עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחרק כשתגדל אל תקנה רכב כשאתה לא יודע לנהוג.
רק כשתגדל אל תקנה רכב כשאתה לא יודע לנהוג.
הוא מעלה את המורלאני כבר יכול לנהוג : )
ובמקום לנסות לרדת על הגולשים תשתדל לעזור.
כי זה כבר אשכול שני שאתה עושה את זה..
3 כפות זה מנת הגשה - ההמלצה הכללית לקחת 3 כפות בבוקר ואחרי האימון. ביום ללא אימון כך 3 כפות רק בבוקר ובמקום 3 כפות שהייתה אמור לקחת אחרי האימון תוכל ארוחה רגילה (ככה השק יחזיק יותר זמן).
אם אתה מכין לעצמך שייקים עם חלב ופרות אין שום בעיה לרדת ל2 כפות (ככה השק יחזיק עוד יותר זמן אבל תבזבז כסף על החלב ופירות - לשיקולך בלבד)
כמובן את הקלוריות שהאבקה הזאת תוסיף לך לתפריט יומית אתה צריך להחשיב ולסדר את שאר התפריט בהתאם אם לא אתה יכול או להוסיף שומן מיותר עקב מאזן חיובי גדול מידי או שפשוט לא תוכל מספיק ולכן לא תגדל (אפילו שתקח גיינר הכי אנבולי בעולם).
*3 כפות = 150 גרם של אבקה. מאחורה אמורה להיות מדבקה שמראה את ערך תזונתי ל100 גרם. בהצלחה.
למה 3 כפות בבוקר ולא בערב למה ביום ללא אימון רק בבוקר ?3 כפות זה מנת הגשה - ההמלצה הכללית לקחת 3 כפות בבוקר ואחרי האימון. ביום ללא אימון כך 3 כפות רק בבוקר ובמקום 3 כפות שהייתה אמור לקחת אחרי האימון תוכל ארוחה רגילה (ככה השק יחזיק יותר זמן).
אם אתה מכין לעצמך שייקים עם חלב ופרות אין שום בעיה לרדת ל2 כפות (ככה השק יחזיק עוד יותר זמן אבל תבזבז כסף על החלב ופירות - לשיקולך בלבד)
כמובן את הקלוריות שהאבקה הזאת תוסיף לך לתפריט יומית אתה צריך להחשיב ולסדר את שאר התפריט בהתאם אם לא אתה יכול או להוסיף שומן מיותר עקב מאזן חיובי גדול מידי או שפשוט לא תוכל מספיק ולכן לא תגדל (אפילו שתקח גיינר הכי אנבולי בעולם).
*3 כפות = 150 גרם של אבקה. מאחורה אמורה להיות מדבקה שמראה את ערך תזונתי ל100 גרם. בהצלחה.
למה 3 כפות בבוקר ולא בערב למה ביום ללא אימון רק בבוקר ?
אני רק רוצה להבין מאיפה אנשים מביאים את הבולשיט הזה ,אתה מסתובב בפורום כבר הרבה זמן אתה אמור לדעת שלא משנה מתי אתה לוקח ואיך אתה לוקח
אלא כמה בסה''כ אתה לוקח
כנראה שהייתה לו סיבהאני כבר יכול לנהוג : )
ובמקום לנסות לרדת על הגולשים תשתדל לעזור.
כי זה כבר אשכול שני שאתה עושה את זה..
כנראה שהייתה לו סיבה
תחשוב פעם או פעמיים לפני שאתה שואל או שלעזאזל תריץ חיפוש ..במקום להתלונן על זה ש"לא עוזרים לך" תעזור לך לעצמך!
וכבר ענו לך..תיקח מהגיינר לפי הערכים שאתה צריך
אתה רוצה שאני אתן דוגמא?
כן אני אשמח
לפי החישובים שעשיתי אני צריך לאכול 1700 קלוריות ביום כדי לא להרזות ולא להשמין
כלומר בכדי לעלות טוב אני צריך לפחות 2000+
והקלוריות שיש בגיינר זה קלוריות-1200 ל 300 גרם = ליום אחד...
אוקיי... אז אם אתה צריך לאכול 2000כן אני אשמח
לפי החישובים שעשיתי אני צריך לאכול 1700 קלוריות ביום כדי לא להרזות ולא להשמין
כלומר בכדי לעלות טוב אני צריך לפחות 2000+
והקלוריות שיש בגיינר זה קלוריות-1200 ל 300 גרם = ליום אחד...