הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמין D ואומגה 3

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
שלום רציתי לשאול בקשר למינונים
1)האם זה בסדר לצרוך 5000 יחידות של ויטמין די 3 ביום?
2)המינון הרצוי לאומגה 3 הוא 1 גרם ביום?
3)מישהו מכיר את החברה של האומגה 3 natrol ?
תודה רבה לעוזרים 😃

1. זה הכל תלוי בתוצאות של הבדיקות דם .. תעשה בדיקה ותראה יכול להיות שאתה בכלל לא צריך לתסף
2. ל
מרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית. קפסולה סטנדרטית של שמן דגים בדרך כלל מכילה כ- EPA 180mg ו DHA 120mg – מה שיוצא כ-300 מיליגרם אומגה 3, כך שהצריכה היומית היא בערך 6-10 קפסולות שכדאי לחלק לפחות לבוקר ולערב (עם הארוחות). אם רוצים להפחית במספר הקפסולות ניתן לקנות מוצרים מרוכזים יותר המכילים 600 מ"ג אומגה 3 בכל קפסולה.
**מהאתר קילוגרם **
3. לא שמעתי עליהם .. אם אתה שומר כשרות אז תלך על אלספה או אלטמן בארץ ממש איכותיים אם אתה לא שומר כשרות יש לך חברות כמו קלארסון או ויטה-קוסט שגם מומלצות אבל לדעתי לא שווה לקנות בח"ול כי יש מלא קופונים וכאלה שיוצא ממש משתלם לקנות בסופר פארם וכאלה ..

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה 😃
אם כבר עושים הזמנה ומשלמים את הכסף על משלוח אז יוצא יותר משתלם חחח
תודה 😃

בעיקרון כן זה אפשרי אבל השאלה כמה זה יעיל
ויטמין די אם אני לא טועה מסיס במים ככה שאין בעיה ואם אני לא טועה עשו מחקר שלקחו 100000 יחידות ליום ולא היה בעיה עם זה...אבל זה משהו שאחד החברים שלי אמר לי ואני לא רואה סיבה שישקר..
השאלה כמה זה יעיל...ואם לא חבל על הכסף
בעיקרון שאתה גם גר בישראל אולי אין טעם בכ"כ הרבה

בעיקרון כן זה אפשרי אבל השאלה כמה זה יעיל
ויטמין די אם אני לא טועה מסיס במים ככה שאין בעיה ואם אני לא טועה עשו מחקר שלקחו 100000 יחידות ליום ולא היה בעיה עם זה...אבל זה משהו שאחד החברים שלי אמר לי ואני לא רואה סיבה שישקר..
השאלה כמה זה יעיל...ואם לא חבל על הכסף
בעיקרון שאתה גם גר בישראל אולי אין טעם בכ"כ הרבה

1. ויטמין D מסיס בשומן ולכן יש לצרוך אותו בארוחה עם שומן.
2. למרות כמות השמש בישראל, לא מעט אנשים לא נחשפים אליה ולכן סובלים ממחסור בויטמין D. מסיבה זו אני חושב שכדאי לבצע בדיקת דם לבדיקת רמת הויטמין בדם ואז להחליט האם לתסף, וכמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית