הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HTC ONE X 32GB BLACK

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
חברים,מי שמנוסה בהזמנות גדג'טים מחו"ל,מה המקום הכי זול ,הכי בטוח לרכוש את הדיווייס הזה שאני דלוק עליו רצח ולהביו לידיי החסונות?
האופציה שמצאתי בעצמי זה אמאזון ב 555$ כולל.
לא לנסות להסית אותי למכשיר אחר כי זה הוחלט סופית
בארץ זה עולה 2900
אודה אם אקבל טיפים איך לא ליפול בידיים השעירות של המכס.
כל תגובה מועילה -מוניטין מובטח.
תודה לעוזרים
HTC-One-X-Final.jpg

אנטון לדעתי לך על קנייה מאמאזון חבר שלי הזמין משם את המכשיר הזה וגם אייפון אומנם שניהם נתפסו במכס אך חבר שלי לא שילם הרבה על שניהם ויצא לו יותר זול מהארץ אחרי הכל .. או שתנסה לחפש באיביי ולבקש מהמוכר שיוריד מערך המוצר או שיצהיר על המוצר כמתנה

אחרי שנים של ניהול פורום אייפון עם אנשים שניסו לסבן את המכס אני יכול לומר לך דבר אחד - אם זה ישלח במשלוח נורמלי, זה יתפס. הבעיה שהרגולציות החדשות לגבי הסוללות ליתיום לא נותנות לשלוח את המכשיר במשלוח שאינו נורמלי, ולכן רק אם חבר יכול לשלוח לך מארה"ב או מאירופה יש סיכוי שזה יעבור (אבל בלי ביטוח ובלי כלום, מה שאומר שיש סכנה שזה יעלם/ישבר).
אם בכל זאת אתה רוצה להזמין מאמזון ארה"ב, הדרך הכי טובה לעשות את זה היא mustop.co.il. יש לך שם מחשבון שיגיד לך גם כמה זה אמור לעלות. אבל אז תצטרך לשלם מכס. אם יש לך חברים באירופה שיכולים לשלוח לך, המכשיר עולה כרגע 500 יורו.

אני כבר כמה חודשים טובים מחכה שהמחיר של S3 ירד קצת .והוא יורד די מהר , ריציתי ללכת על HTC אבל ברגע שראיתי ברשת את ההשוואות בינהם ולרוב ה-S3 אוכל אז אני אחכה שהמחיר ירד!
http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s3-vs-htc-one-x-is-three-better-than-one-82189/
http://www.digitaltrends.com/mobile/samsung-galaxy-s3-vs-htc-one-x-htc-evo-4g-lte/

כמובן פר מחיר הHTC יותר טוב!

• פותח/ת השרשור
בדקתי במחשבון מסטופ- יוצה 200 שח פחות ממחיר מינימלי בארץ. לא כזה שווה. לטיסימוס,תודה על העזרה.
עוד הצעות?

וואן לא רואה את גלקסי בכל פרמטר אפשרי. עשו המון רעש שיוקי,גנבו טכנולוגיות מכל המתחרים ובסוף יצאה מכשיר רגיל.
יאללה בלגן

עם כל המכס יצא לך לא כזה הבדל, סיכויים קטנים שלא יתפס במכס.
עדיף כבר תקנה ב2900 עם ביטוח, אחריות וכל מה שצריך, מחיר סבבה לגמרי למכשיר שכזה.

• פותח/ת השרשור
השתכנעתי כבר. ליפני שנה קניתי את הHTC DESIRE HD שלי ככה והיה בסדר

artyom
"אין ביטוח במכשירים שכאילו" ,עם משהוא נישרף הולכים לחנות בעיר,משלים 200-300 שקל והכל מסודר,עם זה משהוא מבחינת חומרה ,אפשר לעשות הכל ולתקן הכל בבית(לאותם חובבי מחשבים כמוני 😃).
ככה שלא משתלם לשלם ביטוח כל חודש 40-80 שקל ,משתלם לזקנים!

השתכנעתי כבר. ליפני שנה קניתי את הHTC DESIRE HD שלי ככה והיה בסדר

אתה מוכר אותו במקרה? (אחרי שתזמין)

בלי קשר, נראה שהמכשיר באמת מצוין. אל תשכח לעדכן אם תמצא קומבינה כלשהי בשביל להשיג אותו במחיר שפוי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הזמנתי דרך קומבינה מטורפת זה בא בדואר דיפלומטי,שילמתי 555$ שזה בערך 2200 שח.עוד שבוע צריך לקבל.הזמנתי שחור 32gb,unlocked. ואביזרים לרכב. ממתין בקוצר רוח ובידיוק אתמול אישתי הטביע את האייפון שלה בשייקר והוא מת. אז הישן שלי עובר אליה. עד כאן החדשות מפי קאלינה.

פשששששש מגניב ביותר!!!!
ניראה לי שעד שתקבל אותו, המחיר של S3 יהיה במחיר של HTC X...
תודה .

• פותח/ת השרשור
במערב בכל המקורות כותבים שואן אקס לא רואה את סמסונג...רק בארץ עשו מזה סיפור

לא רציתי לכתוב כלום כי לא רציתי להשבית שמחות, אבל אם כבר הזכרת את הואן נגד ה-s3, מספר לינקים שימושיים לבעיות ש"המערב" מצא ב-HTC ONE X (בשני הראשונים מדובר בפורום המקצועי ביותר לאנדרויד)

1. לינק לבעיה של ה-WIFI שמתנתק כל הזמן אחרי כשלושה שבועות של שימוש, ש-HTC בסוף הודו שיש בעיית חומרה ושהם ישתדלו לתקן בדגמים הבאים.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688538
אגב, זו הפעם השלישית שזה קורה ב-HTC, זה היה גם בסנסיישן ובסנסיישן XE.

2. אשכול של 66 עמודים (!!) למה אנשים החזירו את ה-HTC ONE X שלהם, בעיקר בעיות WIFI, תאורה, מסך, פיקסלים שרופים (לאחד היו 9), קייס שבור, מצלמה לא עובדת, מכשיר מתחמם מאוד, אבק מתחת למסך.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602538

3. כאן סרטון נחמד למה שקורה כשמנסים לראות סרט במסך מלא:

4. כאן סרטון נחמד של מה קורה כשלוחצים ליד המסך בכמה וכמה מכשירים:

חוצמזה אני מציע גם לעבור על כל הפוסטים ב-xda, בייחוד אלה של בעיות הסוללה (מתרוקנת אחרי שעתיים). ניסיתי את המכשיר, הוא הגיע עם דפקט על המסך והחזרתי אותו באותו יום.

אני מסכים שואן לא רואה את סמסונג ממטר. זה בעיקר ש-HTC הפכה מחברה שהוציאה טלפונים טובים כמו הדיזייר לחברה שממהרת להוציא דגמים בינוניים מינוס בשביל להתחרות בשוק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סאחה על ההשקעה...מוניטין.ביאסת לי ת'תחת

לא מצליח לתת לך מוניטין. בהמשך אשלים.

לא הבנתי...

רשמת שהONE לא רואה את הS3. זה בציניות? או שכאילו כל האנדרואידים בזמן האחרון הם חרא והONE הוא הרע במיעוטו?

סאחה על ההשקעה...מוניטין.ביאסת לי ת'תחת

לא מצליח לתת לך מוניטין. בהמשך אשלים.

זו לא הייתה הכוונה שלי, מצטער אם ביאסתי. פשוט בגלל שאני גר כרגע במדינה שנותנת להחזיר מכשירים תוך שבועיים ולקבל את הכסף בחזרה ניסיתי בערך כל סמארטפון נורמלי שקיים, וכשה-ONE X הגיע עם דפקט נכנסתי ל-XDA ונבהלתי. אני גם החזקתי מאוד מ-HTC, המכשיר הראשון שלי היה הירו בזמנו והדיזייר זה עדיין אחד המכשירים הטובים ביותר בהיסטוריה של האנדרויד. לא יודע מה קרה להם. כמובן שרוב הסיכויים שתקבל מכשיר בסדר לגמרי (אם יש לך במקרה קבלה עם מספר סיריאלי, תבדוק באיזה 2 אותיות אנגליות הוא מתחיל).

לא הבנתי...

רשמת שהONE לא רואה את הS3. זה בציניות? או שכאילו כל האנדרואידים בזמן האחרון הם חרא והONE הוא הרע במיעוטו?

זה היה בציניות, ה-S3 מכשיר שעולה על הואן בכמה דרגות. למעשה, אחרי שניסיתי לא מעט בזמן האחרון אני יכול לומר שלדעתי הוא האנדרויד הכי טוב שקיים כיום בשוק.

חחח די. יש לך במקרה קבלה עם serial number? אני צריך רק את 4 הנתונים הראשונים (2 אותיות ו-2 מספרים) כדי לומר לך שהדגם שלך יוצר בטייואן ורוב הסיכויים שהוא בסדר 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית