ייעוץ החזרה האחרונה הכי חשובה?

arielakarel

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
מישהו אמר לי פעם שהחזרות האחרונות הם הכי חשובות כי השריר מתאמץ הכי הרבה או משהו כזה.
האם זה נכון?
אני מתאמן לבד בבית ואין מי שישמור עליי בדחיקת חזה במוט, ולכן אם אני לא לגמרי בטוח אז אני לא עושה את החזרות האחרונות כדי לא להיתקע, האם זה דופק לי את כל האימון ואני סתם מבזבז את הזמן ?

• פותח/ת השרשור
ברור שהחזרה האחרונה הכי חשובה. בגלל זה אני עושה רק אותה.
יש באמת אופציה לשים פי 2 משקל ולעשות רק חזרה אחת ..

ועכשיו בלי ציניות, אמרו לי את זה ביותר ממקום אחד, שכל עוד לשריר נוח והוא מרים מה שהוא יכול, בלי להתאמץ ולנסות מעבר אז הוא לא יגדל.

ועכשיו בלי ציניות, אמרו לי את זה ביותר ממקום אחד, שכל עוד לשריר נוח והוא מרים מה שהוא יכול, בלי להתאמץ ולנסות מעבר אז הוא לא יגדל.

אחי כל עוד אתה בטווח אחוזים טוב מבחינת המטרה שלך השריר יגדל...רק תנוח ותאכל כמו שצריך ואל תדבק למיתוסים

כל עוד אתה תמשיך להתקדם במשקלי העבודה לאורך זמן השריר יגדל. הבעיה האמיתית היא לעשות לחיצת חזה עם מוט ללא השגחה, אנשים מתים מזה. תמצא ספוטר או שתעבור לדאמבלים.

יש את האופציה לא לנעול את הפלטות ולנסות להטות את המוט ברגע שהוא נתקע למטה, אבל זה יכול להיגמר לא טוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית