דעתכם על ענף הספורט הכי קשה?

• פותח/ת השרשור
MMA/UFC או פוטבול/רוגבי
מהסיבה הפשוטה שצריך להיות טוב בהכל
סיבולת שריר/סיבולת מנטלית/ כוח פיזי/מהירות/זריזות/סיבולת לב ריאה וכו'
ובנוסף לכל אתה מקבל מכות במכוון

למשל בכדורגל או בטניס או רוכבי אופניים לא צריך כוח פיזי, זה לא חשוב להיות מסיבי ומי כמוכם יודע כמה קשה לשלב כוח פיזי וסיבולת (דברים שמתנגשים)
באופניים לא צריך כוח? סליחה?
המהירות הממוצעת בתחרויות אופניים (עילית) היא באיזור ה40 קמ"ש. אני לא יודע להגיד לך כמה זה בעליות המטורפות של האלפים, אבל אין לי ספק שבטורים הם עפים את זה במהירות שאתה לא מחזיק שנייה. העליות האלה דורשות כוח, במיוחד כשמדובר על מהירויות כמו ברמות הגבוהות. זה לא כוח של להרים מוט עם משקל מקסימלי, כי אלו תנועות שונות.
במידה ואני מביא לך סרטון של רוכב מקצועי עושה סקוואט 3 פלטות, אתה תחזור בך?

אופניים זה בוודאות לא הענף הכי קשה גם במונחי בתחום הסבולת. העובדה שבטור דה פראנס הם רוכבים במשך 3 שבועות כ-3200 ק"מ עם רק 2 ימי מנוחה, מראה כי המאמץ על הגוף הוא נסבל (במונחים של ספורטאי עילית) לעומת זאת רצי מרתון יכולים לרוץ מרתון תחרותי רק פעם בכמה חודשים. גז'אצו הישראלי חרג מכך ורץ חודש אחרי חודש בגלל אילוצי קריטריון לאוליפיאדה.
ההבדל בא לידי ביטוי בשעות האימון, ניתן לרכב 25-30 שעות אימון שבועיות ולרוץ אפילו המקצוענים באזור ה-15 לכל היותר (הם עושים המון ק"מ, אבל זה בגלל המהירות הבסיסית שלהם כ-15 קמ"ש קצב קל).
הסיבה לכך היא שאופניים הוא ספורט כמעט ללא אימפקט על הגוף, לא נדרשת השקעה רבה מדי על טכניקה אלא בעיקר יכולת אירובית מעולה שודרשת הרבה אימון.
קצת מוזר שעשית חצי איש ברזל ואתה אומר את זה.
התחרויות הרשמיות לא נקבעות לפי "כמה אפשר". אם כן, אז הריצה הכי ארוכה באולימפיאדה (מרתון) היא בדיחה. יש מירוצים של יותר מ200 קילומטר, וגם את מירוץ הסהרה שהוא עד כמה שזכור לי שבועיים בחולות של מדבר סהרה בטמפ' מטורפות שכל יום רצים באיזור ה60 ק"מ, וחוץ ממים את כל האוכל והציוד סוחבים על הגב. אז אם אפשר לרוץ כל כך הרבה, אז ריצה זה יותר קל?
אותו כנ"ל לשחייה. המקצה האולימפי הכי ארוך הוא 10 ק"מ. חבר טוב שלי לא מזמן שחה בתחרות 25 ק"מ. אז מה, באולימפיאדה המרחק הכי ארוך הוא בדיחה?
אני לא יודע להגיד למה ברכיבה התחרויות הרשמיות והנחשבות מכילות יותר מרחק וזמן מבריצה \ שחייה, אבל זה ממש, ממש לא בגלל שזה יותר קל.
דרך אגב הרצים ש4 דק' לק"מ (15 קמ"ש) זה קצב קל בשבילם, לא כל כך קיימים. היילה בעצמו אומר שהקצב הקל שלו 4:30. והוא האצן הכי גדול בהיסטוריה.
מבחינה טכנית אופניים הרבה יותר מורכב מריצה - זה קבוצתי, פלאטון, התקפות, העברת הילוכים, חסימת רוח וכו'. בריצה הטכניקה גם חשובה אבל היא פחות מורכבת ובריצה אתה יכול לראות את היילה שנחשב עד היום לאצן הכי טוב בהיסטוריה, רץ עם יד אחת צמודה לגוף, והביא הישגים חסרי תקדים. באופניים אתה לא תראה רוכב שלא יודע להשתמש בהילוכים \ פלאטון שלו ומנצח תחרות כלשהי.
אה, ודרך אגב, בריצה מבחינת זמן מתאמנים כמו באופניים. אל תקשקש.

אי אפשר לענות על השאלה הזאת כי התשובה סובייקטיבית מבלי שקובעים קבוצה של פרמטרים שלפיהם אפשר להשוות סוגי ספורט.
כשיהיו קריטריונים, אפשר לנסות. זה עדיין יהיה סובייקטיבי אבל יותר מדויק.
מסכים איתך, לא אמרתי באמת שום דבר על קריטריונים, לדעתי הענף הכי קשה הוא זה שצריך לסבול הכי הרבה בשבילו.

מה אתה מקשקש להגיש סרבים בעוצמה גדולה זה קודם כל טכניקה וזה שהם לא מתעייפים זה סיבולת, אתה יכול להשוות את נדאל לשחקן עילי של פוטובול מבחינת כוח? אני מדבר כוח טהור ומסה.
תעשה לי טובה באופניים זה סיבולת נטו, תסתכל על המשתתפים כמעט כולם מקלות.
סתכל איזה שחקנים הבאת לי כדוגמא לשחקנים פיזיים, המכנה המשותף של כולם שהם זקנים, חוץ מזה שהם חזקים יחסית לשחקנים אחרים, יש פה הרבה בפורום שאוכלים אותם בלי מלח בכוח.
ובכדורגל הוכח שלא צריך להיות גדול ומסיבי (ספרד עובדה)
סתכל את ההתקפה של ברצלונה לדוגמא: מסי, וויה, פדרו, צ'אבי, אינייסטה, שחקנים שלאף אחד מהם אין 70 קילו

ודרך אגב דרוגבה לא ממש מסיבי (אולי יחסית לשחקנים אחרים)
תשווה את דרוגבה או נדאל או כל רוכב אופניים שתרצה לברוק לסנר לדוגמא ותבין שאתה טועה ולא צריך כוח ברמה גבוהה במשחקים האלה
רוכבי אופניים שוקלים מעט לא בגלל שהם לא צריכים כוח, אלא בגלל שהמשקל שהם סוחבים קריטי לביצועים שלהם. אשאל גם כאן, אם אני מביא לך סרטון של רוכב מקצועי עושה סקוואט 3 פלטות, אתה תסכים איתי שבאופניים צריך כוח (בעיקר ברגליים)?

וחוץ מזה, לא הבנתי משהו. נגיד שרוכבים הם חלשים. איך זה עושה את הענף לפחות קשה? אף אחד לא הכי טוב בהכל. לדעתך, להשיג את הסיבולת המטורפת שיש להם זה משחק ילדים בגלל ש"לא צריך כוח"? לא הבנתי את הרעיון...

אני די בטוח שהבנתי. הדוגמאות שנתת לא היו טובות. שוב, אתה לא יכול להשוות בין התפתחות בתחום משקולנות/כוח לבין תחום הריצות/רכיבה. וגם אם תשווה פרמטרים מסויימים, זה לא מעיד על כלום.

די התעלמת ממה שניסיתי לומר לך. אתה נוטה בבירור להשתמש בקלף ה"אתה לא יודע על מה אתה מדבר" כשאנשים אומרים דברים לא נכונים על התחומים שאתה מבין בהם, ובצדק. אבל מצד שני, אתה מרשה לעצמך להשוות בין התחומים שלך ותחומים אחרים שאין לך לא מספיק ידע ולא מספיק ניסיון בו בכדי לקבוע איזה ענף ספורט הכי קשה, לפחות לא על פי הסטנדרטים שאתה מציב לאחרים.

וחבל להיכנס למגננה. סה"כ הבעתי את דעתי בדיון כפי שביקשת שנעשה. ואני הגבתי על הדברים שאמרת, לא עלייך. זה לא אישי.
1. למי אמרתי שהוא לא יודע על מה הוא מדבר \ שהוא לא מבין כלום?

2. אקח אותך כדוגמה. בעזרת ~5 שעות בשבוע השגת דדליפט של 200 קילו לחזרות. אקח תוכנית סטנדרטית למרתון לאיש מהשורה, לא אצן עילית. הקילומטראז' שם קרוב ל100 ק"מ בשבוע (זה מגיע לשם בהדרגה, מן הסתם), שזה אומר שהוא רץ בשבועות האלה באיזור ה10-11 שעות. בנוסף יש מעט אימונים בחד"כ. מבחינת זמן, זה יותר מכפול.
אם אתה לא יכול להצביע על משהו שאמרתי שהוא לא נכון, אתה תצטרך להסכים איתי שבשביל להגיע לרמה טובה, בקריטריונים העממיים (למשל לסיים ריצת מרתון מול למשל דדליפט 200 קילו. והייתי זהיר, מי כמוך יודע שאפשר ב3 אימונים בשבוע להגיע ליותר מזה), בריצה צריך להשקיע יותר זמן.
אם אתה לא חושב שמרתון \ דדליפט 200 הם דוגמה טובה לרמה טובה במונחים העממיים, אשמח שתגיד מה לדעתך נחשב לרמה טובה במונחים האלו.

אני לא כל כך מבין בפוטבול אבל ממה שאני יודע זה גם תלוי בעמדות שלהם.
ואם כבר, אז כדורמים הוא ספורט יותר קשה מפוטבול.
אם כבר כדור מים, חפש מידע על הוקי מים (underwater hockey). מניסיון, שחקני כדור מים מאוד מתקשים להחזיק משחק שלם. בנוסף יש גם רוגבי מים (underwater rugby) ואקווטלון שזה למעשה היאבקות. משלושת הענפים הנ"ל ההוקי נחשב להכי אינטנסיבי, אבל קשה לקבוע.

דרך אגב, בריצה מבחינת זמן מתאמנים כמו באופניים. אל תקשקש.
לצערי אתה מוכיח את מה שכבר טענו קודם, אתה לא באמת מבין.
רוכבי אופניים מקצועיים רוכבים 20 שעות שבועיות כמינימום, כולל אימונים של 6 שעות ויותר. אין לזה מקבילה בעולם הריצה.
בכל מקרה אין שוב סיבה לכתוב "אל תקשקש"
לאנס ארמסטרונג כאשר ניסה לרוץ מרתון מאוד התקשה וקבע תוצאה מאוד בינונית ביחס ליכולות הגופניות שלו.
אני קצת לא מבין לאיזה מסקנה חד משמעית אתה מנסה להגיע לשאלה כ"כ תיאורטית

אם כבר כדור מים, חפש מידע על הוקי מים (underwater hockey). מניסיון, שחקני כדור מים מאוד מתקשים להחזיק משחק שלם. בנוסף יש גם רוגבי מים (underwater rugby) ואקווטלון שזה למעשה היאבקות. משלושת הענפים הנ"ל ההוקי נחשב להכי אינטנסיבי, אבל קשה לקבוע.
WTF זה ספורט מוזר זה רוגבי והוקי מתחת למים, וגם ההתאבקות הזה.
מניסיון אישי שיש לי עם כדורמים, ומתוך חברה שאני מכיר שעושים את זה אני יודע שזה שפורט ממש ממש פיזי. אין ספק שגם האחרים הם ככה, וכל ספורט שאתה מכניס למים, (ומתחת למים בכלל יש גם אלמנט של מרחב ולא רק של משטח) הופך את זה להרבה יותר קשה.

מה שכן, כדורמים מפותח מבחינה מקצועית הרבה יותר מהאחרים. הוא ספורט אולימפי ויש לו איגוד ושחקנים מקצועיים בהמון מדינות. מה שלא קורה ממש עם שאר הענפים.

• פותח/ת השרשור
לצערי אתה מוכיח את מה שכבר טענו קודם, אתה לא באמת מבין.
רוכבי אופניים מקצועיים רוכבים 20 שעות שבועיות כמינימום, כולל אימונים של 6 שעות ויותר. אין לזה מקבילה בעולם הריצה.
בכל מקרה אין שוב סיבה לכתוב "אל תקשקש"
לאנס ארמסטרונג כאשר ניסה לרוץ מרתון מאוד התקשה וקבע תוצאה מאוד בינונית ביחס ליכולות הגופניות שלו.
אני קצת לא מבין לאיזה מסקנה חד משמעית אתה מנסה להגיע לשאלה כ"כ תיאורטית
קודם כל, אם אתה לא מגיב על שאר ההודעה (שהגבתי אליך) אני מניח שאתה מסכים איתה?
ורגע, שאני אבין, אתה טוען שהאצנים שרצים 300-350 ק"מ בשבוע ולפעמים יותר, עושים את זה ב15 שעות? כלומר קצב ממוצע של 20-24 קמ"ש? אתה אמיתי?
לאנס ארמסטרונג השיג תוצאה מדהימה למי שלא מתאמן בריצה. הוא השיג תוצאה שעומדת בקריטריונים של העילית לאיש ברזל. להזכירך: הם מתאמנים בטריאתלון והוא שהתאמן רוב החיים רק באופניים, הגיע לתוצאה שעומדת בסטנדרטים שלהם.
אז או שאתה טוען שהטריאתלטים בתחום איש הברזל רצים ברמה בינונית ביחס ליכולת הגופנית שלהם, או שמה שאמרת זה... קשקוש.
האימונים הארוכים באופניים הם באמת יותר ארוכים מהאימונים הארוכים בריצה (גם כאן, זה לא מחייב. יש אולטרה מרתוניסטים שהאימונים המסכמים שלהם לא מאוד רחוקים מ100 קילומטר. ואני מניח שאם נחפש מספיק נמצא גם יותר), אבל הסה"כ השבועי מבחינת זמן, דומה מאוד. יש הבדלים בין ספורטאים שונים אבל מדובר על אותו סדר גודל של נפח שבועי.

WTF זה ספורט מוזר זה רוגבי והוקי מתחת למים, וגם ההתאבקות הזה.
מניסיון אישי שיש לי עם כדורמים, ומתוך חברה שאני מכיר שעושים את זה אני יודע שזה שפורט ממש ממש פיזי. אין ספק שגם האחרים הם ככה, וכל ספורט שאתה מכניס למים, (ומתחת למים בכלל יש גם אלמנט של מרחב ולא רק של משטח) הופך את זה להרבה יותר קשה.

מה שכן, כדורמים מפותח מבחינה מקצועית הרבה יותר מהאחרים. הוא ספורט אולימפי ויש לו איגוד ושחקנים מקצועיים בהמון מדינות. מה שלא קורה ממש עם שאר הענפים.
אחד הדברים שמקשים בunderwater sports זה נושא הנשימה, הכל מבוצע בצלילה חופשית.
אין ספק שכדור מים משחק מאוד פיזי. גם אם מסתכלים על השחקנים הטובים הם תותחים בשחייה. אייל קרן אם אתה מכיר שהוא כנראה השחקן הישראלי הכי טוב ירד את ה58 לפי מה שאבא שלו אמר, והאירופאים יורדים את ה56 לפי מה שהבנתי.
בכדור מים בלי טכניקה ("רגל רגל", מה שמאפשר לך להשאר למעלה) אתה לא ממש יכול לשחק, ובהוקי \ רוגבי מים אתה כן יכול, פשוט פחות טוב.

בכל מקרה כן כדור מים מאוד מאוד פיזי וגם מאוד מפותח ביחס לענפים התת מימיים.

נערך לאחרונה:
ברור שהנפה זה רק טכניקה אחי. בגלל זה ילד בן 10 לא יכול לתת סרב של 220 קמ"ש. חסרה לו טכניקה!

אז ע"פ מה שאתה אומר מגנסון יכול לתת 220 קמ"ש בקלות לא? הרי הוא מאד חזק אז מה זה להגיש סרב בשבילו
תפסיק עם הציניות הילדותית, אם יש לך משהו להגיד תגיד.

באופניים לא צריך כוח? סליחה?
המהירות הממוצעת בתחרויות אופניים (עילית) היא באיזור ה40 קמ"ש. אני לא יודע להגיד לך כמה זה בעליות המטורפות של האלפים, אבל אין לי ספק שבטורים הם עפים את זה במהירות שאתה לא מחזיק שנייה. העליות האלה דורשות כוח, במיוחד כשמדובר על מהירויות כמו ברמות הגבוהות. זה לא כוח של להרים מוט עם משקל מקסימלי, כי אלו תנועות שונות.
במידה ואני מביא לך סרטון של רוכב מקצועי עושה סקוואט 3 פלטות, אתה תחזור בך?

אני חוזר בעצמי כבר עכשיו, טעיתי.
אבל עדיין הם פחות מתעסקים בהעלאת מסת שריר מאשר שחקני פוטבול (ויודע מה גם פחות חזקים)

ואתה צריך להבין, זה לא שאני מזלזל ברוכבי אופניים או שחקני טניס, זה שאני חושב ששחקני פוטבול מתאמצים יותר לא אומר שאני חושב שרכיבה על אופניים זה קל.
אתה שאלת שאלה מה לדעתנו הספורט הכי קשה, אתה שאלת אני עניתי את דעתי.
רכיבה על אופניים זה ספורט מאד קשה, אבל לדעתי הוא לא הכי קשה, אם אתה שואל שאלה אתה לא יכול לצפות ממני לענות מה שאתה רוצה לשמוע.
בכל מקרה אשמח לקבל את סרטונים של רוכבי אופניים עושים סקוואט (סתם מתוך סקרנות)

• פותח/ת השרשור
אז ע"פ מה שאתה אומר מגנסון יכול לתת 220 קמ"ש בקלות לא? הרי הוא מאד חזק אז מה זה להגיש סרב בשבילו

אני חוזר בעצמי כבר עכשיו, טעיתי.
אבל עדיין הם פחות מתעסקים בהעלאת מסת שריר מאשר שחקני פוטבול (ויודע מה גם פחות חזקים)

ואתה צריך להבין, זה לא שאני מזלזל ברוכבי אופניים או שחקני טניס, זה שאני חושב ששחקני פוטבול מתאמצים יותר לא אומר שאני חושב שרכיבה על אופניים זה קל.
אתה שאלת שאלה מה לדעתנו הספורט הכי קשה, אתה שאלת אני עניתי את דעתי.
רכיבה על אופניים זה ספורט מאד קשה, אבל לדעתי הוא לא הכי קשה, אם אתה שואל שאלה אתה לא יכול לצפות ממני לענות מה שאתה רוצה לשמוע.
אין לי שום בעייה עם הדעה שלך ולא הגבתי עליה, הגבתי על הקביעה הלא נכונה שלך שבאופניים לא צריך כוח...
אין תשובה חד משמעית וזה נושא סובייקטיבי, אבל אם הנתונים עליהם אתה מבסס את דעתך שגויים אני מתקן, זה הכל.
אה ואם כבר מבחינת מאמץ לדעתי בענפים האירוביים (אופניים במיוחד) מתאמצים יותר אבל שוב, זה סובייקטיבי

האמת בקשר למה שהגבת לקולדפייר, אני משער שבפעם הראשונה הוא לא יתן סרב כל כך חזק אבל נראה לי שתוך זמן קצר שהוא יתאמן על זה הוא ישיג סרב מאוד מאוד חזק

ואני אחפש את הסרטון שאני מדבר עליו, אם אני לא טועה בסרטון שראיתי זה היה שלק והוא עשה עד כמה שזכור לי משהו באיזור ה140 קילו אבל אני לא זוכר בדיוק כי זה היה מזמן. ברגע שאמצא את זה אשים כאן

ברור שהוא יכול, אבל אתה בורח לדברים לא קשורים כי אין לך מה להגיד.

הנה, קח במיוחד בשבילך:

ועוד אחד:

http://cerin.wordpress.com/2011/08/19/video-sir-chris-hoy-on-the-squat/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברור שהוא יכול, אבל אתה בורח לדברים לא קשורים כי אין לך מה להגיד.

הנה, קח במיוחד בשבילך:

תודה על הסרטון
מגנסון אולי יתן סרב חזק אבל עדיין טניסאי מיומן יתן סרב יותר חזק

נ.ב.
אוקי רוכבי אופניים צריכים כוח אבל עדיין זה לא בראש סדר העדיפויות שלהם ועובדה אתה אמרת, סקוואט 3 פלטות
אני לא מזלזל אבל 140 קילו זה לא מרשים בצורה יוצאת דופן, בטח לא לספורטאי מקצועי ולמה זה? כי הוא לא צריך יותר מזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה על הסרטון
מגנסון אולי יתן סרב חזק אבל עדיין טניסאי מיומן יתן סרב יותר חזק

נ.ב.
אוקי רוכבי אופניים צריכים כוח אבל עדיין זה לא בראש סדר העדיפויות שלהם ועובדה שהבאת לי סקוואט 3 פלטות
אני לא מזלזל אבל 140 קילו זה לא מרשים בצורה יוצאת דופן, בטח לא לספורטאי מקצועי ולמה זה? כי הוא לא צריך יותר מזה.

בנוסף לזה שאתה לא יודע לקרוא, אתה גם עיוור? הוא עושה שם 5x5 עם 180 קילו.
הנה, קח עוד אחד עם 245 קילו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בנוסף לזה שאתה לא יודע לקרוא, אתה גם עיוור? הוא עושה שם 5x5 עם 180 קילו.
הנה, קח עוד אחד עם 245 קילו:

לא דיברתי אלייך דיברתי ל beast שהוא דיבר על 3 פלטות
ואוקי הוכחת לי שיש להם פלג גוף תחתון חזק (למרות שהבאת לי בסך הכל שני רוכבי אופניים שהם לא ממש מדגם מייצג)

ומה לגבי הפלג גוף עליון שלהם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהנפה משתתפים יותר שרירים מסרב, הנפה היא יותר מסוכנת, הנפה מתבצעת בשתי ידיים (כוח מקסימילי) ואילו בסרב יד אחת...

תגובה הזויה.

1. למי אמרתי שהוא לא יודע על מה הוא מדבר \ שהוא לא מבין כלום?

2. אקח אותך כדוגמה. בעזרת ~5 שעות בשבוע השגת דדליפט של 200 קילו לחזרות. אקח תוכנית סטנדרטית למרתון לאיש מהשורה, לא אצן עילית. הקילומטראז' שם קרוב ל100 ק"מ בשבוע (זה מגיע לשם בהדרגה, מן הסתם), שזה אומר שהוא רץ בשבועות האלה באיזור ה10-11 שעות. בנוסף יש מעט אימונים בחד"כ. מבחינת זמן, זה יותר מכפול.
אם אתה לא יכול להצביע על משהו שאמרתי שהוא לא נכון, אתה תצטרך להסכים איתי שבשביל להגיע לרמה טובה, בקריטריונים העממיים (למשל לסיים ריצת מרתון מול למשל דדליפט 200 קילו. והייתי זהיר, מי כמוך יודע שאפשר ב3 אימונים בשבוע להגיע ליותר מזה), בריצה צריך להשקיע יותר זמן.
אם אתה לא חושב שמרתון \ דדליפט 200 הם דוגמה טובה לרמה טובה במונחים העממיים, אשמח שתגיד מה לדעתך נחשב לרמה טובה במונחים האלו.

1. אני לא הולך לחפש ציטוטים שלך. זה אחד הכלים העיקריים שאתה מנהל איתם דיאלוג, כמעט בכל תגובה לטענה המנוגדת לידע שלך.

2. את מי מעניין הזמן? לוקח לך יותר זמן = יותר קשה? 😳 ואין לי מושג מה נחשב לרמה גבוהה. כתשובה לשאלה המרכזית שלך, אני מאמין שבכל רמות העל בכל ענפי הספורט הלגיטימיים מגיעים לשיאים מבחינה מנטלית ופיזית בצורות שונות. אני מכבד ואוהד ענפים מסויימים כי אני מעריך אותם יותר סובייקטיבית. אבל אני לא מאמין שאפשר להשוות ענף מול ענף ולראות לאילו אתלטים מאיזה ענף יותר קשה מכל הבחינות. זה פשוט שטותי. אם הדיון סובייקטיבי, אחלה. שכל אחד יגיד מה הוא מעריך יותר ולמה. אבל לטעון נגד בחירות שונות נשמע לי יומרני.

עזוב, זה הכל טכניקה.

אני נמצא בפורום הזה בשביל ללמוד, זה הכל, אתה לא חייב להסתלבט אני לא משקר לגבי משקלי עבודה, אני לא מלמד אחרים שטויות, אני לא עושה ספאם ואני לא מציק לאף אחד אז לא מגיע לי יחס של ליצן.
כשאני טעיתי אני הודתי בזה כמו גבר, לך אפילו אין טענה, אתה רק מחפש אותי בקטנות בשביל להסתלבט עליי

לא הבנתי בכלל מה הדעה שלך לגבי הפוסט הזה או לגבי מה שאמרתי שבסך הכל אני צודק, שחקני פוטבול יותר חזקים משחקני טניס ורוכבי אופניים.
אני באמת לא מבין מה זה האנטגוניזם הזה שלך כלפיי

• פותח/ת השרשור
תגובה הזויה.

1. אני לא הולך לחפש ציטוטים שלך. זה אחד הכלים העיקריים שאתה מנהל איתם דיאלוג, כמעט בכל תגובה לטענה המנוגדת לידע שלך.

2. את מי מעניין הזמן? לוקח לך יותר זמן = יותר קשה? 😳 ואין לי מושג מה נחשב לרמה גבוהה. כתשובה לשאלה המרכזית שלך, אני מאמין שבכל רמות העל בכל ענפי הספורט הלגיטימיים מגיעים לשיאים מבחינה מנטלית ופיזית בצורות שונות. אני מכבד ואוהד ענפים מסויימים כי אני מעריך אותם יותר סובייקטיבית. אבל אני לא מאמין שאפשר להשוות ענף מול ענף ולראות לאילו אתלטים מאיזה ענף יותר קשה מכל הבחינות. זה פשוט שטותי. אם הדיון סובייקטיבי, אחלה. שכל אחד יגיד מה הוא מעריך יותר ולמה. אבל לטעון נגד בחירות שונות נשמע לי יומרני.
1. לא התכוונתי שתעבור על כל ההודעות שלי בכל הזמנים, אלא בנושא הזה. נכנסת לדיון הזה עם טענה שאני אומר לאנשים שהם לא יודעים כלום. בהנחה שלא המצאת את זה, זה אמור להיות קל להראות לי איפה ולמי אמרתי את זה. בהנחה שהתכוונת לדיון הזה כמובן.
ואם לא התכוונת לנושא הזה, אלא סתם החלטת להעיר לי על זה כאן בלי קשר לכלום, זה דיי דבילי, ללא תלות בנכונות הטענה.

2. אם בשביל להגיע לרמה כביכול דומה צריך להשקיע בענף X שעה ובענף Y שעתיים, אז ענף Y דורש יותר השקעה. מה יותר קשה? את דעתי אתה יודע, אבל אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי.
וכן, אין ספק שבכל ענף הטופ מגיעים לשיאים מכל הבחינות, אף אחד כאן לא זלזל בשום ענף. וכמו שאמרתי לפני כמה הודעות לthe punisher, הגבתי לו אך ורק על הנתונים שהוא הציג (שבאופניים לא צריך כוח במקרה הזה). אין לי בעייה עם מה שאנשים חושבים אבל אם הם אומרים (סתם זורק דברים) שנגיד קפיצה במוט יותר קשה משחייה כי בשחייה לא מתאמנים עם מוט ומשקל, אז כן, אני אתקן אותם. זה לא אומר שאני קובע שקפיצה במוט פחות קשה משחייה.
בקיצור, כן, זה סובייקטיבי, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה מעבר ללהגיד שאין תשובה "נכונה". זה ברור, ואם תקרא את הכותרת של הנושא זה יועיל.

נערך לאחרונה:
אני נמצא בפורום הזה בשביל ללמוד, זה הכל, אתה לא חייב להסתלבט אני לא משקר לגבי משקלי עבודה, אני לא מלמד אחרים שטויות, אני לא עושה ספאם ואני לא מציק לאף אחד אז לא מגיע לי יחס של ליצן.
כשאני טעיתי אני הודתי בזה כמו גבר, לך אפילו אין טענה, אתה רק מחפש אותי בקטנות בשביל להסתלבט עליי

לא הבנתי בכלל מה הדעה שלך לגבי הפוסט הזה או לגבי מה שאמרתי שבסך הכל אני צודק, שחקני פוטבול יותר חזקים משחקני טניס ורוכבי אופניים.
אני באמת לא מבין מה זה האנטגוניזם הזה שלך כלפיי

חלק משחקני הפוטבול יותר חזקים מרוכבי אופניים, נכון. אבל זו לא הייתה הטענה המקורית שלך. במקור אמרת שרוכבי אופניים, שחקני טניס ושחקני כדורגל לא צריכים כוח. באמת שאין לי לאן להמשיך את הדיון הזה עם אנשים שלא מבינים מה הם קוראים/כותבים.

חלק משחקני הפוטבול יותר חזקים מרוכבי אופניים, נכון. אבל זו לא הייתה הטענה המקורית שלך. במקור אמרת שרוכבי אופניים, שחקני טניס ושחקני כדורגל לא צריכים כוח. באמת שאין לי לאן להמשיך את הדיון הזה עם אנשים שלא מבינים מה הם קוראים/כותבים.

אתה זה שלא יודע לקרוא, אני לא אמרתי שהם לא צריכים כוח, אמרתי שכוח זה אלמנט פחות חשוב אצלהם

לגבי הרכיבת אופניים שיניתי את דעתי כי הראתם לי שאני טועה, אבל לגבי כדורגל וטניס אני לא התנסחתי כמו שצריך, התכוונתי שלא צריך הרבה כוח פיזי, שלא צריך לשים על כוח פיזי דגש
מסכים שהתנסחתי גרוע, סולח לי דקדקני?

לגבי הרכיבת אופניים שיניתי את דעתי כי הראתם לי שאני טועה, אבל לגבי כדורגל וטניס אני לא התנסחתי כמו שצריך, התכוונתי שלא צריך הרבה כוח פיזי, שלא צריך לשים על כוח פיזי דגש
מסכים שהתנסחתי גרוע, סולח לי דקדקני?

מה זה הרבה? שיפור בכוח תורם בכל ענפי הספורט. גם שחקן טניס חזק יותר הוא שחקן טניס טוב יותר.

אגב, אתה מוזמן לחפש ולבדוק שאנדרה אגאסי לחץ יותר מ 140 קילו. לא רע בשביל ספורט שלא דורש כוח פיזי, הא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית