הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שטייניץ: אין ערך בגדודי חרדים שמגויסים בכפייה"

מר שטייניץ כנראה חושב ששאר האנשים לא מגויסים בכפייה.

אחי, אין ערך בלהעניש סודנים שגונבים, הבעיה העיקרית היא שיש סודנים שאונסים!

אין ערך בכך שיהיו לנו גדודים של משרתים בכפייה שיבצעו עבודות דחק מתוך חוסר רצון.
לפחות משפט אחד נכון בכתבה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כנראה לא לימדו את הד"ר לפילוסופיה שטענה לא יכולה להיות אמת ושקר בו זמנית. (ובשביל "הפאשיסטים" של הפורום - אם אין ערך בגדודי חרדים שמתגייסים בכפייה אז אין גם ערך לגדודים חילוניים שמתגייסים בכפייה).

אבל אבל.. אם נבטל את חוק גיוס חובה לא יהיה לנו צבא כי אף אחד לא יתגייס והערבים יזיינו אותנו :(

• פותח/ת השרשור
ולכן גם צריך לאסור על כניסה לאוניברסיטאות לפני גיל 22!!!!!111

• פותח/ת השרשור
הפואנטה שלו היתה שיותר דחוף וחשוב לשלב אותם במעגל העבודה מאשר לגייס אותם.
לגבי התואר אתה יכול לשאול את לטיסימוס, הוא מאותו התחום.

מה זה חשוב מה הייתה הפואנטה, ואיך לטיסימוס קשור לפה? אני מתבייש בשביל לטיסימוס שהוא והעלבון לשימפאנזות הזה מחזיקים באותו תואר.

• פותח/ת השרשור
פייגלין צודק לגמרי. תסכימו איתו או לא - לפחות הוא גם עקבי.

בתכלס,
פייגלין > ביבי

בשטח,
הטמטום של האזרחים + ביבי > *

הפואנטה שלו היתה שיותר דחוף וחשוב לשלב אותם במעגל העבודה מאשר לגייס אותם.
לגבי התואר אתה יכול לשאול את לטיסימוס, הוא מאותו התחום.

מה מר לטיסימוס קשור? בגלל שהם למדו כביכול אותו נושא?

אם אני רוצה לדעת מה הסיפור של ההזוי הזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%95_%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95
אני צריך לפנות לEMZ בגלל ששניהם כביכול למדו סוג של "רפואה"?

הגיע הזמן שצה"ל יהיה צבא מקצועי בלי כל האבטלה הסמויה, בלי לכפות על אף בנאדם חילוני או חרדי להתגייס..

• פותח/ת השרשור
התשובה הזו די מסבירה את אופן ניהול הדיונים של אנשים בפורום, במיוחד באוף טופיק.

כן, בערך כמו: "יש הפגנת שרמוטות, לא משנה כמה הטענה שלהן מגוחכת, אני אהיה בעד כי אני פמיניסטית".

ובואי נראה - יש לנו שר אוצר שטוען טענה והיפוכה, וכמו כן הוא טוען שיש לשלב חרדים במשק וכו'. מה שמעניין זה שהבנאדם דביל, לא מה הייתה הפואנטה שלו.

ועל אותה טענה שלך - יותר חשוב שצעירים ילמדו ויעבדו מאשר לבזבז שלוש שנים בצבא בתפקיד מש"ק ממטרות והכנת קפה לרע"ן לענייני סבתא שלי. את זה הד"ר לפילוסופיה לא מסוגל לעכל.

ועל אותה טענה שלך - יותר חשוב שצעירים ילמדו ויעבדו מאשר לבזבז שלוש שנים בצבא בתפקיד מש"ק ממטרות והכנת קפה לרע"ן לענייני סבתא שלי. .
זה בדיוק מה שהוא אומר - שחרדים ילמדו ויעבדו 🖕
ולגבי השרמוטות - אם אתה עדיין זוכר את זה, אתה כנראה בנאדם מאאאאד משועמם.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שהוא אומר - שחרדים ילמדו ויעבדו 🖕
ולגבי השרמוטות - אם אתה עדיין זוכר את זה, אתה כנראה בנאדם מאאאאד משועמם.

ואנחנו שואלים, ועל זה נפתח הדיון - למה שהחילונים לא ילמדו ויעבדו? למה יש תועלת בגדודים של חילונים שמתגייסים בכפייה ולא של חרדים? 🖕
ואל תדאגי - אני זוכר הכל, לא כי אני משועמם, אלא כי יש לי זיכרון של פיל.
עוד דרך לנהל דיון בפורום, מה שצחקת עליו לפני רגע - "אני שונאת את STARDUST כי הוא מתבטא בצורה משפילה כלפי נשים, אז אני אפתח איתו ויכוח בכלל לא על מה שהוא פתח כדי לנסות להראות כמה אני חכמה וצינית".

אני גם זוכר את "צעדת השרמוטות" הזאת. לא הייתי אומר שאני "משועמם", יותר בכיוון של "לא סנילי". אבל לא פוסל כלום, יכול להיות שאת צודקת, צריך לבדוק.

אם יש כאן מישהו שיש לו חיים תוססים ומגניבים ושכח מהצעדה הזאת עקב כך, ויכול לאשש את הטענה של minimonster, שיגיב. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית