הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית SS

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אוקי זאת שאלה קצת שמפחידה אותי אני ביום הראשון שהגעתי לחדר כושר הלכתי למאמן בחדר כושר והוא אמר לי תעשה תוכנית AB התוכנית לא לא כללה בתוכה תרגילים כמו סקוואט או דדליפט ואני ממש לא יודע לעשות אותם עכשיו אחרי בערך 5 חודשים שאני מתאמן חבר הכיר לי את הפורום הזה אז התכלתי לקרוא ולהתעניין ואני רואה שמתחילים עושים SS עם תרגילים כמו סקוואט ודדליפט עכשיו אני שאול את דעתכם המקצועית אני צריך לחזור לעשות SS לדעתכם?

אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. SS היא תכנית מעולה למתאמנים מתחילים ויכולה להוביל לשיפור גדול בכוח ובמסת שריר בתקופה קצרה. יש מאמר שאלות ותשובות על התכנית בפורטל, תקרא.

חד משמעי - כן, SS כרגע תועיל לך יותר מכל אופציה אחרת. בהנחה שהמטרה שלך היא מסת שריר \ כוח. אני אוהב את הצורה שאתה שואל את השאלה, מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים אחרי 5 חודשים של אימונים מתוך אגו לא יסכימו להודות שהם מתאמנים מתחילים שעד עכשיו התאמנו בקשקושים ולא ישנו את צורת האימונים שלהם לפי העובדות האלה.
העובדה שאתה מטיל ספק בצורה שבה כבר התאמנת 5 חודשים במקום להצמד לאגו, היא חיובית מאוד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי תודה לשניכם ואי כמה שגיאות חטיב חח טוב בכול מקרה אני מתחיל לאמץ את התוכנית הזו מרגע זה ואני יתחיל לבצע אותה כבר באימון הבא אבל יש לי שאלה לפני כן , המשקלים שלי הם יחסית נמוכים יחסית לזמן שאני מתאמן , זה בגלל שלא התחלתי עם SS? ועוד משהו קראתי במאמר של הSS שצריך לעשות אותה 3 פעמים רצוף בשבוע זה נכון והאם אפשר לעשות יותר?

אוקי תודה לשניכם ואי כמה שגיאות חטיב חח טוב בכול מקרה אני מתחיל לאמץ את התוכנית הזו מרגע זה ואני יתחיל לבצע אותה כבר באימון הבא אבל יש לי שאלה לפני כן , המשקלים שלי הם יחסית נמוכים יחסית לזמן שאני מתאמן , זה בגלל שלא התחלתי עם SS? ועוד משהו קראתי במאמר של הSS שצריך לעשות אותה 3 פעמים רצוף בשבוע זה נכון והאם אפשר לעשות יותר?

זה בגלל שלא התאמנת כמו שצריך. ולגבי השאלה השניה אמרתי לך לקרוא את מאמר השאלות והתשובות תמצא הכל שם.

• פותח/ת השרשור
זה בגלל שלא התאמנת כמו שצריך. ולגבי השאלה השניה אמרתי לך לקרוא את מאמר השאלות והתשובות תמצא הכל שם.

זה המאמר באמת שקראתי אותו אבל עדיין לא הבנתי לגבי הימים עוקבים הוא אומר שצריך לעשות את התוכנית 3פעמים בשבוע בימים עוקבים הכוונה היא ימים רצופים? ולמה התכוונת שלא התאמנתי כמו שצריך (זה לא בקטע של התנשאות אלא בקטע שאני רוצה ללמוד מה עשיתי לא נכון) מצטער על החפירה :\

זה המאמר באמת שקראתי אותו אבל עדיין לא הבנתי לגבי הימים עוקבים הוא אומר שצריך לעשות את התוכנית 3פעמים בשבוע בימים עוקבים הכוונה היא ימים רצופים? ולמה התכוונת שלא התאמנתי כמו שצריך (זה לא בקטע של התנשאות אלא בקטע שאני רוצה ללמוד מה עשיתי לא נכון) מצטער על החפירה :\

אמרת שאתה לא יודע סקוואט ודדליפט
טאלה תרגילים בסיסיים שכל מתאמן צריך לדעת זה שאתה לא יודע אותם אומר שעשית תוכניות גרועות

קח, כפית ישר לפה:

BXAXBXX
AXBXAXX

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית