תודה שאתה מוכיח את הטענות שלי כל פעם מחדש 😃
בהצלחה
האמת שהוכחתי שאתה לא ראוי לתשובה אמיתית. אבל זה צפוי שלא תראה את זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה שאתה מוכיח את הטענות שלי כל פעם מחדש 😃
בהצלחה
אל תתייחסו לקולדפייר, הוא טרול.
עושה רושם שאתם לא מבינים מה מטרת הפורום. אז אני אסביר: הפורום הוא קליקה של אנשים עם אינטרס משותף, לא יותר ולא פחות. הוא לא אתר מיסיונרי שבא ללמד את כל העולם, הוא לא אתר דמוקרטי שדוגל בשיוויון זכויות ותשומת לב, הוא אפילו לא אתר מסחרי שבא להסביר כמה האפקה הזאת טובה מהשנייה רק כי "בטעות" אנחנו מוכרים אותה. האינטרס המשותף של חברי הקהילה הוא להחליף מידע בצורה מסוימת.
מה שנובע מהפסקה הראשונה שלי זה שאם מישהו רוצה להשתייך לקהילה שהפורום הזה מקיים, הוא ילך לפי מה שבזין שלה. זה אומר שהוא יקרא מאמרים לפני שהוא שואל שאלות, יחטוף ירידות אם הוא מבזבז את הזמן של כולם (וכן, "כמה גבוה לקפוץ בפאוורקלין" זה בזבוז זמן של חברי הקהילה), לא יצפה שמישהו יענה לו וגם לא יצפה לצורה מסוימת של תגובה, ואם יבוא לנו, גם לא יהיה חלק מהקהילה הזאת, סתם כי בא לנו.
אם לא טוב לבנאדם, הוא יכול, בשקט, ללכת למקום אחר. אנחנו אפילו נשמח.
הכל אפשר לעשות בצורה אחרת
וחוץ מזה יש אשכול מיוחד וקוראים לו "אשכול השאלות הטיפשיות" ששם אתה יכול לשאול מה שאתה רוצה מבלי שיקטלו אותך
וכן לפני ששואלים כל דבר אפשרי לקרוא קצת באינטרנט או בספר או בכל מקור אחר
אבל אם מישהו שממש חדש בעסק ולא יודע אפילו איך לחפש וצריך הכוונה כלשהי לא אמור לפחד לפתוח אשכול כי ירדו עליו, (שהבעלים יתקן אותי אם אני טועה)
בכל מקרה אפשר גם ללמוד לבד אבל אם מישהו שואל שאלה שנראת לכם קצת טיפשית אין סיבה להעליב או לקטול אותו בגלל שאלה בנושא שהוא לא מבין בו
אם הפורום הזה מחשיב את עצמו ל "מקצועי" הוא צריך להתנהל ככה בדיוק כמו שאם מישהו מהיותר משכילים בתחום הזה יתקל בבעיה עם האוטו, ילך למוסך וישאל את המוסכניק המקצועי שאלה שנראה לו חשובה אבל למוסכניק נראת טיפשית, אז מוסכניק טוב לא ירד על שואל השאלה או יעליב אותו הוא פשוט יסביר לו איפה הוא טועה (גם אם זאת בעיה כל כך קטנה שהמוסכניק לא יצטרך לקחת עליה כסף)
אז
1. לא חייבים לרדת על אף אחד ולא חייבים לפגוע באף אחד (אלא אם הוא מתעקש ממש ומנסה ללמד אחרים שטויות)
2. לא חייבים כל שאלה הכי קטנה לפתוח בשבילה אשכול שלם, אפשרי לקרוא בפורטל ואחר כך אם יש שאלות אז שואלים (בדיוק כמו בסוף שיעור או הרצאה אתה שומע מה יש למרצה/מורה להגיד ורק אחר כך אתה שואל שאלה)
לגבי "קליקה"...אני אסביר לך את זה בהכי בוטה שיש...אתם "קליקה" של אנשים שחצנים, מגעילים, כנראה גם חסרי ביטחון עצמי, עם ראש מאוד מאוד נפוח סך הכל כי הצלחתם להרים טיפה יותר מאחרים על הגב בסקוואט...ומעניין מאוד שאם הפורום הזה הוא כמו שאתה מתאר אותו...למה הוא פתוח לקהל הרחב ולא סגור לגועל נפש שאתה קורא לו "קליקה"? למה קוראים לו "פורום ייעוץ" ולא "פורום לאנשים שמרימים מעל מאה קילו ואוהבים לעשות פוזות ולצחוק על אנשים"
קודם כל, כן, אני רוצה שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם שואלים שאלות. אנשים כמוך עדיף אולי שיחשבו 20 פעם.
דבר שני, אף אחד מאיתנו לא למד את מה שהוא למד מלשאול שאלות בפורום. עלה בדעתך שאתה לא ממש מיוחד וכבר שאלו את השאלה שלך בערך שש מיליון פעם ברחבי האינטרנט לפני שאתה שואל אותה? עלה בדעתך פעם לפתוח ספר ולקרוא? או שאם אין סרטון ביוטיוב לא תצליח להבין איך מחזיקים סכין ומזלג?
אז בוא נסכם: אני אמשיך לרדת על אנשים ששואלים שאלות מפגרות, ואתה מוזמן להבין שאתה לא מיוחד או להמשיך לבכות.
עושה רושם שאתם לא מבינים מה מטרת הפורום. אז אני אסביר: הפורום הוא קליקה של אנשים עם אינטרס משותף, לא יותר ולא פחות. הוא לא אתר מיסיונרי שבא ללמד את כל העולם, הוא לא אתר דמוקרטי שדוגל בשיוויון זכויות ותשומת לב, הוא אפילו לא אתר מסחרי שבא להסביר כמה האפקה הזאת טובה מהשנייה רק כי "בטעות" אנחנו מוכרים אותה. האינטרס המשותף של חברי הקהילה הוא להחליף מידע בצורה מסוימת.
מה שנובע מהפסקה הראשונה שלי זה שאם מישהו רוצה להשתייך לקהילה שהפורום הזה מקיים, הוא ילך לפי מה שבזין שלה. זה אומר שהוא יקרא מאמרים לפני שהוא שואל שאלות, יחטוף ירידות אם הוא מבזבז את הזמן של כולם (וכן, "כמה גבוה לקפוץ בפאוורקלין" זה בזבוז זמן של חברי הקהילה), לא יצפה שמישהו יענה לו וגם לא יצפה לצורה מסוימת של תגובה, ואם יבוא לנו, גם לא יהיה חלק מהקהילה הזאת, סתם כי בא לנו.
אם לא טוב לבנאדם, הוא יכול, בשקט, ללכת למקום אחר. אנחנו אפילו נשמח.
אתה שוב ושוב מוכיח שאתה לא יודע לקרוא. פורום יעוץ הוא בתשלום, אני לא עובד בפורום יעוץ ואני לא חייב לך כלום, כולל התייחסות.
ומה זה מה המטרה של הקפיצה בפאוורקלין. קראת את הספר בכלל? הסתכלת בסרטונים? עברת לפחות על ה-FAQ שעבדנו עליו חצי שנה? ברור שלא, אחרת לא היית בכלל שואל. אתה סתם בא לבזבז את הזמן שלי.
ויש ברירה טבעית בפורום הזה. אני ביליתי שנתיים שלמות בלענות לשאלות של אנשים (לפני שהייתי משתמש כבוד או מנהל אדום), מאוד בסבלנות ובאופן מאוד ברור. ואני עושה את זה גם היום, כמו שהרבה יעידו. אבל אני לא חייב לך כלום ואתה מעצבן אותי עם הגישה הליצנית שלך. אני מבקש ממך, אחרי שתפסיק להתבכיין שאתה לא מספיק חכם לחפש תשובות בעצמך ועם בטחון עצמי של כפית תה אם אתה נעלב שאומרים לך שאתה ליצן, חפש פורום אחר. לנו זאת לא תהיה אבידה גדולה, כי לא רק שאתה לא עוזר לאנשים אחרים, אתה גם מצפה שיעזרו לך בדרך מסוימת.
המשתמש המתחיל לא יודע שזאת המטרה של הקהילה
ובתכלס אין בעיה עם המטרה
אבל אפשר להסביר את זה יפה כמו שאתה הסברת ולא חייבים להעליב אף אחד...
כנראה שגם אתה לא קורא מספיק חבר...הרי כתבתי כבר פעם שלישית שכן קראתי מאמרים וכן ראיתי סרטונים...וביטחון עצמי? יש לי מספיק כדי לדעת לענות לאנשים שמבקשים להתקדם עם מה שאני יודע ולמדתי...בניגוד ללרדת עליהם כדי להרגיש גיבור שצחקתי על אנשים באינטרנט...
ופורום ייעוץ זה בתשלום? תשבע...אבל מדובר על הכותרת בקילוגרם...לא כתוב "פורום יעוץ + פורום מעפנים" כתוב רק פורום "ייעוץ"
בכל מקרה...לא משנה מה אני יגיד כנראה זה לא יעזור הרבה...והשיחה הזאת התדרדרה לרמות שלך ושל שאר ה"קליקה" שלך...ככה שאני אפסיק פה
אתם מוזמנים להמשיך לצחוק/לרדת/מה שבא לכם כדי להרגיש גדולים וגיבורים עם עצמכם....
בהצלחה
וסופ"ש מעולה לכולם 😃
ולגבי זה...אין פה שום דבר "יפה" באיך שהוא הסביר
הוא בעיקרון בא ואומר לך "שמע אני פה עם החבריי אינטרנט הטובים שלי וכל משתמש חדש שלא עושה מה שאנחנו אומרים על הזין שלי"
נהוג להגיד אגיד בלשון עצמי עתיד. הוא יגיד, אני אגיד.
אני סתם מטריל אותך, צא מהכבדות:P
כנראה שגם אתה לא קורא מספיק חבר...הרי כתבתי כבר פעם שלישית שכן קראתי מאמרים וכן ראיתי סרטונים...וביטחון עצמי? יש לי מספיק כדי לדעת לענות לאנשים שמבקשים להתקדם עם מה שאני יודע ולמדתי...בניגוד ללרדת עליהם כדי להרגיש גיבור שצחקתי על אנשים באינטרנט...
ופורום ייעוץ זה בתשלום? תשבע...אבל מדובר על הכותרת בקילוגרם...לא כתוב "פורום יעוץ + פורום מעפנים" כתוב רק פורום "ייעוץ"
בכל מקרה...לא משנה מה אני יגיד כנראה זה לא יעזור הרבה...והשיחה הזאת התדרדרה לרמות שלך ושל שאר ה"קליקה" שלך...ככה שאני אפסיק פה
אתם מוזמנים להמשיך לצחוק/לרדת/מה שבא לכם כדי להרגיש גדולים וגיבורים עם עצמכם....
בהצלחה
וסופ"ש מעולה לכולם 😃
המשתמש המתחיל לא יודע שזאת המטרה של הקהילה
ובתכלס אין בעיה עם המטרה
אבל אפשר להסביר את זה יפה כמו שאתה הסברת ולא חייבים להעליב אף אחד...
חחחח גם אני באתי לרשום את זה.אל תרתח אדון עזריאל
תעשה טובה, לא קראת כלום ולא ראית סרטונים, אחרת לא היית שואל שאלה כל כך בסיסית. אתה בכיין מדופלם ואני באמת מבקש שתמצא פורום אחר, כזה שבאמת יתאים למעפנים כמוך.
המשתמש המתחיל מקבל את מלוא תשומת הלב, ועובדה שיותר ויותר אנשים נרשמים לפורום. זה נכון שנותנים כאן מוניטין גם על דאחקות וצחוקים, אבל תאמין לי שהחבר'ה עם הכוכבים כאן עמלו הרבה מאוד בלעזור לאנשים אחרים (ובעיקר למתחילים, כי מתקדמים מתייעצים בינם לבין עצמם). בגלל זה כתבתי ברירה טבעית, האדון LIFE שלא בזין שלו לקרוא שום דבר ומבקש שיאכילו אותו בכפית לא יקבל את מבוקשו וילך לחפש את החברים שלו במקום אחר.
והנה עוד טיפש שלא מכיר אותי וחושב שהוא מגד עתידות ויודע מה עשיתי מה לא עשיתי ומה אעשה...אני לא שואל אותך איפה להיות ולאן ללכת כי אני לא חבר שלך לא מכיר אותך ולא עובד אצלך...אתה לא מרשים אותי בכלל לא עם הכינוי הכחול שיש לך בפינה למעלה ובטח שלא בדיבור ובהתנהגות...ומאותן סיבות אני גם ארשה לעצמי לא להתייחס לשטויות שלך...
ובינתיים אני רואה רק בלבולי שכל כי מבין ה1000 איש שמתחברים לפה כל יום...אולי 10 מרשים לעצמם לשאול שאלות ולהתקדם נטו מהסיבה שאידיוטים כמוך מנהלים פה ת'עניינים...
עכשיו שוב השיחה הזאת יורדת רמה בכל פעם שאתה מגיב וכנ"ל לגבי כי אני מבזבז אנרגיות עלייך ועל דומיך...
בתור "מנהל גדול וחזק" אם אתה כל כך חושב שאני טועה ולא בא לך שאני אהיה פה אתה יכול לחסום אותי לא? אז תפאדל
כך או כך אני לא ממשיך את השיחה איתך...
בהצלחה
וסופ"ש נעים 😃