בהמשך לנושא על החלב והקשר שלו לסרטן וכו'http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3178 . לאחר מחקרים רבים של הרבה רופאים וביניהם ה"אליל" שלהם ד"ר ג'ון פורמן שכתב את "לאכול כדי לחיות" נמצא קשר רב בין צריכה מוגברת של מזונות מן החיי לסרטן כזה או אחר. המחקרים טוענים שבמוצרים מן החיי כמעט לא מכילים רכיבים תזונתיים כמו: סיבים תזונתיים, נוגדי חימצון, פיטוכימיקלים, חומצה פולית, ויטמין E וחלבונים צמחיים... כל אלה אמורים להגן עלינו כביכול מסרטן והתקפי לב והם מצויים בירקות ופירות. בנוסף נמצא קשר שהורמון IGF1 המצוי במוצרי מזון מן החיי מגביר את הסיכוי ללקות בסרטן והינו מצוי בכמות גבוהה במוצרים מן החיי... (מוצרים מן החיי זה גם חלב למי שתהה)
בקיצור חברים, מה שמנסים להגיד לנו זה להפחית באכילת בשר (רק פעם בשבוע לפי ההמלצה) והתחיל לאכול ירקות ופירות טריים כגון סויה, תרד, ירקות ירוקים וכו'... ההסבר הכי הגיוני, למי שלא מאמין למחקרים עד שהוא לא רואה אותם בעיניים, הוא שאדם נברא ובא לעולם בלי בשר והוא היה ניזון ממוצרים מהטבע. אכן, גוף האדם לא חשב שנכניס לו המבורגר עם לחמניה וקצת צ'יפס מלא שמן תעשייתי לגוף... אז הגיוני באמת שכך הכי נכון... בתרד וסויה יש מלא חלבונים (ד"א).
אבל אני אומר, שילכו לחפש מי יזי*** אותם!!!
(מצטער על הביטוי) אז מה עכשיו? נפסיק לנשום לנהוג במכונית מחשש למות בתאונה נפסיק לחיות וזהו???
אסור זה ואסור וזה ואם נאכל דשא ניהיה בריאים... אולי זה נכון.... אבל אני מעדיף למות בגיל 60 אחרי ארוחה טובה ולא להראות כמו כוסית עד גיל 40 ולחיות בלי טעם על 120. מה אתם אומרים?
בקיצור חברים, מה שמנסים להגיד לנו זה להפחית באכילת בשר (רק פעם בשבוע לפי ההמלצה) והתחיל לאכול ירקות ופירות טריים כגון סויה, תרד, ירקות ירוקים וכו'... ההסבר הכי הגיוני, למי שלא מאמין למחקרים עד שהוא לא רואה אותם בעיניים, הוא שאדם נברא ובא לעולם בלי בשר והוא היה ניזון ממוצרים מהטבע. אכן, גוף האדם לא חשב שנכניס לו המבורגר עם לחמניה וקצת צ'יפס מלא שמן תעשייתי לגוף... אז הגיוני באמת שכך הכי נכון... בתרד וסויה יש מלא חלבונים (ד"א).
אבל אני אומר, שילכו לחפש מי יזי*** אותם!!!
(מצטער על הביטוי) אז מה עכשיו? נפסיק לנשום לנהוג במכונית מחשש למות בתאונה נפסיק לחיות וזהו???
אסור זה ואסור וזה ואם נאכל דשא ניהיה בריאים... אולי זה נכון.... אבל אני מעדיף למות בגיל 60 אחרי ארוחה טובה ולא להראות כמו כוסית עד גיל 40 ולחיות בלי טעם על 120. מה אתם אומרים?
נערך לאחרונה: