הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון - עזרה

oriel29

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
הי , אני כבר לא צעיר (38), 1.74 ס"מ - במדידה אלקטרונית, אני 15.5 אחוז שומן 74 ק"ג

מתאמן כבר חצי שנה + אירובי/ שחייה,

מתאמן 3 פעמים בשבוע - חזה יד קדמית - גב יד אחורית - רגליים כתפיים ואחרי כול אימון חצי שעה אירובי (ריצה או שחייה)

מבחינת תזונה - אני כמעט לא צורך פחמימות,

אני רוצה להתחטב יותר, אבל לא יכול לעשות ss - בגלל פציעה בגב (פריצת דיסק + חולייה סדוקה) - עושה במקום מעט לג פרס ותרגילי רגליים נטולי משקל,

ככלל, לא עושה תרגילים כנגד משקל בעמידה, רק ישיבה ושכיבה

יש תוכנית אימונים טובה שלא כוללת דדליפט או סקווט?

הי , אני כבר לא צעיר (38), 1.74 ס"מ - במדידה אלקטרונית, אני 15.5 אחוז שומן 74 ק"ג

מתאמן כבר חצי שנה + אירובי/ שחייה,

מתאמן 3 פעמים בשבוע - חזה יד קדמית - גב יד אחורית - רגליים כתפיים ואחרי כול אימון חצי שעה אירובי (ריצה או שחייה)

מבחינת תזונה - אני כמעט לא צורך פחמימות,

אני רוצה להתחטב יותר, אבל לא יכול לעשות ss - בגלל פציעה בגב (פריצת דיסק + חולייה סדוקה) - עושה במקום מעט לג פרס ותרגילי רגליים נטולי משקל,

ככלל, לא עושה תרגילים כנגד משקל בעמידה, רק ישיבה ושכיבה

יש תוכנית אימונים טובה שלא כוללת דדליפט או סקווט?
יש בפורטל מאמרים תוכניות לחיטוב:
http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/

SS במילא לא מתאימה לחיטוב, לכן היא לא אופציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית