עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מכיר. רוצה להכיר לי?
Coldfire הוא נשאל לגבי המשקלים
הלכת רחוק מידי.coldfire,
1. אל תאמין, זה בסדר גמור.
2. לא התרברבתי, נשאלתי לגבי המשקלים ועניתי, בדיוק כפי שהחבר x-Dor-x ציין.
3. הצגת אותו קישור כמו ב- 2, זה טעות?
חוקי הפורום לא כוללים את הסעיפים שציינת. אם קיים נספח לחוקי הפורום אשר יגרום לי להשעייה במידה ואני לא מציג מדיה לדברים שנשאלתי לגביהם, מנהל האתר רשאי לחסום אותי כבר מעכשיו.
שרשור זה נוצר במטרה לשתף והוא התנהל ברוח חיובית עד כה. אם יתחשק לי בעתיד לשתף סרטון, אני אשתף, אם לא, אז לא. בטח שאני לא אתכופף לאיומים, אנחנו בסך הכל בפורום אינטרנטי.
coldfire,
1. אל תאמין, זה בסדר גמור.
2. לא התרברבתי, נשאלתי לגבי המשקלים ועניתי, בדיוק כפי שהחבר x-Dor-x ציין.
3. הצגת אותו קישור כמו ב- 2, זה טעות?
חוקי הפורום לא כוללים את הסעיפים שציינת. אם קיים נספח לחוקי הפורום אשר יגרום לי להשעייה במידה ואני לא מציג מדיה לדברים שנשאלתי לגביהם, מנהל האתר רשאי לחסום אותי כבר מעכשיו.
שרשור זה נוצר במטרה לשתף והוא התנהל ברוח חיובית עד כה. אם יתחשק לי בעתיד לשתף סרטון, אני אשתף, אם לא, אז לא. בטח שאני לא אתכופף לאיומים, אנחנו בסך הכל בפורום אינטרנטי.
עניין החוב לראק פעיל למדי. לכן אתה לא רואה כאן בכל הודעה שלישית אנשים שמספרים סיפורים שהם מרימים 300 ק''ג ודוחקים 200.coldfire,
ועוד איך איימת, הפנת לקישור אשר מציין השעיה במידה ולא מספקים מדיה לדברים בפורום. בכל מקרה, כבר ראיתי לפי מספר ההודעות בשרשורים אליהם הפנת כי "החוקים" הללו לא ממש פעילים.
נחזור לוידאו שאתה כל כך משתוקק לראות, אתה לא מאמין ברמה כזאת שאתה מוכן לשים את הכיס שלך היכן שהפה שלך?
coldfire,
ועוד איך איימת, הפנת לקישור אשר מציין השעיה במידה ולא מספקים מדיה לדברים בפורום. בכל מקרה, כבר ראיתי לפי מספר ההודעות בשרשורים אליהם הפנת כי "החוקים" הללו לא ממש פעילים.
נחזור לוידאו שאתה כל כך משתוקק לראות, אתה לא מאמין ברמה כזאת שאתה מוכן לשים את הכיס שלך היכן שהפה שלך?
minimonster,
בשביל לספק צילום וידאו, אני צריך לקחת איתי את הסלולרי למכון (משהו שאני לא עושה לעולם) ואז לבצע את הצילום. זוהי טרחה לא קטנה עבורי ומעבר לכך, הדרישה למדיה הזאת נעשתה תחת איום ובצורה חצופה. יש דרך לבקש. בנוסף, אני לא התרברבתי במשקלים.
בכל אופן, אין לי בעיה לספק כזה וידאו, אבל נדמה ש- coldfire משוכנע שאני מספר סיפורים, אז מה איכפת לי להרויח על הדרך? (או שאולי coldfire ירויח?), אבל בקרוב נראה אם הוא יהיה קליל עם הכיס שלו כפי שהוא קליל אצבעות עם המקלדת.
אולי ישמע לחלקכם מוזר, אבל אחד הדברים האחרונים שמעניינים אותי זה אם מישהו כאן יאמין שאני מבצע איזה שהוא תרגיל עם איזה שהוא משקל.
בסופו של יום כולנו מאחורי מקלדת והדף סובל הכל.
Ambizen,
כפי שרשמתי, יש דרך לבקש כמו שהחבר Billie עשה ויש דרך בה מנסים לקעקע את האמינות של החבר ולהטיל דופי בדבריו, כפי ש- coldfire עשה. הכל תלוי בניסוח. אתה רואה את זה כהתחמקות, אני רואה את זה כאי רצון להענות לכל גחמה שעולה כאן בשרשור.
רשמתי כבר מוקדם יותר, אם coldfire מסכים לשים את הכיס שלו במקום האצבעות הזריזות, יהיה וידאו לתפארת. אם הוא לא מסכים (כי כנראה הוא לא כך כך בטוח), אני אעלה וידאו אם יבוא לי כשיבוא לי, בדיוק כפי שבא לי אתמול להעלות כאן את התמונה אשר פתחה את השרשור, בלי שאף אחד היה צריך לבקש.
coldfire,
זוהי בושה שבעל תפקיד באתר הכושר ופיתוח הגוף הגדול בארץ מתנסח כך.
קל להציג את ההודעה אליה כיוונת, כאשר ברור לשני הצדדים שהתכוונתי לזוג ההודעות שלך שעקבו.
אני מבין שהכיס לא עמוק, אבל האצבעות עדיין זריזות.