הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל אדם מדגם TANITA

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
מישהו מכיר את המשקל הזה? מישהו שמע על זה וכדומה ..
כי זה פשוט לדעתי עבודה בעיניים http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32091&p=418670#post418670 זה פוסט מהיום לפי דעת מנהל פה ומשתמשים אחרים אני 11-12 אחוז לפי המשקל הנ"ל אני לא פחות מ17.5 ואפילו אני שלא מבין כלום כמעט בהערכת אחוז בטוח שאני לא קרוב לאחוז שומן שהדבר הזה אמר לי . אז השאלה שלי איך משקל שעולה 2000 שקל כזה סוטה מהאחוז שומן האמיתי ?

יצא לי להיתקל במכשיר שבודק אחוז שומן במכון.
אני בערך 10 אחוזים והוא אמר שאני 16%,מאז אני לא סומך על המכשירים האלו.
מצטער אין לי הסבר למה הם כאלו דפוקים.

אני מדריך ברשת די גדולה ועוד הביאו לנו מישהו שיעשה לנו הדרכה על זה.
זה פשוט בלוף אחד גדול.
עם קאליפר אני 9-10 ועל זה יצא לי 15.5.
ירדתי מהטניטה ועליתי חזרה פתאום ירדתי בשני אחוז שומן.
המדגים התחיל לגמגם ולהגיד שזה מודד שומן גם סביב האיברים הפנימיים ויוכל להיות שהם שומניים.
ולא רק איתי זה טעה בהפרש של 10 שניות-עשיתי תוכנית למתאמן שרצה מדדים וב10 שניות הוא עלה ב3 אחוז שומן,מדהים.

• פותח/ת השרשור
פשוט בושה אין לי הסבר אחר ועוד הזה שבא להסביר לנו על זה טוען שהוא 6.4 אחוז חחחחחחח אין גבול לטמטום !!

זה מכשיר שמאוד מושפע מכמות הנוזלים שיש לך בגוף, מספיק לשתות כוס מים (או להיות מיובש, כמו על דל פחמימה לדוגמה) כדי שהאחוזים יעלו מאוד. אני הצלחתי לגרום לו להעלות לי 5% תוך 3 דקות בין שקילה לשקילה ע"י שתיית מים. זה בעיקר כדי לשכנע אנשים ללכת לראות את הדיאטנית שבדרך כלל יושבת ליד המשקל הזה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לטיסימוס פעם הבאה שהוא יבוא עם המכשיר אני יעשה את הניסוי הזה
אנ יישקל ישתה חצי ליטר - ליטר מים ואז אחרי 2 דקות יעלה שוב ונראה מה יהיה לו להגיד !

הוא יאלץ לומר לך שזה בודק מוליכות ושזה מושפע מנוזלים. איך שלא יהיה אתה יכול להיות רגוע, אם אתה 17.5 אז בנאדם על 11 היה מת מזמן. ואגב, אתה יכול לקנות משקל כזה גם לבית (לא חייב של טניטה, יש גם אחרים). עולה 100-300 שקל.

על הדרך אחי גם מישו מהמכון הישן שלי היה חטוב על 9-10%שומן, וזה הראה לו 4%שומן, יש לזה סטייה מטורפת, לטוב ולרע, זה ממש לא מדוייק.

הדבר היחיד שהמכשיר הזה יכול לעשות זה להראות כמה % שומן ירדת.
העיקרון הוא לבדוק את עצמך באותו מצב צבירה, נניח בבוקר לאחר השירותים מבלי לאכול או לשתות שום דבר. אם זה מראה לך היום 17% שומן ועוד חודשיים זה ירד ל 14% משמע ירדת ב-3% שומן, אבל אתה לא באמת 14% שומן.

הדבר היחיד שהמכשיר הזה יכול לעשות זה להראות כמה % שומן ירדת.
העיקרון הוא לבדוק את עצמך באותו מצב צבירה, נניח בבוקר לאחר השירותים מבלי לאכול או לשתות שום דבר. אם זה מראה לך היום 17% שומן ועוד חודשיים זה ירד ל 14% משמע ירדת ב-3% שומן, אבל אתה לא באמת 14% שומן.
אז לא עדיף לקנות אחד זול בהרבה יותר ?
ראיתי ב-130 שקל גם אחד שמודד ע"י דריכה עליו
עובד על אותו עקרון לא ?

כולם עובדים על אותו עיקרון. אני אבל לא ממש מסכים עם מושון שהירידה מדויקת, כי מספיק שנשאר לך קצת אוכל בקיבה / שתית יותר בלילה / השתנת פעם אחת יותר בלילה והדבר הזה משתנה. כל מה שזה יכול להצביע עליו הוא מגמה.

כולם עובדים על אותו עיקרון. אני אבל לא ממש מסכים עם מושון שהירידה מדויקת, כי מספיק שנשאר לך קצת אוכל בקיבה / שתית יותר בלילה / השתנת פעם אחת יותר בלילה והדבר הזה משתנה. כל מה שזה יכול להצביע עליו הוא מגמה.
סתם לצורך הדוגמא אם אני בודק פעם בשלושה שבועות~חודש את האחוז שומן זה יצביע על ירידה/עלייה באחוז שומן או שאני טועה ?

כן, זה יצביע על מגמת עליה או ירידה. אבל זה לא אומר שאם ירדת שם 3% אז באמת ירדת 3 אחוז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית