הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לכלל הפורום ובעיקר לוותיקים

• פותח/ת השרשור LIFE
  • פורסם בתאריך

LIFE

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-22
65
0
אני גולש פה כבר די הרבה זמן, קורא מאמרים נכנס לנושאים, עצוב שמעטות הפעמים שאני מרשה לעצמי לשאול שאלות.

עכשיו אני נתקל פה בתופעה די מעצבנת וגועל נפש, של אנשים פה בפורום שמוצאים לנכון לקטול/לצחוק/ללעוג למשתמשים ולגולשים (כולל אותי) שבאים ושואלים שאלות
פה בפורום בשביל שגם הם יוכלו להתקדם ולעבוד כמו שצריך. עכשיו שאלה,

מישהו פה מהמתקדמים והוותיקים,ולא רק, היה "יודע-כל" כשהוא התחיל?
מישהו פה נולד וגדל כל החיים שלו בחדר כושר?
מישהו פה קרא מאמרים של ריפטו במקום צמרמורת שהוא היה קטן?

אני יכול להתערב על 300 שקל שלא!

אז למה אתם מוצאים לנכון לרדת על אנשים שוואלה יכול להיות שהם לא כל כך מבינים, וכן לפעמים שואלים שאלות מטומטמות בעינכם, אבל מבחינתם אלו שאלות לגיטימיות...

הפורום הזה נקרא "פורום ייעוץ" לא "פורום סטנדאפיסטים מתחילים"

מישהו יכול להסביר את הדבר הזה? מישהו באמת יכול להסכים עם זה ולהעלים עם זה עין בלב שלם?
למה זה צריך להיות ככה שכמעט בכל נושא יגיע איזה ליצן מתלמד שמרגיש טוב עם עצמו שהוא הגיע ל12 אחוז שומן או להרים 100 קילו סקוואט ויצחק על אנשים ויבאס להם ת'תחת עד כדי כך שיחשבו פעמיים לפני שישאלו פה בכלל שאלות?

תחשבו על זה קצת...

בגדול אתה צודק, אין שום סיבה לקטול בנאדם, הבעיה שיש כל כך הרבה שרק באים כדי להטריל את הפורום וכבר אי אפשר להבחין מי רציני ומי סתם בא לעשות צחוק.
בלי קשר לפעמים יש שאלות ממש טיפשיות.

• פותח/ת השרשור
בגדול אתה צודק, אין שום סיבה לקטול בנאדם, הבעיה שיש כל כך הרבה שרק באים כדי להטריל את הפורום וכבר אי אפשר להבחין מי רציני ומי סתם בא לעשות צחוק.
בלי קשר לפעמים יש שאלות ממש טיפשיות.

שמע אפשר להבין בן אדם שמתאמן שנים שיחשוב ששאלה כמו "איך אני מתחיל להתאמן כדי להגדיל את היד" היא טיפשית...
אבל באותה נשימה אפשר גם להגיד לעצמך "רגע הבן אדם שואל שאלה כזאת, בוא נעזור לו להבין X Y Z"

אף אחד פה לא היה "יודע-כל" (הגדרה מוזרה, אגב, אבל נזרום עם המונחים שלך) כשהוא התחיל.

לגבי לידה - בהחלט יתכן מצב שאמא של גולש מסוים היתה בחדר הכושר בזמן שהיא היתה בהריון איתו ובדיוק קיבלה צירים, לא היה חדר מיון באזור ולכן יילדו אותה בחדר כושר עצמו. חדש לך שלנשים בהריון מותר להתאמן בחדר הכושר?

לגבי צמרמורת - מזה ? ואיך זה קשור לריפטו ? עד כמה שאני יודע זו מעין תחושה, אז איך אפשר לקרוא את זה ?

לעצם העניין:
מותר לא להבין, ומותר להיות חסר ניסיון - מה שאסור להיות זה אדיוט.
שאלה מטומטמת היא שאלה מטומטמת וזה עניין עובדתי ואין קשר להשקפת עולמנו\מה אכלנו בבוקר\לאיזו מפלגה הצבענו בבחירות האחרונות - מדובר בעניין עובדתי.

פורום יעוץ תפקידו לייעץ ולא להיות במה לשאלות מטומטמות. באמת שזה לא מסובך, סה"כ לפני שלוחצים על כפתור פרסום התגובה יש לעצור רגע ולשאול את עצמך האם השאלה מפגרת ? האם אני יכול לענות על השאלה בעצמי ? האם מדובר בסוגיה שאינה ראויה לשאלה ?

אם התשובה לאחת השאלות הללו היא חיובית (או בשפת העם - "כן") ובכל זאת החלטת להעלות אותה לפורום אל תצפה למחמאות.

לגבי השאלה האחרונה שלך ..."עד כדי כך שיחשבו פעמיים לפני" - זה בדיוק הרעיון. שיחשבו פעמיים וגם 20 אם צריך לפני שהם שולחים שאלה מפגרת.

שאלה מפגרת זוכה להתייחסות מזלזלת.
שאלה עניינית זוכה להתייחסות עניינית.

בכל אופן אחי, תמשיך להשקיע ולהקריב ותזכור שאסור לאכול פחמימות לפני השינה אחרת הכל הופך לשומן.

לשאלות מהסוג הזה התשובה תהיה לחפש בפורטל, גם אני שלא ידעתי כלום אני קודם כל חיפשתי מאמרים ולא ישר התחלתי לשאול שאלות כלליות מדי כמו ''איך להגדיל את היד''.
צריך להתחיל לחפש לבד ואז כשיש משהו ספציפי להתחיל לשאול ותאמין לי שכולם ינסו לעזור.
לא הגיוני שמישהו יבוא וישאל מה לעשות כדי לגדול?? אתה לא יכול לתת תשובה לדבר כזה, זה מאוד כללי.
בקיצור מי שלא טרח לבדוק לבד אין לו טעם לשאול שאלות כי אי אפשר יהיה לענות לו, לא כי לא רוצים, כי זה פשוט יקח שנה להסביר.

• פותח/ת השרשור
אף אחד פה לא היה "יודע-כל" (הגדרה מוזרה, אגב, אבל נזרום עם המונחים שלך) כשהוא התחיל.

לגבי לידה - בהחלט יתכן מצב שאמא של גולש מסוים היתה בחדר הכושר בזמן שהיא היתה בהריון איתו ובדיוק קיבלה צירים, לא היה חדר מיון באזור ולכן יילדו אותה בחדר כושר עצמו. חדש לך שלנשים בהריון מותר להתאמן בחדר הכושר?

לגבי צמרמורת - מזה ? ואיך זה קשור לריפטו ? עד כמה שאני יודע זו מעין תחושה, אז איך אפשר לקרוא את זה ?

לעצם העניין:
שאלה מטומטמת היא שאלה מטומטמת וזה עניין עובדתי ואין קשר להשקפת עולמנו\מה אכלנו בבוקר\לאיזו מפלגה הצבענו בבחירות האחרונות - מדובר בעניין עובדתי.

פורום יעוץ תפקידו לייעץ ולא להיות במה לשאלות מטומטמות. באמת שזה לא מסובך, סה"כ לפני שלוחצים על כפתור פרסום התגובה יש לעצור רגע ולשאול את עצמך האם השאלה מפגרת ? האם אני יכול לענות על השאלה בעצמי ? האם מדובר בסוגיה שאינה ראויה לשאלה ?

אם התשובה לאחת השאלות הללו היא חיובית (או בשפת העם - "כן") ובכל זאת החלטת להעלות אותה לפורום אל תצפה למחמאות.

לגבי השאלה האחרונה שלך ..."עד כדי כך שיחשבו פעמיים לפני" - זה בדיוק הרעיון. שיחשבו פעמיים וגם 20 אם צריך לפני שהם שולחים שאלה מפגרת.

בכל אופן אחי, תמשיך להשקיע ולהקריב ותזכור שאסור לאכול פחמימות לפני השינה אחרת הכל הופך לשומן.

כל התגובה שלך...מהעובדה שאתה לא יודע מה זה "יודע-כל" או אם אפילו לתקן את עצמי "כל-יודע"...עד לנימה המזלזלת שלך והגישה שלך לגבי אנשים...כל זה מראה כמה אתה בור וכמה אתה חסר ביטחון עצמי, עד כדי כך שאתה מוציא את זה על אנשים אחרים כדי להרגיש "גבר"...אם תרצה, ואני מאוד ממליץ, ללמוד קצת תרבות דיבור ודיון, פנה לבחור שהגיב אחריך. הוא מגיב טיפה יותר ענייני ועם הרבה יותר שכל.

תודה

ד"א אלו בידיוק התגובות שאני מדבר עליהם...ופעם הבאה חבר תלמד להבדיל בין "אידיוט" לבין "הדיוט" כי מי שבא ושואל שאלות כבר מוציא את עצמו מההגדרה של "אידיוט" ומניח את עצמו ב"הדיוט"...תפקידך בתור "מתאמן חזק וגדול ומנוסה" הוא להוציא אותו מהקטגוריה הזאת ולהביא אותו לרמה שלך אם לא יותר...זה כמובן במידה ואתה בן אדם נעים שכיף לדבר איתו ולא סתם מישהו שמגיב תגובות ציניות לדברים...

לשאלות מהסוג הזה התשובה תהיה לחפש בפורטל, גם אני שלא ידעתי כלום אני קודם כל חיפשתי מאמרים ולא ישר התחלתי לשאול שאלות כלליות מדי כמו ''איך להגדיל את היד''.
צריך להתחיל לחפש לבד ואז כשיש משהו ספציפי להתחיל לשאול ותאמין לי שכולם ינסו לעזור.
לא הגיוני שמישהו יבוא וישאל מה לעשות כדי לגדול?? אתה לא יכול לתת תשובה לדבר כזה, זה מאוד כללי.
בקיצור מי שלא טרח לבדוק לבד אין לו טעם לשאול שאלות כי אי אפשר יהיה לענות לו, לא כי לא רוצים, כי זה פשוט יקח שנה להסביר.

אחי אני יכול לתת תשובה מאוד פשוטה לזה...אם מישהו מפרסם נושא כזה או שואל שאלות כאלה, http://www.kilogram.co.il/, זה מה שתענה לו.
הוא כבר יבין לבד ויגיע פעם הבאה עם שאלות יותר ענייניות. לא כזה קשה...והרבה יותר עדיף מאשר להגיד לו "תחזור לFXP", "איזה ליצן אתה" או כל מיני הלצות וצחוקים על חשבונו...

נערך לאחרונה:
לא. הוא לא הדיוט כפי שהגדרת אותו אל אידיוט, כפי שאני הגדרתי אותו, וזאת מהסיבה הפשוטה, שאתה כנראה מתקשה או חמור מכך מסרב להבין והיא שלא מדובר בידע\בקיאות בחומר\ותק אימונים\הישגים באימונים אלא היגיון פשוט.

והתגובה נוסחה ככה בכוונה, אם לא הבנת.

• פותח/ת השרשור
אידיוט
(ת'/ש"ע)
spc.gif
שוטה, מטומטם, טיפש, אוויל, כסיל, בול עץ, בור, נבער, חסר דעת, לקוי בשכלו, סובל מפיגור, מפגר

הדיוט(ת'/ש"ע)
spc.gif
פשוט, רגיל, שגרתי, עממי, אחד העם, שאינו מומחה; כסיל, טיפש, חלמאי, אוויל, טומטום, שוטה

כנראה שיש לך בלבול בהגדרות אז הבאתי אותן עד אלייך...

אידיוט...לא ינסה אפילו לשאול...הדיוט...הוא לא מומחה אבל הוא שואל שאלות
וד"א כדי לדעת שואלים שאלות...את הידע אתה מפרש בחד"כ או בכל נושא אחר
וגם אם בן אדם שואל את השאלה הכי מטומטמת מבחינתך...מגיע לו מינימום כבוד בתור בן אדם
עכשיו כשכתבת "התגובה נוסחה ככה בכוונה"...הוכחת בידיוק כמה איש שיחה אתה וכמה אתה נופל בסוג האנשים שההודעה הזאת מדברת עליהם

וכשבן אדם שואל שאלות מתפקידך כחבר בפורום ייעוץ לענות לו ולעזור לו להבין​

וזה היגיון פשוט!

תחשוב יותר גלובלי.
אני לא ותיק בפורום אבל אני בהחלט יכול להבין את המנהלים ואת משתמשים ותיקים שרואים כל שבוע בהרך 10 משתמשים חדשים שכל מה שבראש שלהם זה פיק בבייספס ו"איזה גיינר הכי טוב".
אותם משתמשים לרוב נערים שאין להם כוח וסבלנות לקרוא בקילוגרם/מקורות אחרים, לקרוא נעוצים, להריץ חיפוש. ותאמין לי אם הם היו עושים את זה וגם אם אתה הייתה עושה את זה לא היו שאלות מתומתמות בכלל. מניסיון אני יכול להגיד לך שאם תקרא את כל זה ידע בסיסי כבר יהיה לך והשאלות שלך היו יותר עניניות ומעניינות. ואם להריץ חיפוש לפני שפותחים אשכול אז בכלל אפשר להגיע לתוצאות מדהימות.

עכשיו תחשוב איך מרגישים אותם מנהלים שישקיעו לא מעט זמן וכוח בכתיבת כל המאמרים וכל הנעוצים וכל האפשרויות שיש בפורום הזה. תחשוב איך זה בשבילם לראות "בילדר" חדש כל שבוע שרוצה שיגידו לו איזה גיינר "לא משמין" ומה הוא עושה לא נכון. אז התגובות הלא הכי ידידותיות שלהם נוצרים עקב תמונה כללית ולא בגלל שיש להם משהו ספציפית נגדך.

אני לא אומר שאסור לשאול ההפך אני גם לפעמים שואל ומתייעץ וזאת המטרה של הפורום הזה באמת. אבל צריך להבין שלא יאכילו אותך פה מי כפית ומשתמשים פה לא עובדים עצלך. חוץ מי זה הדרך הכי בטוחה להצלחה היא הבנה של התהליף כודם כל. לכן במקום לשאול עדיף כודם לנסות לענות על השאלה בעצמך וכך גם רמת השאלות תעלה וגם רמת הידע שלך.

נערך לאחרונה:
כששמים זין על חוקים, נעוצים, אפשרות החיפוש, אפשרות הנושאים הזהים שמופיעים אוטומטית כשכותבים נושא חדש, מאמרים ומדריכים שהשקיעו בהם לא מעט, אל תצפה לחיבוק אוהב. במיוחד ממי שלא שייך לצוות האתר ולא חייב לך כלום.

יש עוד דבר אחד: חיפוש בפורום ובפורטל קילוגרם!
במקום לשאול שאל שכבר נטחנה 100 פעמים בפורום (ולכן לאף אחד אין סבלנות לענות עליה עוד פעם), אפשר להריץ חיפוש ולקרוא קצת. אבל כשאנשים מתעלמים מהאפשרות הזו, לא צריך להיות מופתע שאנשים מגיבים בצורה שלילית.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה, לא מדובר פה על לתת תשובות מפורטות לכל אחד שבא ושואל "איך אני מוציא קוביות בבטן", כמו שאמרתי התשובה הכי טובה
היא מה שכתבתם פה...מה כל כך קשה לכתוב "תעשה חיפוש ובפורום ובאתר" וזהו...הבן אדם יבין לבד...
זה לא עדיף במקום לרדת עליו ולקטול אותו? גם אם ראיתם עוד 20 אלף כמוהו...

אז אל תשקיעו בתגובות לשאלות כאלה...תשימו את הכתובת של האתר ותגידו לו תקרא מאמרים ותחפש...אבל אל תרדו עליו ותגרמו לו להצטער על הרגע שהוא נחת פה
ולא מדובר ספציפית עלי...מדובר על הרבה דברים שאני רואה על הדרך...

ועל אחת כמה וכמה...משתמשים לא עובדים אצלי או אצל אף אחד ואם אין כוח או אין חשק להגיב...אז פשוט לא להגיב...שתי האופציות של לתת כתובת אתר או לא להגיב עדיפות על להגיב תגובה צינית ומגעילה....קצת יחסי אנוש...

אני גולש פה כבר די הרבה זמן, קורא מאמרים נכנס לנושאים, עצוב שמעטות הפעמים שאני מרשה לעצמי לשאול שאלות.

עכשיו אני נתקל פה בתופעה די מעצבנת וגועל נפש, של אנשים פה בפורום שמוצאים לנכון לקטול/לצחוק/ללעוג למשתמשים ולגולשים (כולל אותי) שבאים ושואלים שאלות
פה בפורום בשביל שגם הם יוכלו להתקדם ולעבוד כמו שצריך. עכשיו שאלה,

מישהו פה מהמתקדמים והוותיקים,ולא רק, היה "יודע-כל" כשהוא התחיל?
מישהו פה נולד וגדל כל החיים שלו בחדר כושר?
מישהו פה קרא מאמרים של ריפטו במקום צמרמורת שהוא היה קטן?

אני יכול להתערב על 300 שקל שלא!

אז למה אתם מוצאים לנכון לרדת על אנשים שוואלה יכול להיות שהם לא כל כך מבינים, וכן לפעמים שואלים שאלות מטומטמות בעינכם, אבל מבחינתם אלו שאלות לגיטימיות...

הפורום הזה נקרא "פורום ייעוץ" לא "פורום סטנדאפיסטים מתחילים"

מישהו יכול להסביר את הדבר הזה? מישהו באמת יכול להסכים עם זה ולהעלים עם זה עין בלב שלם?
למה זה צריך להיות ככה שכמעט בכל נושא יגיע איזה ליצן מתלמד שמרגיש טוב עם עצמו שהוא הגיע ל12 אחוז שומן או להרים 100 קילו סקוואט ויצחק על אנשים ויבאס להם ת'תחת עד כדי כך שיחשבו פעמיים לפני שישאלו פה בכלל שאלות?

תחשבו על זה קצת...

קודם כל, כן, אני רוצה שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם שואלים שאלות. אנשים כמוך עדיף אולי שיחשבו 20 פעם.
דבר שני, אף אחד מאיתנו לא למד את מה שהוא למד מלשאול שאלות בפורום. עלה בדעתך שאתה לא ממש מיוחד וכבר שאלו את השאלה שלך בערך שש מיליון פעם ברחבי האינטרנט לפני שאתה שואל אותה? עלה בדעתך פעם לפתוח ספר ולקרוא? או שאם אין סרטון ביוטיוב לא תצליח להבין איך מחזיקים סכין ומזלג?

אז בוא נסכם: אני אמשיך לרדת על אנשים ששואלים שאלות מפגרות, ואתה מוזמן להבין שאתה לא מיוחד או להמשיך לבכות.

לעצם העניין:

באמת שצחקתי פה בקול!
מה שהדגשתי הכי קורע

קודם כל, כן, אני רוצה שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם שואלים שאלות. אנשים כמוך עדיף אולי שיחשבו 20 פעם.
דבר שני, אף אחד מאיתנו לא למד את מה שהוא למד מלשאול שאלות בפורום. עלה בדעתך שאתה לא ממש מיוחד וכבר שאלו את השאלה שלך בערך שש מיליון פעם ברחבי האינטרנט לפני שאתה שואל אותה? עלה בדעתך פעם לפתוח ספר ולקרוא? או שאם אין סרטון ביוטיוב לא תצליח להבין איך מחזיקים סכין ומזלג?

אז בוא נסכם: אני אמשיך לרדת על אנשים ששואלים שאלות מפגרות, ואתה מוזמן להבין שאתה לא מיוחד או להמשיך לבכות.
אותם מילים שאתה יורד על מישהו אתה יכול להפנות אותו בלינק למה שהוא שאל. או להסביר לו בקצרה.

אתה מנסה להעלות כביכול את הרמה של הפורום בשביל שלא ישאלו שאלות שכאלה אבל בפועל אתה מוריד 20 רמות מטה.
אתה לא רוצה לעזור אל תעזור וזה מה שהרוב עושים אבל לרדת על מישהו ששואל שאלות זה כבר תת רמה.

• פותח/ת השרשור

אני לא חושב שאתה בעמדה לזלזל באינטיליגנציה שלי...בטח כשאתה לא מכיר אותי...ועל אחת כמה וכמה כשאתה מדבר כמו שאתה מדבר...ככה שתרשה לי לא להתייחס לצד הטיפשי הזה של התגובה שלך...
מעבר לכך, "אנשים כמוני"...הם אנשים שידאגו לחברים שלהם לפורום לחיים למה שלא יהיה כדי שגם הם יעלו ביחד איתי ויקחו וילמדו מהידע שלי כמו שאני ילמד וישכיל מהידע שלהם...
ו"אנשים" כמוך הם אנשים שידאגו להראות להם כמה אתה יותר טוב מהם...כשבתאכלס אתה סך הכל יוצא יותר טיפש כשאתה משקיע אנרגיות ומאמץ בלכתוב תגובות מטומטמות עם ציניות בשקל מאשר לכתוב תגובה מועילה....

ככה שבמקום להעלות את הרמה של אנשים ושל הפורום הזה...אתה מדרדר אותו לתהומות של ציניות וזלזול...וההתנהגות שלך היא בושה למי שאתה ובכלל למין האנושי...

ולא יודע כמה זה יועיל לבן אדם צר כמוך...אבל במידה ומישהו שואל שאלה כזו או אחרת שאתה חושב שהתשובה נמצאת בספר כלשהו...עדיף להפנות אותו לספר מאשר לדבר ולהתנהג כמו אידיוט שחצן...כנ"ל לגבי מאמרים,אתרים וכ'ו

עצוב שבהגדרה של הפורום הזה אנשים כמוך הם "משתמשי כבוד" כי כבוד אתה לא מראה...ודי בטוח שגם אין לך...אז תישאר עם הגישה שלך ובהצלחה חבר...

אני כבר די הבנתי מה ההלך רוח פה...כנראה כשאני אצטרך לשאול שאלה...אני אחכה כמה ימים טובים כל פעם עד שבן אדם עם שכל ועם קצת יחסי אנוש ותקשורת יענה לי...

בואו כולנו ניקח נשימה עמוקה, נעשה יוגה ונפליץ תוך כדי כי נראה לי שיש פה כמה שהמחזור שלהם מתקרב.

בקיצור, אדון לייף
אני מסכים שיש מעט צדק בדבריך, אבל זה נשמע יותר כמו איייי אכלו לי,שתו לי.
אני אספר לך על עצמי - לפני ששאלתי פה שאלה קראתי אולי 70% מהמאמרים ועוד הייתי קורא פוסטים פה בלי להיות חבר.

ברור שאפשר להגיש לך את האוכל ולהאכיל אותך עם כפית, זה ברור.
אבל מי שבאמת רוצה ללמוד גם ממש עושה משהו בנדון ולא ישר שואל שאלות בנאליות כמו "מה זה חלבון?"
אנשים כבר השקיעו פה ים מאמץ ושמו את כל הבסיס במילים ובשפה פשוטה בפורטל (עברית),כל שעליך לעשות הוא "קסם" פשוט לקרוא.
אז כאשר מישהו מרשה לעצמו לזלזל באינטליגנציה שלו עצמו! אנשים מרשים לעצמם להצטרף אליו.
להגיד לעצמך "אוףףף, מה אני אתחיל עכשיו לחפור בקריאת מאמרים, כולה שאלה אחת פשוטה..."
זה בדיוק סוג הזלזול העצמי, אתה מראש מוותר על עצמך כאדם רציני בעל שאיפות.

עוד בעיה מאוד נפוצה היא שאלות לא ממוקדות.
תחשוב על זה, אנשים פשוט רושמים שאלות כלליות שמכילות תורה שלמה כגון: "איך אני מעלה מסה?" "איך אני מוציא קוביות?"
מה נראה לך? האם מישהו פה הוא מורה פרטי? בשביל זה יש פה ייעוץ אישי.
הרעיון פה בפורום הוא חלוקת מידע - ולא שיעורי עזר פרטניים.
הרבה נערים ואפילו גם מבוגרים יותר פשוט נרשמים וישר בלי לקרוא כלום (אפילו חוקי התנהגות) מפרסמים שאלה.
כמה פעמים רואים פה פרסום פוסטים על איך להזמין מאתרים בחו"ל, למרות שקריאה מאוד מהירה בחוקי הפורום מבהיר את האיסור.

לסיכום, תבין! אף אחד לא בא לשים פה מישהו לקלס, אבל אם אתה לא מכבד את עצמך מספיק, אל תצפה שיכבדו אותך.
בכל-זאת אדגיש כי אני עדיין מאמין בסובלנות וסבלנות למרות הכל, אני פשוט לא מאשים את אלה שכבר אין להם.
ועוד דבר קטן, אתה חייב לזכור שיש פה אנשים ששנים על גבי שנים תורמים ועוזרים פה וכבר ראו את השאלות האלה 15 מיליון פעם.
זה משול ל-לעבוד בדלפק, בהתחלה אתה ממש אדיב גם לחסרי הנימוס הכי בסיסי ואלמנטרי שיש - לאט,לאט אתה מאבד את הסבלנות אליהם.

בהצלחה.

אני לא חושב שאתה בעמדה לזלזל באינטיליגנציה שלי...בטח כשאתה לא מכיר אותי...ועל אחת כמה וכמה כשאתה מדבר כמו שאתה מדבר...ככה שתרשה לי לא להתייחס לצד הטיפשי הזה של התגובה שלך...
מעבר לכך, "אנשים כמוני"...הם אנשים שידאגו לחברים שלהם לפורום לחיים למה שלא יהיה כדי שגם הם יעלו ביחד איתי ויקחו וילמדו מהידע שלי כמו שאני ילמד וישכיל מהידע שלהם...
ו"אנשים" כמוך הם אנשים שידאגו להראות להם כמה אתה יותר טוב מהם...כשבתאכלס אתה סך הכל יוצא יותר טיפש כשאתה משקיע אנרגיות ומאמץ בלכתוב תגובות מטומטמות עם ציניות בשקל מאשר לכתוב תגובה מועילה....

ככה שבמקום להעלות את הרמה של אנשים ושל הפורום הזה...אתה מדרדר אותו לתהומות של ציניות וזלזול...וההתנהגות שלך היא בושה למי שאתה ובכלל למין האנושי...

ולא יודע כמה זה יועיל לבן אדם צר כמוך...אבל במידה ומישהו שואל שאלה כזו או אחרת שאתה חושב שהתשובה נמצאת בספר כלשהו...עדיף להפנות אותו לספר מאשר לדבר ולהתנהג כמו אידיוט שחצן...כנ"ל לגבי מאמרים,אתרים וכ'ו

עצוב שבהגדרה של הפורום הזה אנשים כמוך הם "משתמשי כבוד" כי כבוד אתה לא מראה...ודי בטוח שגם אין לך...אז תישאר עם הגישה שלך ובהצלחה חבר...

אני כבר די הבנתי מה ההלך רוח פה...כנראה כשאני אצטרך לשאול שאלה...אני אחכה כמה ימים טובים כל פעם עד שבן אדם עם שכל ועם קצת יחסי אנוש ותקשורת יענה לי...

רגע אחי, אז הקפיצה הקטנה בסוף הפאורקלין היא חשובה או לא?? תענו לי זה חשוב, אני בדיוק לפני אימון מטורף!

אין צורך לריב בטח שלא בפורום..
לפותח האשכול יש שאלות בכללי שהן לא לעניין לפעמים, מה לעשות גם אנחנו שואלים את עצמנו שאלות מפגרות ולשם כך יש את "אשכול השאלות המפגרות" שם תוכל לדון על שאלות שאתה מתבייש לשאול כי זה מפגר..
בנוסף האחראים על האתר עובדים קשה ללא שכר כלשהו כדי לעדכן את הפורטל במאמרים עדכניים ועניינים, המאמרים הם בשבילנו ועלינו לקרוא לפחות אותם כדי לא להגיע למצב שנפתח אשכול כמו:" חייב שכל חזרה בחתירה תתחיל מהרצפה?" או כאלה משפטים שהתשובות לשאלות כאלה ברורות אם רק נקרא בפורטל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית