הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קיבלתי את הגיינר היום אני צריך עזרה

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום קיבלתי היום את הגיינר שהזמנתי של Super effect gainer
אשמח לדעת מתי אני צריך לקחת את הגיינר , איזה כמות לקחת , ומה קורה ביום של אימון.

אשמח אם תעזרו לי כי אני לא מבין :<

תודה

תתייחס לגיינר כארוחה לכל דבר לך, לפי ערכים ולא משנה מתי תקח לפני\אחרי אימון בוקר\ערב

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה "כארוחה" זה במקום ארוחה? או בנוסף?...
וכמה הכמות שאני צריך לשים בכפית אין לי מושג פשוט.?
ושומרים אותו במקום מוצל נכון?

הכל כתוב לך על גב האריזה תפתח קצת את הראש ותחפש ותחכים בעצמך במקום לצאת אידיוט סלח לי על הביטוי ולשאול שאלות שהתשובות להם ברורות לחלוטין

3 כפות זה מנת הגשה - ההמלצה הכללית לקחת 3 כפות בבוקר ואחרי האימון. ביום ללא אימון כך 3 כפות רק בבוקר ובמקום 3 כפות שהייתה אמור לקחת אחרי האימון תוכל ארוחה רגילה (ככה השק יחזיק יותר זמן).
אם אתה מכין לעצמך שייקים עם חלב ופרות אין שום בעיה לרדת ל2 כפות (ככה השק יחזיק עוד יותר זמן אבל תבזבז כסף על החלב ופירות - לשיקולך בלבד)

כמובן את הקלוריות שהאבקה הזאת תוסיף לך לתפריט יומית אתה צריך להחשיב ולסדר את שאר התפריט בהתאם אם לא אתה יכול או להוסיף שומן מיותר עקב מאזן חיובי גדול מידי או שפשוט לא תוכל מספיק ולכן לא תגדל (אפילו שתקח גיינר הכי אנבולי בעולם).

*3 כפות = 150 גרם של אבקה. מאחורה אמורה להיות מדבקה שמראה את ערך תזונתי ל100 גרם. בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
3 כפות זה מנת הגשה - ההמלצה הכללית לקחת 3 כפות בבוקר ואחרי האימון. ביום ללא אימון כך 3 כפות רק בבוקר ובמקום 3 כפות שהייתה אמור לקחת אחרי האימון תוכל ארוחה רגילה (ככה השק יחזיק יותר זמן).
אם אתה מכין לעצמך שייקים עם חלב ופרות אין שום בעיה לרדת ל2 כפות (ככה השק יחזיק עוד יותר זמן אבל תבזבז כסף על החלב ופירות - לשיקולך בלבד)

כמובן את הקלוריות שהאבקה הזאת תוסיף לך לתפריט יומית אתה צריך להחשיב ולסדר את שאר התפריט בהתאם אם לא אתה יכול או להוסיף שומן מיותר עקב מאזן חיובי גדול מידי או שפשוט לא תוכל מספיק ולכן לא תגדל (אפילו שתקח גיינר הכי אנבולי בעולם).

*3 כפות = 150 גרם של אבקה. מאחורה אמורה להיות מדבקה שמראה את ערך תזונתי ל100 גרם. בהצלחה.

איזה אח אתה!!!
אתה לא מבין כמה עזרת לי תודההה

איזה יופי. בניגוד לנושא הדומה הקודם שנפתח, הפעם אני לא היחיד שרואה הזמנת מוצר שאין לפותח האשכול מושג עליו או על המטרה שהוא אמור להשיג כבעייה יותר גדולה מזה שהוא לא יודע לקרוא את ההוראות על אריזת המוצר 🙄

למה 3 כפות בבוקר ולא בערב למה ביום ללא אימון רק בבוקר ?
אני רק רוצה להבין מאיפה אנשים מביאים את הבולשיט הזה ,אתה מסתובב בפורום כבר הרבה זמן אתה אמור לדעת שלא משנה מתי אתה לוקח ואיך אתה לוקח
אלא כמה בסה''כ אתה לוקח

למה 3 כפות בבוקר ולא בערב למה ביום ללא אימון רק בבוקר ?
אני רק רוצה להבין מאיפה אנשים מביאים את הבולשיט הזה ,אתה מסתובב בפורום כבר הרבה זמן אתה אמור לדעת שלא משנה מתי אתה לוקח ואיך אתה לוקח
אלא כמה בסה''כ אתה לוקח

עניתי לך בפרטי

אני כבר יכול לנהוג : )
ובמקום לנסות לרדת על הגולשים תשתדל לעזור.
כי זה כבר אשכול שני שאתה עושה את זה..
כנראה שהייתה לו סיבה
תחשוב פעם או פעמיים לפני שאתה שואל או שלעזאזל תריץ חיפוש ..במקום להתלונן על זה ש"לא עוזרים לך" תעזור לך לעצמך!
וכבר ענו לך..תיקח מהגיינר לפי הערכים שאתה צריך
אתה רוצה שאני אתן דוגמא?

• פותח/ת השרשור
כנראה שהייתה לו סיבה
תחשוב פעם או פעמיים לפני שאתה שואל או שלעזאזל תריץ חיפוש ..במקום להתלונן על זה ש"לא עוזרים לך" תעזור לך לעצמך!
וכבר ענו לך..תיקח מהגיינר לפי הערכים שאתה צריך
אתה רוצה שאני אתן דוגמא?

כן אני אשמח
לפי החישובים שעשיתי אני צריך לאכול 1700 קלוריות ביום כדי לא להרזות ולא להשמין
כלומר בכדי לעלות טוב אני צריך לפחות 2000+

והקלוריות שיש בגיינר זה קלוריות-1200 ל 300 גרם = ליום אחד...

כן אני אשמח

אני מקווה ש1700 זה RMR ולא BMR תבדוק את העניין כי אני לא מבין איך יצא לך RMR 1700. אתה שוקל 50 קילו או מה?

• פותח/ת השרשור
מדדתי את זה עם מאמן בחדר כושר לא זוכר ממש איך הוא עשה את זה אני שולח לך בפרטי.

נערך לאחרונה:
כן אני אשמח

אוקיי... אז אם אתה צריך לאכול 2000
ואכלת 1000
ו1200 קלוריות של גיינר ב300 גרם(פי 4 ממה שאתה צריך (300))
אנחנו נעשה 300\4
יצא לנו 75
זה אומר שאתה צריך 75 גרם של גיינר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית