הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלת ייעוץ, נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר

• פותח/ת השרשור Dordo
  • פורסם בתאריך

Dordo

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי חברים, חדש כאן.
יש לי שאלה צעירותית
התחלתי להתאמן ממש לא מזמן, גר בתל אביב מתאמן בעזריאלי.

הסיפור הוא כזה, כשחזרתי להתאמן (בערך לפני כ-4 חודשים) שקלתי 67 קילו עם 11% שומן, האימונים הראשונים היו אימונים כללים כאלה שבטח כולכם מכירים (מעורבבת כזאת שכוללת עבודה על כל חלקי הגוף כל אימון), הישתדלתי להתאמן 4 פעמים בשבוע ועוד פעמיים אימון אירובי
לאחר כחודש נשקלתי שוב, דיי נדהמתי, אמנם ראיתי שינוי קל בגוף ובחיטוב אבל מסתבר שהעלתי 4 קילו, 71 קילו ואחוזי השומן שלי עמדו על 12%

לאחר כחודש נשקלתי שוב.. השינויים בגוף כבר נראו הרבה יותר ברור וגם המחמאות הגיעו, המשקל השתנה בגרמים.. 71.5, האחוזי שומן לעומת זאת גדלו באחוז ל-13%

חודשיים המשכתי להתאמן, השינוי ממשיך, ובשקילה האחרונה גיליתי כבר שאני שוקל 73 קילו.
מה שמטריד אותי זה הגדילה באחוזי השומן.. ל-15%
המאמן אמר שאין מה לדאוג ואני עדיין בטווח הנכון, אבל זה לא מנחם אותי כי למרות שעד 20% נחשב נורמלי, אני חושב שאם הייתי נשאר עם אחוזי השומן המקוריים (11%) התוצאות היו נראות יותר טוב.

אני אוכל מסודר ונכון, אני כמעט בטוח בזה, את הפעמים בחודש שאני אוכל ג'אנק אני יכול למנות על יד אחת אם לא על אצבע.
אני מרגיש שנעצרתי בעליית מסת השריר בעוד שאחוזי השומן לאט ולאט ממשיכים לעלות..

האם הנתונים נורמלים ואני סתם דואג ?

זה נורמלי לעלות באחוזי שומן בתקופת עליה במסת שריר. מתי שאתה תרגיש שאחוזי השומן גבוהים מדי, תכנס לחיטוב.

אין לך מה לדאוג זה המשקל של ההומלס פלייס נכון ? שאתה עומד עליו יחף ? זה משנה בעיקר מכמות המים שאתה שותה אין לך מה לדאוג ולא הקשיב לזה , למרות שאומנם כן עליתה במשקל ובשומן ביחד אבל אין לך מה להתחיל לחשב כמה קילו מזה ומזה כי זה לא יוצא לך הגיוני . מניסיון ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית