הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS מקווה לטוב 😃

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
עשיתי פעם SS מאוד כושר ולא הגעתי לכלום ועשיתי חיטוב אחרי זה כי סתם עליתי בשומן מבלי לעלות ממש במסה והמשקלים, עשיתי ריסט לכל המשקלים ל70% ואתמול התחלתי.
אתמול:
A:
Squat 55
bench 50
bor 47.5

• פותח/ת השרשור
שכחתי מהלוג חח, ביום שבת הקודם פספסתי אימון החדר כושר היה סגור... ועשיתי אימון ביום שבת:(מתאמן בימי חמישי שבת שני)
squat: 60
bench:55
bor: 50
ועשיתי גם דדליפט כי פספסתי את האימון דדליפט ובמאלה המשקל קל עדיין
DL:70
מחא אימון נוסף 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתמול: שכחתי לעדכן:
סקווט:70
בנץ':60
בור:55
כשזה יתחיל להיות PR אני אכתוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקווט: 80
בנץ': 65 בסט האחרון עשיתי רק 3 חזרות... מוזר עוד לא הייתי אמור להתקע, אני אנסה לעלות באימון הבא של הבנץ' 2.5
בור:57.5

• פותח/ת השרשור
סקווט 85 (הספוטר המניאק בסט האחרון עזר לי בחזרה 3 ו 4 ממש ממש קצת ויכולתי לבד :( את החזרה ה5 עשיתי לבד... אני אומר לו אל תעזור, אבל לאאא הוא חייב....)
הסקווט זה מין PR עשיתי בחיטוב 85 5 חזרות אבל זה היה סט 1 בלינארית
פרס 40
דדליפט 92.5

הסקווט היה כבר קשה מה אתם אומרים אימון הבא עדיין לעשות 90 קילו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקווט: 90 PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR אכלתי יותר מהרגיל איזה 3000-3500 קלוריות (רגיל אני אוכל איזה 2700) ממש רציתי לעלות ל90 וזה היה יותר קל מה82....
בנץ': 67.5 1X5 1X4 1X4 (כשל)
בור:60 די קל

שכחתי לציין בהתחלה נתונים:
משקל:76~
גובה:177~
א.ש:כנראה איזה 16%

• פותח/ת השרשור
היום יצא אימון חרא, שום דבר לא הצלחתי אפילו את המשקלים של האימון שעבר (זה כנראה בגלל יום שישי) אימון הבא אותם משקלים כנראה...

• פותח/ת השרשור
אתמול (שכחתי לעדכן): בסקווט עשיתי אותו משקל כי פספסתי אימון אפשר להגיד, ובטעות עשיתי דדליפט לפני פרס (חח שכחתי מהפרס) אז היה לי קשה פרס הורדתי ב2.5.
סקווט:95
דדליפט:105 PR
פרס:40 לא יוע למה תמיד קשה לי פרס ואף פעם לא התקדמתי בו כמו שצריך...
אני אציין גם מטרות(אם משהו עוקב אחרי הלוג בכלל):
סקווט:120
דדליפט:130-140
פרס:55
בור:80
בנץ':80
סקווט ודדליפט אני מאמין שאגיע למטרות, אבל נבץ' ופרס תמיד הלכו לי גרוע אז לא יודע.
ונראה לי אני עושה ריסט בבנץ' ל62.5 נראה לי התחלתי ממשקל יחסית גבוה ועשיתי קפיצות גדולות מידי.
יש לציין שבעקרון יש לי גנטיקה של שחיף...וכל החיים שלי הייתי רזה ממש (עד שהתחלתי להתאמן ולאכול נורמאלי).
אני גם אכתוב את קריירת האימונים שלי חח:
4-5 חודשים עשיתי מכונות כי הקשבתי למדריכים, ולא אכלתי אפילו במאזן חיובי לרוב נראה לי ועליתי בכל הזמן הזה איזה 6 קילו בטח משהו כזה.
אחרי זה מלא זמן למדתי טכניקה לתרגילים בSS לא היה מי שיתקן אותי, התחלתי SS (וישנתי כל יום 5-6 שעות ככה יצא) ולמרות שאכלתי טוב
לא עליתי קמעט במשקלים ועשיתי את ה"SS" הזה איזה 4-5 חודשים, ועליתי סך הכל לסקווט 80 דדליפט 100 פרס 40 בנץ' 60...
והייתי על % שומן ממש גבוה כי אכלתי ממש הרבה חשבתי בגלל זה אני לא מצליח לעלות משקלים טוב.
ואז הייתי צריך לעשות חיטוב, כי להמשיך SS נכון ולישון ולאכול נכון הייתי מסיים את התוכנית על % שומן גבוה ממש (סיימי את ה"SS" באיזה 20%) ואז עשיתי חיטוב גרוע יחסית (לא נראה לי איבדתי מאסה למרות שלא היה לי הרבה אבל ירדתי לאט).
עשיתי חיטוב איזה 4-5 חודשים ירדתי איזה 6.
הייתי בשבועים נייטראלי ועכשיו לפני איזה 20 ימים התחלתי SS עם נסיון יחסית טוב בתרגילים, אוכל, ויושן כמו שצריך.
עכשיו הכל אמור להיות טוב...
כל הסיפור נמשך במשך איזה שנה וכמה חודשים:suicide: חח לא נורא אבל מטעויות לומדים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקווט:97.5 כשל סט ראשון 5 חזרות סט שני 2 חזרות וסט שלישי הורדתי משקל, כנראה עושה ריסט...
בנץ':עשיתי ריסט ל62.5
חתירה 62.5

כל הכבוד,עוקב אחריך אחי.
לא הבנתי מה קרה עם הבנץ שלך? איך קפצת כל כך במשקל? או שלא עידכנת בלוג?
תעלה סרטון של הפרס שלך,אולי הטכניקה דורשת שיפור ואז תתקדם.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, לא קפצתי אמרתי מטרות...ופרס יש לי טכניקה סבבה, נראה לי מתחיל ללכת טוב.
והאימון היום(חח אימון אחרי שישי, לא הכי טוב נראה לי אני אפסיק לשתות):
סקווט: עשיתי ריסט ל87.5 (מ95 וב97.5 הגעתי לכשל אז הגיע השמן לריסט)
דדליפט:110 כשל חזרה אחרונה, אבל כמו שאמרתי אחרי שישי הייתי עייף
פרס:42.5 סבבה לגמרי

ויש לי שאלה: באיזה משקלים אתם עשיתם ריסטים, ומתי התחלתם לעלות ב2.5 כל תרגיל? ולאיזה משקלים הגעתם?

• פותח/ת השרשור
אתמול: סקווט:92.5 איזה באסה שחכתי שעשיתי אימון אחרון 92.5, זה היה די קל.
דדליפט: למרות בכשל באימון דדליפט אחרון, ניסיתי 115 והיה כשל עשיתי רק 3 חזרות אימון הבא אותו משקל.
פרס: 45 היה ממש קשה

הנה סרטון לטכניקה שלי בסקווט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טכניקה טובה תרד טיפה יותר לאט עדיף.
בכל מקרה בהצלחה בלעבור ת100 קילו 😃

• פותח/ת השרשור
טכניקה טובה תרד טיפה יותר לאט עדיף.
בכל מקרה בהצלחה בלעבור ת100 קילו 😃
חח תודה, בחזרה ה4 וה5 קצת פחות טוב, התחלתי לצחוק היה איזה אחד בקרע שעשה קולות מצחיקים כשהא התאמץ חחח הוא תמיד הורס לי את הסקווט\דדליפט...

• פותח/ת השרשור
היום: סקווט 95 כבד אבל סבבה
בנץ': 67.5 PR
חתירה: 62.5

• פותח/ת השרשור
סקווט:97.5 היה כבד אבל הצלחתי 😃 PR
פרס:47.5 כשל אנסה אותו משקל אימון הבא
דדליפט:115 כשל... עוד כשל אחד ואני עושה ריסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית