הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 15% שומן חיטוב או מסה

לדעתי לך על חיטובון ל12 אחוז ככה ~ ואז יהיה לך בסיס טוב למסה ארוכה ואיכותית כי מאחוז שומן 15 לא יהיה לך הרבה זמן לדפוק מסה ארוכה ...

יש אנשים שנראים חטובים על 15 ויכולים לסחוב בשקט עד 20, ויש אנשים שב-15 נראים שמנים. זה הכל פונקציה של מאסה וגנטיקה. תעלה תמונה ונראה.

אבל לטיסימוס מאחוז שומן 18-19 אני חושב ראיתי פה שהיחס בין עליה של שריר ושומן כבר לא משתלם ולא אפקטיבי להמשיך מסה מעל האחוזים האלה

אבל לטיסימוס מאחוז שומן 18-19 אני חושב ראיתי פה שהיחס בין עליה של שריר ושומן כבר לא משתלם ולא אפקטיבי להמשיך מסה מעל האחוזים האלה

מצדד במה שחיים אמר, את רוב הלינארית שלי + טקסס עשיתי בטווח ה-18-20 אחוז שומן, אני יכול לומר שבטווח הזה הוספתי הכי הרבה מסת שריר וכוח - יחסית כמובן.

מצדד במה שחיים אמר, את רוב הלינארית שלי + טקסס עשיתי בטווח ה-18-20 אחוז שומן, אני יכול לומר שבטווח הזה הוספתי הכי הרבה מסת שריר וכוח - יחסית כמובן.
אוקיי תודה לשניכם שמחתי ללמוד משהו חדש !

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני יעלה תמונה ועוד כמה שאלות:
1. מה זה לינארית וטקסס?
2.
מה אני יכול לעשות במקום התרגיל חתירה לגב? כי אני מתאמן בבית ולא משנה כמה סרטונים ומאמרים(SS שאלות ותשובות) קראתי אני לא מצליח לעשות את התרגיל נכון.
3.
בסקוואט אני צריך להבליט את החזה לבחוץ למעלה כזה?
4.מה יכול להיות תחליף ל4 תמרים ודנונה 0% ואגוזי המלך?

תודה רבה על העזרה !

1. תחפש "לינארית" ו"טקסס", תפעיל את הראש, תבין לבד.
2. אם קראת את מאמר השאלות והתשובות השאלה הזאת מופיעה שם עם תשובה.
3. אם קראת את מאמר השאלות והתשובות מוסבר שם איך סקוואט צריך להיות.
4. תחשב לבד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית