הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית איך התוכנית הזו..?

• פותח/ת השרשור JD87
  • פורסם בתאריך

JD87

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני מתאמן כבר בערך שלושה חודשים, כשבחודשיים הראשונים התאמנתי 3 פעמים בשבוע, מכשיר אחד לכל קבוצת שרירים, עבודה בעיקר עם מכונות..

לא מזמן עברתי לתוכנית חדשה, יותר מתקדמת אני מקווה, ורציתי לדעת איך היא..
אני מפרט את התרגילים לפי הסדר שבהם המדריך בחדר כושר, שבנה לי את התוכנית, אמר לי לעבוד:

רגליים:
לחיצת רגליים - 8 חזרות, 3 סטים
כפיפות ברך - 10 חזרות, 3 סטים

חזה:
לחיצת חזה עם מוט - 8 חזרות, 3 סטים
מקבילים - 10 חזרות, 3 סטים

גב:
מתח - 8 חזרות, 3 סטים
טי-באר - 10 חזרות, 3 סטים

כתפיים:
לחיצת כתפיים עם משקולות חופשיות (רגילה, לא מילטרי) - 8 חזרות, 3 סטים
חתירה עם מרפקים גבוהים - 10 חזרות, 3 סטים

בטן:
כפיפות בטן כנגד חצי כדור - 10 חזרות, 3 סטים
PLANK + צדדים - עד כאב, 3 סטים
פשיטת גו - 15 שניות, 3 סטים

חשוב לי רק לציין, שלפחות כרגע אני עושה את המקבילים ואת המתח בגברתון (המכונה הזו, יכול להיות שאני טועה בשם 😃) כנגד משקל..

ואני לא רוצה להישמע חוצפן, אבל הייתי שמח לקבל תגובות רק מחבר'ה שמבינים ולא מכאלה שהתחילו להתאמן לפני שבוע ויודעים שאין להם באמת מושג.. :stop:

נערך לאחרונה:
events_279_dscf3635.jpg

• פותח/ת השרשור
StarDust, למה זבל?

על איזו תוכנית אתה ממליץ חוץ מה-SS שכרגע לא מתאימה לי..?

ו-Cygnus, הכאב מגיע מהר מאוד 😃
בפועל אני עושה סטים של 30-40 שניות, והצדדים 15-20 שניות (המדריך חדר כושר אמר לי לעשות את הצדדים חצי מהזמן של ה-PLANK)

רגע, רגע.
אתה מקשיב למדריך בחדר כושר שאומר לך לעשות סטים ל30-40 שניות + בצדדים 15-20 שניות כי זה חצי מהזמן של הPLANK + אתה יודע מה זה SS + אתה בוחר בPLANK?
LOL

• פותח/ת השרשור
Rasmalo, חוץ מהפלאנק איך התוכנית..?

ו-Beast and cheat, תוכנית SS כרגע לא מתאימה לי, אבל הייתי רוצה עדיין להתאמן בתוכנית אחרת בנתיים שתוכל גם להיות אפקטיבית, גם אם במידה פחותה, אם אתם אומרים שהתוכנית הזו לא טובה? איזו תוכנית אחרת יכולה להיות טובה יותר עבורי בתור מתאמן מתחיל..?

אם אתה מתאמן מתחיל, ואתה כזה, אז SS כן מתאימה לך. כל תוכנית שלא תכלול סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס ופרס עם התייחסות למשקלי העבודה ועלייה בהם (כשאתה מתאמן מתחיל, מאימון לאימון. ככל שאתה מתקדם קצב העלייה יורד) היא לא טובה.
אז לא, זה לא חייב להיות SS בדיוק, אבל העקרונות של SS (תרגילים מורכבים בלבד או עם מעט תרגילי עזר ועלייה במשקלי העבודה מאימון לאימון) חייבים להיות בתוכנית של מתחיל.
תוכנית טובה למתחיל לא תחלק את האימון לחלקים בגוף אלא לתרגילים מורכבים שמערבים את כל הגוף.

• פותח/ת השרשור
Beast and cheat, לא אמרתי ש-SS לא מתאימה לי נקודה, היא לא מתאימה לי כרגע מהסיבה שאני סטודנט ועכשיו זו תקופת מבחנים מה גם שעוד חודשיים אני טס למעל חודש לחו"ל, אז נראה לי חסר טעם להתחיל SS כרגע..

האם יש תוכנית אחרת, חוץ מ-SS, שטובה למתחילים, שאתה או מישהו אחר יכולים להמליץ לי עליה..?

חשוב לי רק לציין, שלפחות כרגע אני עושה את המקבילים ואת המתח בגברתון (המכונה הזו, יכול להיות שאני טועה בשם 😃)
גרביטון, מלשון גרביטציה (כוח המשיכה). אבל אתה צודק, רק גברתון צריך גרביטון, גברים אמיתיים עושים מתח
smile.gif
.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית