הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ בנטילת תוסף

• פותח/ת השרשור Donrip
  • פורסם בתאריך

Donrip

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי,
הזמנתי יוהמבין במטרה לעזור לחטוב.
קראתי את הכתבה שלכם ומשהו לא מסתדר לי. אני עובד לפי תוכנית תזונה המשלבת 5 ארוחות כל 3-4 שעות, 5 אימונים בשבוע, 4 אירובי ואימון כוח בערב (סביבות 8-9, מפאת הזמן) ולפי הכתבה עלי ליטול יוהמבין בבוקר ולאחר שעה לצאת לאירובי.
לפי מה שרשום בכתבה לא מסתדר לי לעשות ככה וחשבתי על הדבר הבא, הארוחת בוקר שלי בשעה 09:00 וחשבתי להתעורר בשעה 05:00 ליטול יוהמבין, לחזור לישון ואז להתעורר לארוחת בוקר.
מה דעתכם על זה? האם יש משהו יותר טוב?

• פותח/ת השרשור
ומתי האימון אירובי יהיה? בחלום?
כעיקרון יש לי בעיה עם הזמנים של האימונים והזמן היחידי זה בערב, בשילוב אירובי אחרי האימון הכוח. מכיוון שלא מומלץ נטילת יוהמבין בשילוב אימון כוח לכן אני קצת בבעיה פה.. בגלל זה אני פה לברר איזה פתרון אפשרי יש לי

יש אופציה ששמעתי שכמה עושים, זה לקחת את היהומבין 10 דקות רבע שעה לפני שהאימון משקולות נגמר , ואז לעשות את האירובי גם עם היהומבין ולאכול ארוחה שעתיים שלוש אחרי הנטילה.
לדעתי זאת שיטה לא טובה לא נוחה וגם לא בטוח שאפקטיבית כל כך, כי לקחת את היהומבין לקראת סוף אימון כוח זה ממש אבל ממש לא אותו דבר מבחינת ספיגה בגוף כמו לקחת על בטן ריקה אחרי צום מסודר ואז להתאמן, אבל זה שיקול אחד שאתה יכול לעשות.
לדעתי עדיף כבר שתישאר עם האופציה שלך שהיא לקום מוקדם לקחת יהומבין ואחרי 4 שעות לאכול ואז להתחיל את היום
לפני האימון בערב קפה או ג'ק ותרביץ את האירובי גם, זה פחות טוב מהדרך המקורית אבל עדיין גם טוב

יש לך אפשרות של לאוכל ארוחה נגיד ב14:00
ולקחת יהומבין ב18:00 אירובי ב19:00 ואז לאכול שוב ב22:00

כתוב את זה שם

5 אימוני כוח ו5 אימוני אירובי בחיטוב זה ,הרבה,יותר,מידי

• פותח/ת השרשור
לבסוף, אני חושב שאני אתפשר על השכמה, יהומבין, שעה אחרי ריצה, שעתיים אחרי אוכל.
נשאר לי עניין לא סגור אחד של ימים ללא אירובי. ביום ללא אירובי עדיין עלי ליטול את התוסף, אם אעשה מה שחשבתי עליו קודם, להתעורר בשעה 05:00 ליטול יוהמבין, לחזור לישון ואז להתעורר לארוחת בוקר האם זה מסתדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית