תוכנית מה דעתכם על התוכנית? AB עליון/תחתון

• פותח/ת השרשור mmaorc
  • פורסם בתאריך

mmaorc

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
20
50
0
פלג גוף תחתון
סקוואט 4
סטיף לג דדליפט 4
פשיטת ברכיים 3
לחיצת תאומים 4

פלג גוף עליון
בנט אובר רוו 4
לחיצת חזה ישרה 4
מיליטרי פרס 3
כפיפת מרפקים 2
לחיצה באחיזה צרה/ צרפתית 2
בטן 3

התוכנית לא כוללת חימום 2-3 סטים חימום (לפי הצורך) לפני כל תרגיל בסיסי.
עבודה של 3 פעמים בשבוע או יום כן יום לא.
תודה.

תעיף ת'פשיטת ברכיים ותכניס לאנג' אם אתה מתעקש לעשות עוד תרגיל.
תשחק בימים בין פרס כבד ובנץ' קל \ בנץ' כבד ופרס קל אחרת יהיה לך חוסר איזון רציני בכתפיים.
כל השאר נראה לי בסדר ✌️
פאניק\קוזה "התוכנית של לייל" זה סה"כ גישה לחלק את האימון לUPPER\LOWER, זה בדיוק מה שהוא עשה 👑

אוקי הסתכלתי על הכותרות בFAQ ולא הבנתי איך זה סותר את מה שאמרתי, שלייל פשוט דוגל בקונספט של לשחק בUPPER\LOWER? (שזה אחלה)

מרוב עייפות דילגתי על שורות בתגובה שלך,לא ראיתי שכתבת את:

תשחק בימים בין פרס כבד ובנץ' קל \ בנץ' כבד ופרס קל אחרת יהיה לך חוסר איזון רציני בכתפיים.
כל השאר נראה לי בסדר

הסקתי דברים אחרים מהתגובה שלך, העייפות עשתה את שלה להיום.

אני אערוך את האשכול.

לייל אוהב לחלק את הרגליים לשרירים שונים (למרות שבתרגילים מורכבים הם כולם עובדים חזק). אני אישית לא מתלהב מחלוקה של גוף עליון\תחתון, במיוחד שבתוכנית של לייל הוא נותן איזה 6-8 סטים לתאומים.

אם אתה עושה את זה 4 פעמים בשבוע אני ממליץ לך להחליף לסירוגין בין סקוואט כבד\סטיף קל, דדליפט כבד\פרונט סקוואט או משהו בסגנון.

אתה יכול לעשות לאנג' אבל זה יהיה סתם סחיטה של החיים אחרי סקוואט או דדליפט.

• פותח/ת השרשור
P-a-n-1-c - לפי מה שראיתי בריפרוף בתוכנית של לייל יש הרבה תרגילים. אני מתאמן בבית אז אני מעדיף לעשות פחות תרגילים ויותר סטים לכל תרגיל כדי לא להחליף כל רגע את כל ה SETUP.
הסייקלים של המשקלים נשמעים דווקא לא רע. האמת שנתקעתי בלחיצת חזה כבר כמה זמן, אולי זה יכול לעזור.

The Sun - דווקא הכתף עובדת מעולה גם בלחיצת חזה וגם בפרס. החזה אצלי חלש יחסית ככה שאני מעדיף לעשות אותו לפני הכתפיים.

Dark Muse- אני עושה 3 פעמים בשבוע רוב הזמן. דדליפט רגיל כבד לא יהיה כרגע כי אני אחרי פציעת גב אז אני מוותר על הדדליפט הרגיל (שהמשקלים בו רצים מהר יותר מבסטיף). לאנג' באמת נראה מיותר, אני גם ככה יוצא בזחילה אחרי הסקוואט והדדליפט. מה גם שהפשיטות באות סתם כדי לתת עוד קצת ווליום לעבודה על הקוואדס.

תודה רבה על התגובות!

P-a-n-1-c -

The Sun - דווקא הכתף עובדת מעולה גם בלחיצת חזה וגם בפרס. החזה אצלי חלש יחסית ככה שאני מעדיף לעשות אותו לפני הכתפיים.

נכון שהיא עובדת גם בבנץ', אבל בפרס העומס מתאזן בין הראש האחורי לאמצעי, בבנץ' הראש הקדמי עובד ואם נוצר חוסר איזון ביניהם זה עלול להוביל לפציעה וגם לקיפוזיס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית