הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בצריכת חלבון + קריאטין טהור.

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום, אני מתאמן מתחיל, אני בן 21 שוקל 80 קילו גובה 1.84 בערך 15% שומן.
הייתי עכשיו 3 שנים בצבא לוחם ולא כול כך יצא לי להתאמן חוץ מהאימונים הבסיסיים, המטרה שלי היא להתחזק ולהתנפח בשריר ולהוריד טיפה אחוזי שומן.
אני יודע שגם לעלות במסה וגם להוריד אחוזי שומן בו זמנית זה קשה בגלל זה קניתי חלבון וקריאטין טהור כדי לא להשמין.
נרשמתי לחדר כושר ואני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע קבוע, השמח לעזרה בנושא התוספים כמה פעם ביום אתם ממליצים לי לשתות חלבון ואיך לשלב את זה עם הקריאטין נכון, ועוד משהו קניתי סוכר ענבים אני יודע שזה פחממה טובה אחרי אימון השאלה שלי האם לשתות את הסוכר ענבים רק אחרי אימון עם הקריאטין או כול פעם שאני שותה קריאטין להוסיף כפית.
אני יודע שאני טיפה מבולבל השמח לעזרתכם !

קודם כל זה בלתי אפשרי להוריד אחוז שומן ולהעלות במסת השריר באותו זמן וזה נדיר זה קורא בדרך כלל אצל אנשים שכמעט ואף פעם לא עשו אימונים אנאירובים והם בעלי אחוז שומן גבוה או אנשים שהם בעלי גנטיקה משובחת במינה . וזה בגלל הסבר פשוט מאוד
להעלות במסה צריך להיות במאזן קלורי חיובי==> לאכול יותר מהתחזוקה שלך [RMR]
להוריד אחוזי שומן צריך להיות במאזן קלורי שלישי===> לאכול פחות מהתחזוקה שלך [RMR]
ולכן אלו שני דברים שסותרים אחד את השני ולא יכולים להתקיים במקביל
הקריאטין והאבקת חלבון שקנית לא יעזרו לך לא להשמין או להשמין פחות זה לא התפקיד שלהם :
קריאטין תפקידו לגרום להתאוששות מהירה יותר בין אימון לאימון וככה בעצם בעקיפין אתה תרים יותר משקל על המוט ==> צבירת יותר מסת שריר
אבקת חלבון תפקידה פשוט להשלים לך את החלבונים שאתה צריך ואתה לא מצליח להכניס ממזון מוצק
אבקת חלבון תשתה פשוט כמה פעמים שאתה צריך על מנת להגיע למכסת החלבון היומית שלך במקרה שלך זה 160 גרם חלבון ביום
קריאטין תקח פעם ביום כפית אחת או סקופ [כף מדידה] אם קיבלת ביחד עם הקריאטין [לא משנה מתי אתה לוקח את הקריאטין , בערב ,בבוקר ,בצהריים, אחרי אימון ,לפני אימון לא משנה]
בקשר לסוכר ענבים עם הקריאטין עזוב את זה ... זה בולשיט צריך כמויות ממש גדולות של סוכר ענבים בשביל לשפר את הספיגה של הקריאטין שזה כבר לא משתלם

תקרא טוב את משדני רשם לך.

אבל באופן כללי ההמלצות הם:
ביום ללא אמון כך סקופ של אבקת חלבון ו5 גרם קריאטין (כפית תה רגילה) יחד עם ארוחת בוקר או במקום ארוחת בוקר במידה ואתה עושה שייק עשיר בקלוריות(חלב,פרות חמאת בוטנים).
למה לקחת קריאטין יחד עם חלבון? כי ככה זה הכי פשוט לדעתי.
ביום של אימון כך סקופ נוסף של חלבון אחרי אימון.
לגבי סוכר ענבים אתה יכול להוסיף אותו לשייק בבוקר או לשייק אחרי האימון או גם וגם.

אתה לא חייב לעשות ככה. כמו שדני אמר הכל פונקציה של לקבל 5 גרם קריאטין במהלך היום ולהגיע לכמות חלבון הנדרשת עבורך במהלך היום אבל לדעתי עדיף ללכת על ההמלצה הרגילה שרשמתי למלה כי זה פשוט הכי נוח.

תקרא טוב את משדני רשם לך.

אבל באופן כללי ההמלצות הם:
ביום ללא אמון כך סקופ של אבקת חלבון ו5 גרם קריאטין (כפית תה רגילה) יחד עם ארוחת בוקר או במקום ארוחת בוקר במידה ואתה עושה שייק עשיר בקלוריות(חלב,פרות חמאת בוטנים).
למה לקחת קריאטין יחד עם חלבון? כי ככה זה הכי פשוט לדעתי.
ביום של אימון כך סקופ נוסף של חלבון אחרי אימון.
לגבי סוכר ענבים אתה יכול להוסיף אותו לשייק בבוקר או לשייק אחרי האימון או גם וגם.

אתה לא חייב לעשות ככה. כמו שדני אמר הכל פונקציה של לקבל 5 גרם קריאטין במהלך היום ולהגיע לכמות חלבון הנדרשת עבורך במהלך היום אבל לדעתי עדיף ללכת על ההמלצה הרגילה שרשמתי למלה כי זה פשוט הכי נוח.
בשביל מה לקחת עוד סקופ חלבון אחרי אימון ביום של אימון ?
לפי האחוז שומן שלו הוא צריך לעשות חיטובון לאיזה 12 אחוז ואז להתחיל מסה טובה .. אני גם בעד לעשות שייק חלבון ולהוסיף פשוט קריאטין אפשר גם שייק פשוט כמו רק כוס חלב +כפית קריאטיו+סקופ חלבון...

קודם כל זה בלתי אפשרי להוריד אחוז שומן ולהעלות במסת השריר באותו זמן וזה נדיר זה קורא בדרך כלל אצל אנשים שכמעט ואף פעם לא עשו אימונים אנאירובים והם בעלי אחוז שומן גבוה או אנשים שהם בעלי גנטיקה משובחת במינה . וזה בגלל הסבר פשוט מאוד
להעלות במסה צריך להיות במאזן קלורי חיובי==> לאכול יותר מהתחזוקה שלך [RMR]
להוריד אחוזי שומן צריך להיות במאזן קלורי שלישי===> לאכול פחות מהתחזוקה שלך [RMR]
ולכן אלו שני דברים שסותרים אחד את השני ולא יכולים להתקיים במקביל
הקריאטין והאבקת חלבון שקנית לא יעזרו לך לא להשמין או להשמין פחות זה לא התפקיד שלהם :
קריאטין תפקידו לגרום להתאוששות מהירה יותר בין אימון לאימון וככה בעצם בעקיפין אתה תרים יותר משקל על המוט ==> צבירת יותר מסת שריר
אבקת חלבון תפקידה פשוט להשלים לך את החלבונים שאתה צריך ואתה לא מצליח להכניס ממזון מוצק
אבקת חלבון תשתה פשוט כמה פעמים שאתה צריך על מנת להגיע למכסת החלבון היומית שלך במקרה שלך זה 160 גרם חלבון ביום
קריאטין תקח פעם ביום כפית אחת או סקופ [כף מדידה] אם קיבלת ביחד עם הקריאטין [לא משנה מתי אתה לוקח את הקריאטין , בערב ,בבוקר ,בצהריים, אחרי אימון ,לפני אימון לא משנה]
בקשר לסוכר ענבים עם הקריאטין עזוב את זה ... זה בולשיט צריך כמויות ממש גדולות של סוכר ענבים בשביל לשפר את הספיגה של הקריאטין שזה כבר לא משתלם
בקשר לאחוז שומן ועליית מסה.
אם אני יעלה רק שריר זה יוביל לירידת אחוז שומן, ניראה לי שזה אפשר. לא?

אין דבר כזה לעלות רק שריר אם אתה עולה בשריר אתה תמיד תעלה גם בשומן [ אלא אם כן אתה מזריק] בכל מקרה אני ממליץ לך על חיטוב עד ל12 אחוז ~
ואז להתחיל מסה ככה שיהיה לך בסיס טוב להתחיל מסה ארוכה ואיכותית

בשביל מה לקחת עוד סקופ חלבון אחרי אימון ביום של אימון ?
לפי האחוז שומן שלו הוא צריך לעשות חיטובון לאיזה 12 אחוז ואז להתחיל מסה טובה .. אני גם בעד לעשות שייק חלבון ולהוסיף פשוט קריאטין אפשר גם שייק פשוט כמו רק כוס חלב +כפית קריאטיו+סקופ חלבון...

כי אחרי אימון אין על שייק חלבון טוב.
אני יענה לך אחרת: כי אין שום סיבה הגיונית לאכול טונה או חזה עוף אחרי אימון כשיש לך דלי חלבון בבית...

כי אחרי אימון אין על שייק חלבון טוב.
אני יענה לך אחרת: כי אין שום סיבה הגיונית לאכול טונה או חזה עוף אחרי אימון כשיש לך דלי חלבון בבית...
לא חייב לאכול ישר אחרי אימון - מיתוס ישן פשוט צריך לדאוג להגיע לערכים המתאימים בסוף היום בלי להסתבך יותר מדיי

לא חייב לאכול ישר אחרי אימון - מיתוס ישן פשוט צריך לדאוג להגיע לערכים המתאימים בסוף היום בלי להסתבך יותר מדיי

אל תוכל.
אני אוכל לא כי אני חייב אלא כי אני רוצה. בימים אלא אני נהנה מי שייק מיופיוזיון בטעם תות על בסיס חלב + בננה + כף נטלה אחרי אימון, אם במקום זה בא לך להישאר רעב תשאר רעב 😃

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה, יש לי שאלה בקשר לסוכר ענבים איך כדי לשלב אותו בתזונה אחרי אימון עם החלבון ? או עם הקריאטין ? ולא הבנתי משהו בבוקר אני כן יכול לשתות בשייק ביחד סקופ חלבון עם כפית קריאטין ?

תודה על התשובה, יש לי שאלה בקשר לסוכר ענבים איך כדי לשלב אותו בתזונה אחרי אימון עם החלבון ? או עם הקריאטין ? ולא הבנתי משהו בבוקר אני כן יכול לשתות בשייק ביחד סקופ חלבון עם כפית קריאטין ?

אתה יכול להוסיף סוכר ענבים לכל מנת חלבון אפילו מומלץ. במקומך הייתי שם פשוט כל פעם כפית 1-2 של סוכר ענבים לתוך השייק עד שיגמר (בהנחה שזה מסתדר לך עם התפריט).
וכן אתה יכול לעשות את משרשמתה בבוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית