גזענות כנגד ערבים כי לא שופטים אותם כמו ששופטים אחרים בישראל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"אף אחד לא פוצה את פיו וזועק לשמיים"?
למה לדבר ככה אחי, אני כל יום זועק לשמיים בתפילת ברוך בורא סודנים ומתפלל שיהוה ישמור עליהם.

הממשלה שלך גזענית, תתמודד.

• פותח/ת השרשור
"אף אחד לא פוצה את פיו וזועק לשמיים"?
למה לדבר ככה אחי, אני כל יום זועק לשמיים בתפילת ברוך בורא סודנים ומתפלל שיהוה ישמור עליהם.

הממשלה שלך גזענית, תתמודד.

אני לא מדבר על הממשלה אלא מחכה לתגובה מזועזעת מארגוני 'זכויות אדם' למיניהם, אנשי זכויות אדם וכל מי שזעקו וצעקו שהחליטו על מדיניות של החזרת מהגרי עבודה למדינתם. מדוע הם יושבים בשקט כאשר ערבים מגיעים למצב של כמעט פגיעה פיסית בפליטים\מהגרי עבודה?

קשה לענות על השאלה? היא לא נשאלה על הממשלה אלא על אותם אנשים שהיו יוצאים לרחוב וקורעים בגדיהם אם היה מקרה דומה למה שבוידאו קורה בקרב יהודים ויוצאים בזעקות אינסופיות על הגזענות והשנאה היוקדת בקרב הציבור היהודי.

כנראה אחוז נמוך מהם יודע שזה בכלל קרה. אם התקשורת היתה מפמפמת את המקרה כמו את המקרה בת"א התגובה של הארגונים היתה זהה.

קשה לענות על השאלה? היא לא נשאלה על הממשלה אלא על אותם אנשים שהיו יוצאים לרחוב וקורעים בגדיהם אם היה מקרה דומה למה שבוידאו קורה בקרב יהודים ויוצאים בזעקות אינסופיות על הגזענות והשנאה היוקדת בקרב הציבור היהודי.
כי יש מוסר כפול בקרב אותם הסמולנים כלפי היהודים והערבים. זו הפעם הראשונה שאתה נתקל בזה?

• פותח/ת השרשור
כי יש מוסר כפול בקרב אותם הסמולנים כלפי היהודים והערבים. זו הפעם הראשונה שאתה נתקל בזה?

לצערי, זאת לא הפעם הראשונה. אותם אנשים פשוט גזענים רק מסתירים את זה תחת שיח זכויות האדם והשמאל. הם לא שופטים את הערבים כמו שהם שופטים יהודים או אחרים.
האמת ששלחתי כמה מסרים לאנשי שמאל\זכויות אדם, בינתיים קיבלתי 0 תגובות לנושא.
בלוח של מרץ בפייסבוק אין תזכורת לזה. אצל אחמד טיבי אף אחד לא הגיב גם כן. לא ראיתי איזכורים בכמה מהזרועות של הקרן החדשה לישראל ושלל ארגוניה.

בהחלט, מוסר כפול וגזענות. רק שלא מוצאים לנכון לקרוא לתופעה בשמה.

כנראה אחוז נמוך מהם יודע שזה בכלל קרה. אם התקשורת היתה מפמפמת את המקרה כמו את המקרה בת"א התגובה של הארגונים היתה זהה.

יודעת ועוד איך יודעת. פשוט מתעלמים בגלל סיבות של גזענות או צביעות.

אני אישית לא שמעתי על המקרה הזה עד שציינת אותו, אני אפילו גר ליד האיזור שזה קרה. בכל מקרה אני לא כלכך מבין מה הפליאה, ארגוני שמאל לא מוציאים הודעת גינוי על כל אירוע.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא שמעתי על המקרה הזה עד שציינת אותו, אני אפילו גר ליד האיזור שזה קרה. בכל מקרה אני לא כלכך מבין מה הפליאה, ארגוני שמאל לא מוציאים הודעת גינוי על כל אירוע.

זה ארוע מאוד חריג וגעזני שהיה קרוב מאוד להגיע למצב של איבוד חיי אדם. זה לא עוד 'סתם' ארוע.

איפה היו כל פעילי "זכויות אדם" וכל היפי נפש למינהם בפינוי גוש קטיף??
פשוט צביעות..

בחייאת, מה הקשר בין הדברים בכלל?
עוד פעם אתה מראה את בינתך בפומבי?

"פעילי" זכויות האדם בישראל פנו באופן אישי לאלי ישי כדי לעצור "גירוש" של ילדה סודנית בכיתה ה'(וזה עבד).
איפה הם היו בזמן פינוי גוש קטיף? למה לא פנו באופן אישי לאריאל שרון כדי לעצור גירוש של תינוקות וילדים מביתם?

זה לא גזענות לפי דעתי, כי זה לא רק סודנים,יש שם גם אריתראים וזה קשור בסך הכל לזה שהם מסתננים.
אם היו מסתננים מעוד ארצות והם היו מכל מיני מדינות בעולם אז היה אפשר לקרוע לזה גזענות?
הם בסך הכל נגד המסתננים, כמוני.
אני לא חושב שמה שהם עשו ראוי אבל אני כן חושב שצריך לגרש אותם מכאן בגלל שהם פוגעים במדינה בהמון דרכים.

מבחינתי זה שאתם קוראים לזה גזעונות זה בולשיט אחד גדול(הכוונה לשמאלנים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית