אני גולש פה כבר די הרבה זמן, קורא מאמרים נכנס לנושאים, עצוב שמעטות הפעמים שאני מרשה לעצמי לשאול שאלות.
עכשיו אני נתקל פה בתופעה די מעצבנת וגועל נפש, של אנשים פה בפורום שמוצאים לנכון לקטול/לצחוק/ללעוג למשתמשים ולגולשים (כולל אותי) שבאים ושואלים שאלות
פה בפורום בשביל שגם הם יוכלו להתקדם ולעבוד כמו שצריך. עכשיו שאלה,
מישהו פה מהמתקדמים והוותיקים,ולא רק, היה "יודע-כל" כשהוא התחיל?
מישהו פה נולד וגדל כל החיים שלו בחדר כושר?
מישהו פה קרא מאמרים של ריפטו במקום צמרמורת שהוא היה קטן?
אני יכול להתערב על 300 שקל שלא!
אז למה אתם מוצאים לנכון לרדת על אנשים שוואלה יכול להיות שהם לא כל כך מבינים, וכן לפעמים שואלים שאלות מטומטמות בעינכם, אבל מבחינתם אלו שאלות לגיטימיות...
הפורום הזה נקרא "פורום ייעוץ" לא "פורום סטנדאפיסטים מתחילים"
מישהו יכול להסביר את הדבר הזה? מישהו באמת יכול להסכים עם זה ולהעלים עם זה עין בלב שלם?
למה זה צריך להיות ככה שכמעט בכל נושא יגיע איזה ליצן מתלמד שמרגיש טוב עם עצמו שהוא הגיע ל12 אחוז שומן או להרים 100 קילו סקוואט ויצחק על אנשים ויבאס להם ת'תחת עד כדי כך שיחשבו פעמיים לפני שישאלו פה בכלל שאלות?
תחשבו על זה קצת...
עכשיו אני נתקל פה בתופעה די מעצבנת וגועל נפש, של אנשים פה בפורום שמוצאים לנכון לקטול/לצחוק/ללעוג למשתמשים ולגולשים (כולל אותי) שבאים ושואלים שאלות
פה בפורום בשביל שגם הם יוכלו להתקדם ולעבוד כמו שצריך. עכשיו שאלה,
מישהו פה מהמתקדמים והוותיקים,ולא רק, היה "יודע-כל" כשהוא התחיל?
מישהו פה נולד וגדל כל החיים שלו בחדר כושר?
מישהו פה קרא מאמרים של ריפטו במקום צמרמורת שהוא היה קטן?
אני יכול להתערב על 300 שקל שלא!
אז למה אתם מוצאים לנכון לרדת על אנשים שוואלה יכול להיות שהם לא כל כך מבינים, וכן לפעמים שואלים שאלות מטומטמות בעינכם, אבל מבחינתם אלו שאלות לגיטימיות...
הפורום הזה נקרא "פורום ייעוץ" לא "פורום סטנדאפיסטים מתחילים"
מישהו יכול להסביר את הדבר הזה? מישהו באמת יכול להסכים עם זה ולהעלים עם זה עין בלב שלם?
למה זה צריך להיות ככה שכמעט בכל נושא יגיע איזה ליצן מתלמד שמרגיש טוב עם עצמו שהוא הגיע ל12 אחוז שומן או להרים 100 קילו סקוואט ויצחק על אנשים ויבאס להם ת'תחת עד כדי כך שיחשבו פעמיים לפני שישאלו פה בכלל שאלות?
תחשבו על זה קצת...