הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PSMF

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
שאלה בקשר לPSMF, האם בPSMF יש איבוד שריר יותר גדול מאשר בדיאטה מתונה יותר?
ובכלל מה עדיף מבין השניים? (לי אישית אין בעיה של רעב ככה שPSMF די מושך אותי)

• פותח/ת השרשור
האמת שקראתי את הספר והוא ממליץ לכל קבוצה של אנשים לעשות משהו טיפה שונה, אני לא חושב שזה רק לשמנים מאד.

28763605.jpg

נו יופי שים לב איזה מטומטם זה בקובצה מספר 1 אשר 15% ומטה הוא מבקש מהם לעשות הפסקה של שבוע-שבועיים כל 11-12 ימים כאשר יש לך 2-3 ימים של העמסה בסוף ז"א אתה עושה PSMF
8-9 ימים עושה העמסה 2-3 ימים ועושה שבועיים הפסקה, זה חיטוב שלא יגמר בחיים.

משה, אני חושב שהרעיון הוא שבנאדם שהוא על פחות מ- 15% ועושה את הדיאטה כמו שצריך לא יצטרך יותר משניים גג שלושה מחזורים.
נעשה חישוב תיאורטי - בנאדם שוקל 100 קילו על 12%. בדיאטה הזאת יש לפחות 2000 קלוריות גירעון ליום - כלומר אמור לרדת 2 קילו בשבוע או נגיד 3 קילו במחזור. אחרי הראשון הוא שוקל 97 שמתוכם 88 קילו רזה = 9.2%. הוא מחכה איזה שבועיים על נטרלי ואז עושה עוד מחזור ויורד ל- 6.3%.
כמובן שהחישוב הזה הוא אידיאליזציה של התוכנית. אבל גם במגבלות המציאות אני לא רואה איך אתה צריך יותר משלושה מחזורים = 3 חודשים. אגב אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה לעשות חיטוב. לייל כותב בתחילת הספר שגם הוא לא חושב כך, אבל יש מצבים או אנשים שיעשו בכל זאת אז הוא כותב איך.

• פותח/ת השרשור
קיצר לא מומלץ אלה אם אני על אחוז שומן גבוה?
אני כרגע על 18%~, בדקו אותי בקליפר לפני איזה 3 חודשים והייתי 17% ומאז עליתי כמה קילו אז אני מניח שעליתי בעוד איזה אחוז.
מה עדיף לי, PSMF? או דיאטה מתונה רגילה?

עדיף לך לקרוא את הספר.

לייל בעצמו לא ממליץ את הדיאטה הזו לאף אחד. אלא אם כן הוא לא יכול לרדת אחרת או שזה משהו דחוף/בריאותי.

וזה לא עובד טוב באחוזי שומן נמוכים. מדידה בקליפר זה לא מה שאפשר לקרוא לו מדידה מדויקת.

עדיף לך לקרוא את הספר.

לייל בעצמו לא ממליץ את הדיאטה הזו לאף אחד. אלא אם כן הוא לא יכול לרדת אחרת או שזה משהו דחוף/בריאותי.

וזה לא עובד טוב באחוזי שומן נמוכים. מדידה בקליפר זה לא מה שאפשר לקרוא לו מדידה מדויקת.

הוא מדויק רק כאשר הוא מראה 15 ומטה מעל הוא פשוט תמיד לא מדייק 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית