הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לכלל הפורום ובעיקר לוותיקים

• פותח/ת השרשור LIFE
  • פורסם בתאריך
אתה שוב ושוב מוכיח שאתה לא יודע לקרוא. פורום יעוץ הוא בתשלום, אני לא עובד בפורום יעוץ ואני לא חייב לך כלום, כולל התייחסות.
ומה זה מה המטרה של הקפיצה בפאוורקלין. קראת את הספר בכלל? הסתכלת בסרטונים? עברת לפחות על ה-FAQ שעבדנו עליו חצי שנה? ברור שלא, אחרת לא היית בכלל שואל. אתה סתם בא לבזבז את הזמן שלי.
ויש ברירה טבעית בפורום הזה. אני ביליתי שנתיים שלמות בלענות לשאלות של אנשים (לפני שהייתי משתמש כבוד או מנהל אדום), מאוד בסבלנות ובאופן מאוד ברור. ואני עושה את זה גם היום, כמו שהרבה יעידו. אבל אני לא חייב לך כלום ואתה מעצבן אותי עם הגישה הליצנית שלך. אני מבקש ממך, אחרי שתפסיק להתבכיין שאתה לא מספיק חכם לחפש תשובות בעצמך ועם בטחון עצמי של כפית תה אם אתה נעלב שאומרים לך שאתה ליצן, חפש פורום אחר. לנו זאת לא תהיה אבידה גדולה, כי לא רק שאתה לא עוזר לאנשים אחרים, אתה גם מצפה שיעזרו לך בדרך מסוימת.
אני לא בא לזלזל בהשקעות שלך בעבר או במעמדך או חלילה להאשים אותך במשהו
אבל ישנם חוקים ברורים בפורום שאסור לקלל או להעליב וזה לא משנה אם שאלו
שאלה טיפשית או שאלה שנשאלה מליון ואחד פעם, נכון זה באמת לא יפה שישנם
כאלה שמתעמלים לחפש או כאלה שבאמת חיפשו והם לא מצאו או שחשבו שהם
חיפשו הרבה מידי ופקעה סבלנותם ולכן הם פונים לעזרה ושואלים את שאלתם
אתה (לאו דווקא אתה אלא כל אחד!) שוותיק כאן ורק אתמול ושלשום ושבוע
שעבר ולפני שבועיים וכו׳ ראית את השאלה הזאת או דומות לה
נמצא במצב שיש לך 3 ברירות או לעזור או לשתוק או לעבור
על חוקי הפורום (שאתה כל כך מנסה להעלות לו את הרמה)
היינו להעליב או לקלל או גם וגם...
עד שאין חוק שאוסר מפורשות לפתוח אשכול עם שאלה
מטומטמת או שאלה שנשאלה זה ממש לא יפה ואפילו
ממש לא מקצועי או בוגר לקלל או להעליב את מי ששאל!
והיה ויש חוק כזה עדיין זה לא יפה או מקצועי לעבור על
חוקי הפורום בגלל שפלוני עבר על חוק כזה או אחר.

אם באמת המנהלים רוצים להוריד את ״הבעיה״ הזאת
שישנו את החוקים של הפורום או שכל מי שפותח אשכול
חייב לאשר שעבר על הפורטל או שקרא מספר ממאמרי
יסוד בפורטל, ועד שאין חוק כזה או מציאות כזאת
זה חוסר מקצועיות וחוסר בגרות להתחיל להעליב או לצחוק.

נערך לאחרונה:
תודה שאתה מוכיח את הטענות שלי כל פעם מחדש 😃

בהצלחה

לא סתם יורדים על אנשים הוא עושה את זה כי אנשים שואלים שאלות שעולות פה מיליון פעם ביום וידע בסיסי שאפשר לחפש מאמרים ולמצוא את התשובות בקלות פשוט כולם פה מתעצלים ושואלים כל דבר קטן במקום להשקיע עוד 2 דקות ולעשות חיפוש ולהבין יותר טוב את הנושא ייעוץ הכוונה שאתה יכול להעלות סרטון ולשאול עם הטכניקה טובה ואתה יכול לשאול שאלות שלא הבנת נושא מסויים או נושא שיש עליו וויכוחים ואתה לא בטוח מה לעשות אבל אם כבר הרמה בפורום התדרדרה אז כנראה זה בגלל שהרמה של השאלות פה התדרדרה ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית