הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לגיינר ולתוספי מזון בכללי

• פותח/ת השרשור dagoss
  • פורסם בתאריך

dagoss

משתמש מתחיל
121
0
נק' מוניטין:
0
121
0
1. האם גיינר לוקחים רק בתקופת מסה?
2. אני שוקל עכשיו 65 ק"ג, התחלתי ב59-60 ואני רוצה להגיע בערך ל75-76 ( גובה שלי הוא 1.79) כמה ק"ג גיינר יספיק לי לקחת?
3. אם לוקחים תוסף מזון כלשהו ומשתמשים בו הרבה זמן ולאחר מכן מפסיקים איתו, האם זה יגרום לתופעות לוואי או לבעיות בגוף? השרירים יכולים לרדת במסת השריר שלהם?

תודה לעוזרים! 😃

1. בעיקרון כן, כי מטרת הגיינר היא להשלים קלוריות שאתה לא יכול להכניס מאוכל מוצק , ובחיטוב כמעט כל אחד יכול להכניס את הקלוריות שהוא צריך על מנת לרדת במשקל
2. אי - אפשר לענות על זה , זה תלוי בעוד המון פרמטרים ,גנטיקה וכו'
3. לא זה סתם מיתוסים
נ.ב אני הייתי ממליץ לך לקנות אבקת חלבון ולהכין איתה גיינר ביתי ממצרכים כמו חלב, פירות, חמאת בוטנים, יוגורטים, גלידות , אגוזים , קרונפלקסים איזה סוג שאתה אוהב , אוריאו וכדומה.. יצא לך הרבה יותר זול ועם מגוון רחב יותר של טעמים

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה, אין לי כוח להכין כל הזמן גיינר ביתי, אבל לכמה זמן בערך מספיק 6 ק"ג של גיינר ואיזה גיינר הכי טוב ?
ובטוח ב100% שאם נגיד אני מפסיק אחרי כמה חודשים לקחת גיינר או אבקת חלבון או כל דבר אחר הגוף לא ירגיש שחסר לו משהו ואז השרירים יהפכו לשומן או כל דבר אחר יקרה?

נערך לאחרונה:
השריר לא יכול להפוך לשומן זה שני חומרים שונים לגמרי זה כמו שאתה לא יכול להפוך ברזל לזהב !
ולגבי הגיינר כתוב לך על האריזה לכמה מנות זה מספיק
לגבי חברה יש לך את דיימטז או את סופר אפקט או אקסטרים וואי לך על חברה אמינה במחיר הכי זול שאתה מצליח להשיג

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול לשכנע את ההורים שלי שזה בריא ושזה לא מזיק?

תוסף מזון גיינר יספיק לי לתקופת מסה נכון? לא צריך מיליון תוספי מזון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית