הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יט אחת לשבוע

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
שלום חברים, אני אחרי תקופת חיטוב של 3 חודשים כבר כמעט עבר חודש מאז שחזרתי לפחמימה, אני צורך כעקרון ביום משהו בסביבות ה 100 גרם פחמימה לאחר החיטוב.

עושה 5 אימונים בשבוע שכוללים 3 אימוני כוח AB ועוד 2 אימוני אירובי מרוכזים - במשך השבוע האחרון לא התאמנתי כוח בגלל פציעה אבל המשכתי אירובי כרגיל

עכשיו מה שבעצם קרה לגוף במהלך החודש שהוא עלה לי 3-3.5 קילו (אני לא יודע אם זה נוזלים או שומן) מה שאני כן יודע שהגוף איבד את הצורה של "החיטוב" עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להריץ צ'יט אחת לשבוע.

בד"כ ביום שישי בארוחת שישי אני אוכל טוב אבל אני יוצא עם חברים ואוכל איזה משהו בסביבות ה 1500 קלוריות נוספות זה קורה או בשישי או בשבת ככה שתמיד באחד מהימים האלו אני במאזן קלורי חיובי.

השאלה שלי אם הדבר יגרור אותה בחזרה להשמנת יתר רצינית או שזה בסדר וזה אפשרי

תודה לכל העוזרים

אתה צריך להגיע בהעמסה נורמלית למשהו כמו 500 קלוריות מעל לתחזוקה (ולא מעט פחמימות, אתה על דל), אני לא מאמין שאתה מצליח לאכול את זה בארוחה אחת ביום שישי...

תעשה העמסות מסודרות שאתה יודע את הערכים התזונתיים שאתה צורך בהם, ותתאים את "הצ'יט" לערכים
מסכים לחלוטין....קיבלת מוניטין
העצה שלי היא שכל דבר שאתה עושה בחיטוב שיהיה תחת בקרה קלורית במידה ואתה רוצה שהוא יהיה טוב..שתדע בדיוק כמה הכנסת ..זה משהו שלמדתי על בשרי שהופך את החיטוב להרבה יותר יעיל ומוצלח

מסכים לחלוטין....קיבלת מוניטין
העצה שלי היא שכל דבר שאתה עושה בחיטוב שיהיה תחת בקרה קלורית במידה ואתה רוצה שהוא יהיה טוב..שתדע בדיוק כמה הכנסת ..זה משהו שלמדתי על בשרי שהופך את החיטוב להרבה יותר יעיל ומוצלח

קבל מוניטין על חלוקת המוניטין
אם יש משהו שדפק לי את החיטוב בהתחלה זה העמסות לא מבוקרות הייתי כבר יכול להיות 5 א.ש נשבע לכם..

• פותח/ת השרשור
את החיטוב כבר סיימתי ועכשיו חזרתי לפחמימה ולאימונים הרגילים שאלתי מה קורה לאחר החיטוב בצ'יטים

את החיטוב כבר סיימתי ועכשיו חזרתי לפחמימה ולאימונים הרגילים שאלתי מה קורה לאחר החיטוב בצ'יטים
אתה מדבר במאסה?
אם כן...תהיה פחות נוקשה אם עצמך..ואם תתאמן אימוני כוח בכלל תזכה ל"צ'יטים" בכל יום

השאלה מזה בשבילך צ'יט..צ'יט בחיטוב יכול להיות אוכל מעולה למאסה

קבל מוניטין על חלוקת המוניטין
אם יש משהו שדפק לי את החיטוב בהתחלה זה העמסות לא מבוקרות הייתי כבר יכול להיות 5 א.ש נשבע לכם..

קבל מוניטין על חלוקת מוניטין? הכל בסדר אחי??

השאלה היא בעצם מזה צ'יטים? אתה תמיד יכול לחשב בערך מה תאכל עם החברים.. בין אם זה המבורגר או פיצה או כל דבר אחר ואז פשוט לוותר כל משהו מהתפרית באותו יום שדיי דומה למה שתאכל בערב עם חברים... לדוגמא אני בחיטוב נותן לעצמי להכניס איזה שוקולד או משהו מדיי פעם.. אני פשוט מוריד מהדברים אחרים באותו יום.. קצת פחות חלב, קצת פחות לחם קל, קצת פחות חמאת בוטים קצת פחות מזה ומזה ובסך הכל עדיין זה ניכנס לי בתפריט היומי.. העדיין ניכנס במגבלת הפחממות שלי .. והכל סבבה.. אז נכון שאולי לאכול את הדברים האחרים יהיה משביע יותר אבל השוקולד משביע תנשמה ואחריי זה אני לא באטרף למשהו מתוק כל הזמן... אז לדוגמא אתה מתכננן לאכול פיצה, אז תאכל פחות אורז באותו יום או פחות לחם פחות שומנים שאתה מכניס בדרך כלל (גבינות או כל דבר אחר.. ) ובסך הכל תוכל בערך להנכס לערכים היומיים שלך ולא תיהיה לך סטייה מופרזת מהתפרית...

השאלה היא בעצם מזה צ'יטים? אתה תמיד יכול לחשב בערך מה תאכל עם החברים.. בין אם זה המבורגר או פיצה או כל דבר אחר ואז פשוט לוותר כל משהו מהתפרית באותו יום שדיי דומה למה שתאכל בערב עם חברים... לדוגמא אני בחיטוב נותן לעצמי להכניס איזה שוקולד או משהו מדיי פעם.. אני פשוט מוריד מהדברים אחרים באותו יום.. קצת פחות חלב, קצת פחות לחם קל, קצת פחות חמאת בוטים קצת פחות מזה ומזה ובסך הכל עדיין זה ניכנס לי בתפריט היומי.. העדיין ניכנס במגבלת הפחממות שלי .. והכל סבבה.. אז נכון שאולי לאכול את הדברים האחרים יהיה משביע יותר אבל השוקולד משביע תנשמה ואחריי זה אני לא באטרף למשהו מתוק כל הזמן... אז לדוגמא אתה מתכננן לאכול פיצה, אז תאכל פחות אורז באותו יום או פחות לחם פחות שומנים שאתה מכניס בדרך כלל (גבינות או כל דבר אחר.. ) ובסך הכל תוכל בערך להנכס לערכים היומיים שלך ולא תיהיה לך סטייה מופרזת מהתפרית...

אל תסתמך על ההערכה שלך, תעזר במחשבוני קלוריות ותבדוק שאתה מגיע לערכים שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
תראו, בתקופת החיטוב בכלל לא אכלתי את הדברים האלו.

עכשיו אני עושה מעיין מסה "נקייה" כמובן שאין דבר כזה וזה נוגד את הטבע אבל המטרה שלי היא לא לעלות במשקל כי יש לי נטייה קיצונית להשמנת יתר, אני רוצה לשמור על האחוז שומן שהגעתי אליו לפחות עד כמה שניתן.

צ'יט מבחנתי זה חטיף שאני אוכל בערב או מערבב שאני עם חברים או נאצ'וס פופקורן בקולנוע, לפעמים יוגורט - דברים כאלו, אני משתדל פחות להכניס בלאגן כמו המבורגר פיצה וכאלו ככל הניתן.

אני מתאמן כן כרגע שבוע לא התאמנתי כוח בכלל בגלל פציעה אבל שמרתי על אירובי

תראו, בתקופת החיטוב בכלל לא אכלתי את הדברים האלו.

עכשיו אני עושה מעיין מסה "נקייה" כמובן שאין דבר כזה וזה נוגד את הטבע אבל המטרה שלי היא לא לעלות במשקל כי יש לי נטייה קיצונית להשמנת יתר, אני רוצה לשמור על האחוז שומן שהגעתי אליו לפחות עד כמה שניתן.

צ'יט מבחנתי זה חטיף שאני אוכל בערב או מערבב שאני עם חברים או נאצ'וס פופקורן בקולנוע, לפעמים יוגורט - דברים כאלו, אני משתדל פחות להכניס בלאגן כמו המבורגר פיצה וכאלו ככל הניתן.

אני מתאמן כן כרגע שבוע לא התאמנתי כוח בכלל בגלל פציעה אבל שמרתי על אירובי

נו מזה משנה מה עשית ומה לא עשית בחיטוב, אני רק הבאתי תעצמי בזמן חיטוב בתור דוגמא. כמו שאמרו לך, פשוט תראה מה הערכים של אותו צ'יט שאתה מכניס ובמקום זה תוריד מהתפריט משהו אחר.

אל תסתמך על ההערכה שלך, תעזר במחשבוני קלוריות ותבדוק שאתה מגיע לערכים שאתה צריך

כמובן זה מה שאני עושה... ולזה הייתה הכוונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית