הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לאחר 7 חודשי חיטוב

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
אתה באמת לא יודע לקרוא, הא? אני לא רוצה לזרז כלום, ואמרתי מראש שהנעוץ לא תקף לגביך.

ראית שהכנסתי אותו לחובות שאתה משחק את תפקיד העורך דין?
לא, לא מאמינים. אתה לא מכיר את חוקי הפורום?
COLDFIRE החוק שהתכוונת אליו הוא החוב לראק ( ? ), ככה שחשבתי שאתרה רוצה להכניס אותו לשם ובגלל זה ציינתי שהוא נשאר לגבי המשקלים.

בעצם, שכנעתם אותי, אם זיו יכול לסחוב את הסלולרי שלו להצטלם במעלית, הוא יכול לסחוב אותו למכון.

הרשימה עודכנה.

איפה אמרתי שהחוק שהתכוונתי אליו הוא החוק לראק?
לא אמרת. הסקתי לבד. אולי טעיתי
בעצם, שכנעתם אותי, אם זיו יכול לסחוב את הסלולרי שלו להצטלם במעלית, הוא יכול לסחוב אותו למכון.

הרשימה עודכנה.

חחחחחחחחחחחח
אין עליך

ומתוך סקרנות, לאיזה חוק התכוונת אם לא לזה?

אחי, שאלו אותו. עכשיו כל פעם שמישהו ישאל אותי, יש לי 400 דדליפט ו300 סקוואט.

מאז שהחוק הזה קיים בפורום תמיד נאמר שהוא תקף רק למי שמתרברב במשקלים. כשמישהו נשאל עליהם זה לא חל עליו. אני זוכר שהיו לא מעט פוסטים כאלה בעבר כבר, ואף אחד מהם לא נכנס לחובות לראק.
אתה יכול להגיד גם שיש לך 4000 דדליפט ו3000 סקוואט, אבל אם אתם ממציאים חוקים ומקדישים לזה כזאת תשומת לב, לפחות כדאי שתעשו את זה בצורה הוגנת.

מאז שהחוק הזה קיים בפורום תמיד נאמר שהוא תקף רק למי שמתרברב במשקלים. כשמישהו נשאל עליהם זה לא חל עליו. אני זוכר שהיו לא מעט פוסטים כאלה בעבר כבר, ואף אחד מהם לא נכנס לחובות לראק.
אתה יכול להגיד גם שיש לך 4000 דדליפט ו3000 סקוואט, אבל אם אתם ממציאים חוקים ומקדישים לזה כזאת תשומת לב, לפחות כדאי שתעשו את זה בצורה הוגנת.

מה זה מתרברב במשקלים? אם מישהו אומר שיש לו משקל מסוים אחרי ששואלים אותו, אז זה לא נקרא להתרברב?
לחוק הזה יש 2 מטרות - אחד להעיף טרולים, השני ספורטיבי. בדרך כלל אנשים עם משקלים גבוהים דווקא נענים לאתגר בכיף ושמחים לשתף את ההישגים שלהם בפורום. ללחוץ 150 על משקל גוף 79 זה אחלה הישג, או שזה אחלה שקר. בנאדם יכול לצאת גבר או לצאת נקניק. כשזה מגיע ל"אז אתה משתפן" ולדיון ב"אני אביא סרטון כשיהיה בא לי" אז בא לי להפעיל את החוק, ופעם אחרונה שבדקתי הפורום היה רחוק מלהיות דמוקרטי. אנחנו אוהבים אנשים שעומדים מאחורי הדברים שהם אומרים.

מה זה מתרברב במשקלים? אם מישהו אומר שיש לו משקל מסוים אחרי ששואלים אותו, אז זה לא נקרא להתרברב?
לחוק הזה יש 2 מטרות - אחד להעיף טרולים, השני ספורטיבי. בדרך כלל אנשים עם משקלים גבוהים דווקא נענים לאתגר בכיף ושמחים לשתף את ההישגים שלהם בפורום. ללחוץ 150 על משקל גוף 79 זה אחלה הישג, או שזה אחלה שקר. בנאדם יכול לצאת גבר או לצאת נקניק. כשזה מגיע ל"אז אתה משתפן" ולדיון ב"אני אביא סרטון כשיהיה בא לי" אז בא לי להפעיל את החוק, ופעם אחרונה שבדקתי הפורום היה רחוק מלהיות דמוקרטי. אנחנו אוהבים אנשים שעומדים מאחורי הדברים שהם אומרים.

תקרא לזה איך שאתה רוצה. אם הייתה לי סבלנות הייתי מוצא לך את האשכולות שבהם נאמר בפירוש שאם מישהו שואל אותך לגבי משקלים אתה לא תיכנס לחובות לראק. אני מבין את החוק משני הצדדים שלו וכנראה שגם הבחור שעליו מדובר הבין שלפי החוק מותר לו לא לספק סרטון.
אתם המנהלים ואתם תעשו מה שאתם רוצים עם הפורום, הוא לא צריך להיות דמוקרטי. אני פשוט אומר שמהצד זה נראה קצת עלוב להפעיל את החוק מתי שזה נוגע למנהל מסוים והוא מרגיש לא בנוח (כי זה מה שקרה פה בתאכלס, coldfire קיבל תשובה שהוא לא רגיל לקבל והיא לא מצאה חן בעיניו).

אין כאן שום עניין להיות הוגן. כמו שחיים אמר אם בחור כמוהו בא וטוען שיש לו לחיצה כזאת, רוב הפורום ירצה לראות זאת ומצידי זה מעולה שיש מנהלים רוסים כמו אלכס שיכריחו אותו לעשות את זה 😃 (אם הוא מעוניין להישאר בפורום כמובן) הרי אחרי הכל זה לא טרחה או בעיה לצלם בנץ' באמת. ותירוצים כמו "אין לי כוח להביא את הסלולרי לאימון" ממילא לא צריכים להיות מושמעים.

הלאה לחובות הראק! 🤪;susss

תקרא לזה איך שאתה רוצה. אם הייתה לי סבלנות הייתי מוצא לך את האשכולות שבהם נאמר בפירוש שאם מישהו שואל אותך לגבי משקלים אתה לא תיכנס לחובות לראק. אני מבין את החוק משני הצדדים שלו וכנראה שגם הבחור שעליו מדובר הבין שלפי החוק מותר לו לא לספק סרטון.
אתם המנהלים ואתם תעשו מה שאתם רוצים עם הפורום, הוא לא צריך להיות דמוקרטי. אני פשוט אומר שמהצד זה נראה קצת עלוב להפעיל את החוק מתי שזה נוגע למנהל מסוים והוא מרגיש לא בנוח (כי זה מה שקרה פה בתאכלס, coldfire קיבל תשובה שהוא לא רגיל לקבל והיא לא מצאה חן בעיניו).

הוא לא רצה לתת לזה חוב, אני ביקשתי ממנו. בא לי. אני בטוח שלסחוב את הנייד למכון זה לא כזה דבר נורא, אבל אני מוכן לבקש ממושון לממן סבל אם זה כבד.

חזק מאוד ! אתה לא מפחד לעשות משקל כזה בלי ספוטר? זה לא שהיה לך קל.

מסתבר שיש פה כמה שיצטרכו לאכול את הכובע...

וברצינות, זיו שאפו על הסרטון.
אני חושב שלקחת את הדברים קצת בכבדות מעבר למה שבאמת הייתה הכוונה התחילית.
מטרת הפורום היא מקצועית ולכן חלק ממקצוענות היא אמת בפרסום.
אז נכון, אתה לא חייב כלום. אבל גם הפורום לא.

• פותח/ת השרשור
Guyb,
קשה למצוא ספוטר טוב. לא משנה כמה אני מסביר שלא יגעו במוט, כולם חושבים שזה נקרא Assisted Bench Press. דוחפים ידיים, צועקים עלי שאני ארים ועוד כל מיני המצאות שלהם. הכי מעצבן שהם דוחפים ידיים ואז תוך כדי הרמה אני עוד צריך לצעוק עליהם שיזוזו.

במקרים קודמים שהיה לי קשה עד כדי כשלון, הורדתי את המשקל לתופסנים הנמוכים ביותר. חוץ מזה, אני לא עושה יותר מידי פעמים 1RM, והצגת הוידאו נועדה רק עבור קטני האמונה בפורום אשר מחזיקים בתפקיד ושברירת המחדל אצלהם זה קודם כל לא להאמין לחברי האתר שלהם, לנהוג כלפיהם בחוסר סבלנות ואז להכניס אותם למעין רשימה מליצית של מועמדים להשעייה.

מה שכן, זה היה רעיון טוב לצלם את עצמי, עכשיו אני ממש רואה כיצד בזמן קושי אני משנה מבט לצד R ומרים קודם כל עם יד R ורק לאחר מכן יד L. אלו נקודות שלא שמתי לב אליהם ביום יום ואשים לב להבא.

Lou-Bega,
אני לא ביקשתי כלום מהפורום. בעלי התפקיד בפורום דרשו ממני משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית