הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית שמאמן עשה לחברה שלי

• פותח/ת השרשור LIFE
  • פורסם בתאריך

LIFE

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-22
65
0
חברה שלי רוצה להתחיל להתאמן במטרה לחזק ולעצב את השרירים בגוף.
בנוסף לכך היא בקטגוריית תת-משקל ורוצה לעלות (סביר להניח ששריר יעשה את העבודה בנוגע למשקל בנוסף להמון אוכל)
מכיוון שאני קטן אמונה לגבי מדריכי חדר כושר אני רוצה קצת ייעוץ פה

נתונים:
משקל: 43.9
גובה: 1.62

התוכנית שהוא עשה לה: FBW שלוש פעמים בשבוע

חזה-
לחיצת חזה במכונה - 2X12
פרפר במכונה - 2X12

גב-
פולי עליון רחב לעורף - 2X12
חתירה במכונה - 2X12

רגליים-
לחיצת רגליים במכונה - 2X12
כופפי ברך במכונה - 2X12
מקרבי ירך במכונה - 2X12
מרחקי ירך במכונה - 2X12

כתפיים -
הנפות לצידי הגוף במשקולות יד - 2X12

יד קדמית -
כפיפות מרפק בספסל - 2X12
כפיפות מרפק משקולות חופשיות - 2X12

יד אחורית -
פשיטת מרפק משולש - 2X12
משוקלת בודדת מעל הראש - 2X12

בטן -
כפיפות בטן במכונה - 2X12
הרמת רגליים לחזה - 2X12

קיצר תוכנית אידיוטית....מה אפשר לשנות בה כדי שתיהיה נורמלית למטרות שלה..

תודה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם התוכניות שם יתאימו למטרות שלה....

היא לא רוצה מאסה והיא לא רוצה לחטב...היא רוצה לעצב טיפה ולחזק...

SS לא בשבילה...עדיפות למשהו עם מכונות ולא יותר מידי פעמים בשבוע מקסימום 3

אני לא יודע אם התוכניות שם יתאימו למטרות שלה....

היא לא רוצה מאסה והיא לא רוצה לחטב...היא רוצה לעצב טיפה ולחזק...

SS לא בשבילה...עדיפות למשהו עם מכונות ולא יותר מידי פעמים בשבוע מקסימום 3

מצד אחד אתה חושב שהתכנית שהמאמן נתן היא אדיוטית ואתה לא סומך עליו, ומצד שני אתה מעדיף תכנית על בסיס תרגילי מכונות מאשר תכניות AB מהפורטל המבוססות על תרגילי מרוכבים המיועדים גם לנשים. איפה ההיגיון?

• פותח/ת השרשור
שוב...התוכניות בפורטל הן הראשונות שהלכתי לראות כדי לנסות להתאים לה....אבל אני לא חושב שהן יתאימו למטרות שלה..

אם כן תקן אותי והסבר לי טיפה למה בידיוק זה יתאים לה וזה מה שאני ידפיס לה ויגיד לה לעשות...יכול להיות שאני פשוט הדיוט....
אבל התוכניות בפורטל זה או למאסה או לחיטוב...והיא לא רוצה לא זה ולא זה...אם כבר יותר לכיוון של סיבולת היא מחפשת לעיצוב הגוף כי רזה היא כבר מספיק רזה...

שוב...התוכניות בפורטל הן הראשונות שהלכתי לראות כדי לנסות להתאים לה....אבל אני לא חושב שהן יתאימו למטרות שלה..

אם כן תקן אותי והסבר לי טיפה למה בידיוק זה יתאים לה וזה מה שאני ידפיס לה ויגיד לה לעשות...יכול להיות שאני פשוט הדיוט....
אבל התוכניות בפורטל זה או למאסה או לחיטוב...והיא לא רוצה לא זה ולא זה...אם כבר יותר לכיוון של סיבולת היא מחפשת לעיצוב הגוף כי רזה היא כבר מספיק רזה...

אם היא רוצה סיבולת שתעשה אימונים אירוביים. אין דבר כזה "עיצוב". גוף "מעוצב" מושג ע"י השגת מסת שריר טובה והורדה באחוזי שומן לאחר מכן להבלטת השריר. היא יכולה להשיג זאת ע"י התכניות בפורטל. AB או FBW 3 פעמים בשבוע.

מה זה התוכניות בפורטל הן או למאסה או לחיטוב? אתה במאזן קלורי חיובי= מעלה במאסה. אתה גירעון קלורי= יורד במשקל. התוכנית בפורטל לא תהפוך אותה לשמנה או רזה.
תוכנית FBW מהפורטל עם תפריט מתאים תביא לה בדיוק את מה שהיא מחפשת.

תזכור דבר אחד
היא בת!!!!!!
אין לה טססטורון אז היא לא תתנפח ותגדל כמו קולמן
אז מה הבעיה עם SS או תוכנית מהפורטל ?
בSS היא תקבל מסת שריר ושרירים יותר בולטים.
הידיים שלה לא יהיו כמו שקיות החזה שלה לא יפול כמו לזקנות ושמנות כי שרירי החזה יחזיקו אותם
אז מה הבעיה בזה ?
תקנו אותי אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
למה החלטת שעדיף לה לעבוד על מכונות?

מבחינה פסיכולוגית שלה...אני מכיר אותה ויכול להיווצר סוג של מחסום אם אני יגיד לה לעבוד על מוט וכ'ו ואז היא תוותר בכלל...

בכל מקרה...נתתם לי פה בראש (במובן טוב) ויכול להיות שנפלתי קצת לסטיגמה של "היא בחורה תן לה משהו קל ותחזור לאימונים שלך"
אבל תודה על העזרה בכל מקרה

תחזיקו אצבעות אני אנסה לשכנע אותה לעשות SS 😃

בכל מקרה...נתתם לי פה בראש (במובן טוב) ויכול להיות שנפלתי קצת לסטיגמה של "היא בחורה תן לה משהו קל ותחזור לאימונים שלך"
אבל תודה על העזרה בכל מקרה

תחזיקו אצבעות אני אנסה לשכנע אותה לעשות SS 😃
איזו תוכנית שלא תבחר, SS או FBW, אם היא תהיה במאזן קלורי חיובי קטן היא לא תשמין יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית