הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעתכם על ענף הספורט הכי קשה?

מה זה הרבה? שיפור בכוח תורם בכל ענפי הספורט. גם שחקן טניס חזק יותר הוא שחקן טניס טוב יותר.

אגב, אתה מוזמן לחפש ולבדוק שאנדרה אגאסי לחץ יותר מ 140 קילו. לא רע בשביל ספורט שלא דורש כוח פיזי, הא?

בוא נגיד יותר חשוב לשחקן פוטבול/רוגבי לבלות זמן בחדר כושר מאשר לטניסאי כי זה אלמנט יותר חשוב למשחקי מגע
ולגבי האדרה הזה, אתה מביא לי שחקן אחד מהתחום, הוא לא מייצג את כל הפאקינג ענף ספורט

כמו שבכדורגל אני יכול לתת לך דוגמא את מיצ'ה ריצ'רד (שהוא בחור די גדול יחסית לכדורגלן) ולהגיד לך, מה אחייייי כדורגלנים סוסייםםםםם ראית את מיצ'ה ריצ'רד איזה חיה הוא?
ואני יכול לתת לך את ניימאר שהוא חתיכת רבע עוף שבחיים לא לוחץ מעל 50 קילו

אי אפשר לקחת ספורטאי אחד מכל ענף ולהחליט שהוא מדגם מייצג, אז זה שאנדרה לוחץ יותר מ 140 קילו זה אומר שכל הספורטאים בענף לוחצים מעל 140 קילו?

לעומת זאת בטוח שרוב שחקני הפוטבול לוחצים ומסקביטים יותר מרוב הטניסאים ורוכבי האופניים
ואי אפשר להתווכח עם זה

כן, והמסקנה הנדרשת מהמשפט האחרון שלך היא שבטניס הכוח לא משחק תפקיד חשוב. מבריק.

זה הדיון הכי מעצבן שיצא לי לקרוא בפורום אי פעם נראה לי

דוגמא לרוכב אופניים חלש:P
סיר כריס הוי מתמחה בתת ענף שנקרא וולדרום (רכיבה באולם) זוכה בשלוש מדליות זהב באולימפידת ביג'ין
LegsPhSpt.jpg

1. לא התכוונתי שתעבור על כל ההודעות שלי בכל הזמנים, אלא בנושא הזה. נכנסת לדיון הזה עם טענה שאני אומר לאנשים שהם לא יודעים כלום. בהנחה שלא המצאת את זה, זה אמור להיות קל להראות לי איפה ולמי אמרתי את זה. בהנחה שהתכוונת לדיון הזה כמובן.
ואם לא התכוונת לנושא הזה, אלא סתם החלטת להעיר לי על זה כאן בלי קשר לכלום, זה דיי דבילי, ללא תלות בנכונות הטענה.

2. אם בשביל להגיע לרמה כביכול דומה צריך להשקיע בענף X שעה ובענף Y שעתיים, אז ענף Y דורש יותר השקעה. מה יותר קשה? את דעתי אתה יודע, אבל אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי.
וכן, אין ספק שבכל ענף הטופ מגיעים לשיאים מכל הבחינות, אף אחד כאן לא זלזל בשום ענף. וכמו שאמרתי לפני כמה הודעות לthe punisher, הגבתי לו אך ורק על הנתונים שהוא הציג (שבאופניים לא צריך כוח במקרה הזה). אין לי בעייה עם מה שאנשים חושבים אבל אם הם אומרים (סתם זורק דברים) שנגיד קפיצה במוט יותר קשה משחייה כי בשחייה לא מתאמנים עם מוט ומשקל, אז כן, אני אתקן אותם. זה לא אומר שאני קובע שקפיצה במוט פחות קשה משחייה.
בקיצור, כן, זה סובייקטיבי, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה מעבר ללהגיד שאין תשובה "נכונה". זה ברור, ואם תקרא את הכותרת של הנושא זה יועיל.

1. זה אמור להיות קל גם לראות את זה בעצמך, רק שזה לא קורה...

2. "אם בשביל להגיע לרמה כביכול דומה צריך להשקיע בענף X שעה ובענף Y שעתיים, אז ענף Y דורש יותר השקעה." -- למה? איך קבעת את זה? למה זמן הוא הפרמטר היחיד שלך לרמת השקעה?

אם לא הבנת מה אני רוצה אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי, הייתי ברור מספיק. וקראתי את הכותרת, תודה.

• פותח/ת השרשור
1. זה אמור להיות קל גם לראות את זה בעצמך, רק שזה לא קורה...

2. "אם בשביל להגיע לרמה כביכול דומה צריך להשקיע בענף X שעה ובענף Y שעתיים, אז ענף Y דורש יותר השקעה." -- למה? איך קבעת את זה? למה זמן הוא הפרמטר היחיד שלך לרמת השקעה?

אם לא הבנת מה אני רוצה אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי, הייתי ברור מספיק. וקראתי את הכותרת, תודה.
1. יש אלוהים. אני לא צריך לגבות את מה שאני אומר, זה אמור להיות קל גם לראות את זה בעצמך, רק שזה לא קורה.

2. השקעה היא לא רק זמן אבל זמן הוא פרמטר, ובמידה ואתה משקיע 10 שעות בשבוע במשהו, אז ביחס למישהו שמשקיע 5 שעות בשבוע - אתה משקיע יותר (מבחינת זמן ומחוייבות). אני לא אומר שזה הפרמטר היחיד, אבל ניסיתי לתת נקודת מבט על ההבדלים. אני לא יודע לקבוע אם RM1 בסקוואט שנמשך כמה שניות בודדות זה יותר קל משיא אישי בריצת 10,000. אני יכול להגיד מה דעתי, ולתת נקודות מבט חשובות. כמות הזמן שצריך להשקיע במשהו, לדעתי, קובעת הרבה ומראה על כמה מחוייבות צריך. אתה לא חייב לחשוב ככה גם.

לדעתי גם פיתוח גוף זה אחד הענפי ספורט הקשים ביותר (לא מדבר על לעלות על הבמה.מדבר על מה שעוברים לפני)

כי בMMA אתה מתחרה באיגרוף תאילנדי+א"ל אחרות ובאיגרוף תאילנדי אתה מתחרה רק באיגרוף תאילנדי?

הנוקאווטים בMMA לא באמת נוקאווטים...
הייתי בתאילנד בקרב אמיתי, שם עד שלא מגרדים עם שפכטל מתחרה מהרצפה זה לא נחשב נוקאווט.

החוקים בMMA מודרני פשוט יותר ידידותיים למשתמש .
בתאילנד פעם הייתה יכול לצאת מקרב חצי מת והיו פשוט מניחים אותך מחוץ לדלת האחורית .

הייתי בתאילנד בקרב אמיתי, שם עד שלא מגרדים עם שפכטל מתחרה מהרצפה זה לא נחשב נוקאווט.

כן, וזה מה שהופך את MMA מעאפן ביחס לאגרוף תאילנדי. אתה לא מתפלא מעצמך שאתה עדיין מצליח גם לנשום וגם לא להחנק מהאוכל שלך?

איך נוקאווט הוא לא נוקאווט? יש נוקאווט לייט?

כן, וזה מה שהופך את MMA מעאפן ביחס לאגרוף תאילנדי. אתה לא מתפלא מעצמך שאתה עדיין מצליח גם לנשום וגם לא להחנק מהאוכל שלך?

אחי אתה סתם מקנא שהוא מזיין ואתה לא!!!

פאניק אתה נשמע כמו אחד שקיבל כמה נוקאאוטים טובים מהסוג שמשאיר זעזוע מוח ונזקים חסרי תקנה.

כן. בMMA נוקוואט זה אם היריב מעורפל לכמה שניות ולא מגיב. השופטים ממהרים להפריד צ'יק צ'ק, באיגרוף תאילנדי זה לא ככה.

12344 איך קוראים לך?

נוקאווט באגרוף זה נוקאווט אמיתי?

1. האם לדעתך יש דבר כזה ענף הספורט הכי קשה? כן כמובן
2. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתקופת האימונים מבחינה מנטלית, ולמה? פוטבול, הרבה ריכוז באימונים והרבה טקטיקות
3. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתקופת האימונים מבחינה פיזית, ולמה? פוטבול, הם חייבים להיות הכי חזקים וכשירים שיש
4. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתחרות עצמה מבחינה מנטלית, ולמה? פוטבול ,
5. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתחרות עצמה מבחינה פיזית, ולמה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית