תמונה לאחר 7 חודשי חיטוב

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
coldfire,
1. אל תאמין, זה בסדר גמור.
2. לא התרברבתי, נשאלתי לגבי המשקלים ועניתי, בדיוק כפי שהחבר x-Dor-x ציין.
3. הצגת אותו קישור כמו ב- 2, זה טעות?

חוקי הפורום לא כוללים את הסעיפים שציינת. אם קיים נספח לחוקי הפורום אשר יגרום לי להשעייה במידה ואני לא מציג מדיה לדברים שנשאלתי לגביהם, מנהל האתר רשאי לחסום אותי כבר מעכשיו.
שרשור זה נוצר במטרה לשתף והוא התנהל ברוח חיובית עד כה. אם יתחשק לי בעתיד לשתף סרטון, אני אשתף, אם לא, אז לא. בטח שאני לא אתכופף לאיומים, אנחנו בסך הכל בפורום אינטרנטי.

זה החוקים הלא כתובים
צלם את הבנצ' שלך אימון הבא ותעלה לפורום

coldfire,

חוקי הפורום לא כוללים את הסעיפים שציינת. אם קיים נספח לחוקי הפורום אשר יגרום לי להשעייה במידה ואני לא מציג מדיה לדברים שנשאלתי לגביהם, מנהל האתר רשאי לחסום אותי כבר מעכשיו.
שרשור זה נוצר במטרה לשתף והוא התנהל ברוח חיובית עד כה. אם יתחשק לי בעתיד לשתף סרטון, אני אשתף, אם לא, אז לא. בטח שאני לא אתכופף לאיומים, אנחנו בסך הכל בפורום אינטרנטי.
הלכת רחוק מידי.
coldfire בסה"כ רוצה סרטון. תוכל לבחור אם להראות לו או לא.
בכל מקרה, תוצאה יפה מאוד.
כמו coldfire, גם אותי מעניין לראות אותך דוחק 150. לאו דווקא מחוסר אמון.

נערך לאחרונה:
מה הבעיה להביא סירטון אם היה לי RM1 כזה בכיף הייתי מראה 👏

יש לך תמונה של הלפני ללא ידיים פתוחות? כדי לראות את המסה בחזה?
כי ככה זה נראה שאין לך חזה בכלל ועלית ב7 חודש בטירוף במסה. אבל זאת תנוחה שלא מראה את החזה, אשמח אם תוכל להביא תמונה.

שינוי פצצה, כל הכבוד על ההתמדה 😃

coldfire,

אף אחד לא איים. שאלתם אם מאמינים לך או לא, אמרתי שלא.

• פותח/ת השרשור
coldfire,
ועוד איך איימת, הפנת לקישור אשר מציין השעיה במידה ולא מספקים מדיה לדברים בפורום. בכל מקרה, כבר ראיתי לפי מספר ההודעות בשרשורים אליהם הפנת כי "החוקים" הללו לא ממש פעילים.

נחזור לוידאו שאתה כל כך משתוקק לראות, אתה לא מאמין ברמה כזאת שאתה מוכן לשים את הכיס שלך היכן שהפה שלך?

coldfire,
ועוד איך איימת, הפנת לקישור אשר מציין השעיה במידה ולא מספקים מדיה לדברים בפורום. בכל מקרה, כבר ראיתי לפי מספר ההודעות בשרשורים אליהם הפנת כי "החוקים" הללו לא ממש פעילים.

נחזור לוידאו שאתה כל כך משתוקק לראות, אתה לא מאמין ברמה כזאת שאתה מוכן לשים את הכיס שלך היכן שהפה שלך?
עניין החוב לראק פעיל למדי. לכן אתה לא רואה כאן בכל הודעה שלישית אנשים שמספרים סיפורים שהם מרימים 300 ק''ג ודוחקים 200.
בכל מקרה, כל עוד אתה חדש בפורום ולא מודע לכך, אף אחד לא יתן לך חוב בפעם הראשונה, בדיוק מהסיבה שזה חוק לא כתוב.
אם כי אני, במקומך, הייתי מביאה סרטון, רק כדי ליצור רושם של אדם שעומד מאחורי המילה שלו (תחלס, זה מה שהיה כשאני הגעתי לפורום), במיוחד אם זה מה שאתה ממילא עושה באימון.

• פותח/ת השרשור
minimonster,
בשביל לספק צילום וידאו, אני צריך לקחת איתי את הסלולרי למכון (משהו שאני לא עושה לעולם) ואז לבצע את הצילום. זוהי טרחה לא קטנה עבורי ומעבר לכך, הדרישה למדיה הזאת נעשתה תחת איום ובצורה חצופה. יש דרך לבקש. בנוסף, אני לא התרברבתי במשקלים.
בכל אופן, אין לי בעיה לספק כזה וידאו, אבל נדמה ש- coldfire משוכנע שאני מספר סיפורים, אז מה איכפת לי להרויח על הדרך? (או שאולי coldfire ירויח?), אבל בקרוב נראה אם הוא יהיה קליל עם הכיס שלו כפי שהוא קליל אצבעות עם המקלדת.

אולי ישמע לחלקכם מוזר, אבל אחד הדברים האחרונים שמעניינים אותי זה אם מישהו כאן יאמין שאני מבצע איזה שהוא תרגיל עם איזה שהוא משקל.
בסופו של יום כולנו מאחורי מקלדת והדף סובל הכל.

coldfire,

הבנת הנקראה שלך לוקה בחסר. זה שהפניתי אותך לאשכול זה כדי שתכיר את החוקים. שאלת מה הם ועניתי לך. אין לי מה לאיים עליך, אם הייתי רוצה הייתי שם אותך בחובות וזהו.

אני לא מכיר אותך, ולא מספיק אכפת לי ממה שאתה מרים בשביל לשים על זה מסטיק. אבל אני אספר לך סוד, אף אחד כאן לא מאמין ולא יאמין לבנץ' שלך עד שלא תוכיח את זה.

minimonster,
בשביל לספק צילום וידאו, אני צריך לקחת איתי את הסלולרי למכון (משהו שאני לא עושה לעולם) ואז לבצע את הצילום. זוהי טרחה לא קטנה עבורי ומעבר לכך, הדרישה למדיה הזאת נעשתה תחת איום ובצורה חצופה. יש דרך לבקש. בנוסף, אני לא התרברבתי במשקלים.
בכל אופן, אין לי בעיה לספק כזה וידאו, אבל נדמה ש- coldfire משוכנע שאני מספר סיפורים, אז מה איכפת לי להרויח על הדרך? (או שאולי coldfire ירויח?), אבל בקרוב נראה אם הוא יהיה קליל עם הכיס שלו כפי שהוא קליל אצבעות עם המקלדת.

אולי ישמע לחלקכם מוזר, אבל אחד הדברים האחרונים שמעניינים אותי זה אם מישהו כאן יאמין שאני מבצע איזה שהוא תרגיל עם איזה שהוא משקל.
בסופו של יום כולנו מאחורי מקלדת והדף סובל הכל.

LOL

אתה רק מוכיח שאני צודק.

• פותח/ת השרשור
טוב, היה ברור שתשתפן 😃

תוצאות יפות אחי אבל זה באמת יוצר מצב שקשה להאמין לך, אתה מנסה להתחמק בכל הודעה.
להביא פלאפון לחדר כושר זה לא סיפור, ואולי אם זה חסרון עבורך אז תהפוך את זה לייתרון ותשתמש בפלא בתור MP3, שגם יעזור לך במהלך האימון.
כאילו זה לא באמת מעניין אותנו כמה אתה לוחץ וכמה אתם מושך, בסופו של דבר זה רק מוריד לך מהכבוד, אם אמרת שאתה לוחץ ככה ובקשו ממך סרטון, לא מבין מה הבעיה לספק את זה.

• פותח/ת השרשור
Ambizen,
כפי שרשמתי, יש דרך לבקש כמו שהחבר Billie עשה ויש דרך בה מנסים לקעקע את האמינות של החבר ולהטיל דופי בדבריו, כפי ש- coldfire עשה. הכל תלוי בניסוח. אתה רואה את זה כהתחמקות, אני רואה את זה כאי רצון להענות לכל גחמה שעולה כאן בשרשור.

רשמתי כבר מוקדם יותר, אם coldfire מסכים לשים את הכיס שלו במקום האצבעות הזריזות, יהיה וידאו לתפארת. אם הוא לא מסכים (כי כנראה הוא לא כך כך בטוח), אני אעלה וידאו אם יבוא לי כשיבוא לי, בדיוק כפי שבא לי אתמול להעלות כאן את התמונה אשר פתחה את השרשור, בלי שאף אחד היה צריך לבקש.

Ambizen,
כפי שרשמתי, יש דרך לבקש כמו שהחבר Billie עשה ויש דרך בה מנסים לקעקע את האמינות של החבר ולהטיל דופי בדבריו, כפי ש- coldfire עשה. הכל תלוי בניסוח. אתה רואה את זה כהתחמקות, אני רואה את זה כאי רצון להענות לכל גחמה שעולה כאן בשרשור.

רשמתי כבר מוקדם יותר, אם coldfire מסכים לשים את הכיס שלו במקום האצבעות הזריזות, יהיה וידאו לתפארת. אם הוא לא מסכים (כי כנראה הוא לא כך כך בטוח), אני אעלה וידאו אם יבוא לי כשיבוא לי, בדיוק כפי שבא לי אתמול להעלות כאן את התמונה אשר פתחה את השרשור, בלי שאף אחד היה צריך לבקש.

כן אחי, תראה איזה ניסוח ביזיוני: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32170&p=419569&viewfull=1#post419569

אני באמת מצטער, פעם הבאה שנפגש אני אביא לך מגבונים לחים לנגב את החול מהווגינה.

• פותח/ת השרשור
coldfire,
זוהי בושה שבעל תפקיד באתר הכושר ופיתוח הגוף הגדול בארץ מתנסח כך.
קל להציג את ההודעה אליה כיוונת, כאשר ברור לשני הצדדים שהתכוונתי לזוג ההודעות שלך שעקבו.

אני מבין שהכיס לא עמוק, אבל האצבעות עדיין זריזות.

coldfire,
זוהי בושה שבעל תפקיד באתר הכושר ופיתוח הגוף הגדול בארץ מתנסח כך.
קל להציג את ההודעה אליה כיוונת, כאשר ברור לשני הצדדים שהתכוונתי לזוג ההודעות שלך שעקבו.

אני מבין שהכיס לא עמוק, אבל האצבעות עדיין זריזות.

בשתי ההודעות שעקבו ניסחתי לך את חוקי הפורום. אני חוזר על זה שוב, אני באמת מצטער שהחוקים האלה פגעו בך. אין מילים בפי כדי להביע את הצער שבדבר. זו כבר ההודעה הרביעית ברציפות שאתה מדבר על כסף, אתה צריך תרומה לפחית טונה במים היומית או משהו?

• פותח/ת השרשור
coldfire,
אלו לא חוקי הפורום כפי שאתה רושם וכבר הזכרתי, הצגת קישור לדביק שבכל מקרה לא תקף לגבי וגם פירטתי פעמיים מוקדם יותר למה.
לגבי ההתעקשות שלי בלהכניס את הכיסים של שנינו לנושא, זה מכיוון שבדרך כלל ביריוני מקלדת נסוגים מהר מאוד כאשר הכיס שלהם מעורב במקום הפה או במקרה שלפנינו, במקום אצבעות זריזות.
אני מרגיש שאנחנו במעין לולאה, אתה ממשיך להעליב ואני ממשיך להתעלם מהדרישות שלך.

אפשר לסכם בזה שאני אעלה סרטון אם יבוא לי מתי שיבוא לי. רוצה לזרז את זה ואתה כל כך בטוח שאני מבלף? אתה יודע בדיוק מה לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית