הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך המקצועניים עושים את זה?

elad1940

משתמש מתחיל
95
14
נק' מוניטין:
17
95
14
פתחתי את הנושא כי השאלה הזאת לא עוזבת אותי, איך ריץ' פורנינג, דן ביילי, גראם הומלבר וכל שאר המתחרים,
איך הם צוברים מסת שריר גבוה, כח מטורף ואחוז שומן נמוך
איזה תכנית אימונים אתם חושבים שהם עושים? בWOD השבועי אין הרבה WEIGHT LIFTING ולכן לא נראלי שהם עושים את זה.
איזה תכנית אימונים משולבת עם דיאטת Zone צריך לעשות בשביל להיות כמוהם ?

פתחתי את הנושא כי השאלה הזאת לא עוזבת אותי, איך ריץ' פורנינג, דן ביילי, גראם הומלבר וכל שאר המתחרים,
איך הם צוברים מסת שריר גבוה, כח מטורף ואחוז שומן נמוך
איזה תכנית אימונים אתם חושבים שהם עושים? בWOD השבועי אין הרבה WEIGHT LIFTING ולכן לא נראלי שהם עושים את זה.
איזה תכנית אימונים משולבת עם דיאטת Zone צריך לעשות בשביל להיות כמוהם ?

אף אחד מהם לא מתאמן על בסיס WOD-ים והם לא חיים על זון. רובם מתעסקים רוב הזמן באימוני כוח ומטקונים ומפעם לפעם בתדירות משתנה הם מבצעים WOD-ים כ-benchmarking. כמו כן הם מוסיפים אימוני skill ודברים נוספים בתדירות קצת יותר נמוכה. יש שעות של סרטונים על רוב החבר'ה האלה ביוטיוב, אתה יכול לשמוע את זה מפיהם.

ואני די בטוח שאנשים כמו ריץ' פרונינג עובדים על חומרים.

לפני הכול להזריק הם עושים נפח אימונים מטורף לא wod ולא נעליים יש פה בפורום קורוספיט על יום בחיו של ריץ תראה שם מזה נפח אימונים
דיאטה לא כולכך מדובר שם אצל הספורטאים התחרותיים

הורמון גדילה, אינסולין וסטרואידים בשפע 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות לא ידעתי שיש יום בחיי על המצקועניים אני באמת יסתכל,
איך התוצאות שלהם כאלה מרשימות באימונים כמו סינדי, הלן אם הם לא עושים אותם, בקושי
רק מהצבירת כח של הכח והכושר של המטקון ?

תודה רבה על התגובות לא ידעתי שיש יום בחיי על המצקועניים אני באמת יסתכל,
איך התוצאות שלהם כאלה מרשימות באימונים כמו סינדי, הלן אם הם לא עושים אותם, בקושי
רק מהצבירת כח של הכח והכושר של המטקון ?

"סינדי", "הלן" ואימוני קרוספיט מפורסמים אחרים הם רק דוגמה למטקונים. אפשר (ורצוי) לבצע גם מטקונים אחרים, שישפרו את הסיבולת ויתרמו לתוצאה גם באימונים האלה.

במילים אחרות, אפשר להשתפר באימונים הנ"ל גם ע"י ביצוע אימונים אחרים.

Back
למעלה תחתית