מידע ביקורת מוצרים

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז לאחר שהבטחתי פה לכמה אנשים וגם חשבתי שיהיה נחמד סתם לעשות את זה צילמתי את כל התוספים שהיו ברשותי עד כה, כולל הכל בשביל שאתם תבחרו משהו ותבקשו ממני ביקורת עליו ואשמח לענות לכם עליו .
כל הויטמינים של החברה בתמונה הביקורת שלי עליהם שהם עובדים ! עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין פשוט הכל !
לגבי השאר אשמח לענות ולתת לכם ביקורת בנוגע לכל מה שאתם רוצים לדעת
נ.ב אשמח אם עוד אנשים יעלו את מה שהם צורכים ויתנו לאנשים לבחור מה הם רוצים לביקורת זה יכול להיות אשכול נחמד ומעניין מאוד !

זה יכול להיות גם 500 שלי הם 500 והם גם שחרור מושהה
EMZ בזמנו כתב שלא לקחת מעל 500 אפילו שזה יהיה שחרור מושהה.

למעשה אני משתמש ב1000 ללא שחרור מושהה, בפעם הבאה אזמין 500 עם שחרור מושהה.
השאלה מה אפשר לעשות שהרגיל ללא השיחרור מושהה יהיה ג"כ בספיגה איטית?

• פותח/ת השרשור
EMZ בזמנו כתב שלא לקחת מעל 500 אפילו שזה יהיה שחרור מושהה.

למעשה אני משתמש ב1000 ללא שחרור מושהה, בפעם הבאה אזמין 500 עם שחרור מושהה.
השאלה מה אפשר לעשות שהרגיל ללא השיחרור מושהה יהיה ג"כ בספיגה איטית?
עד כמה שידוע לי זה לא אפשרי .. אבל מה שהייתי ממליץ לך זה לקחת 2 כדורים של 1000 אחד בבוקר אחד בערב .

עד כמה שידוע לי זה לא אפשרי .. אבל מה שהייתי ממליץ לך זה לקחת 2 כדורים של 1000 אחד בבוקר אחד בערב .
חחחח אגב דני את הMEGA EFA הזמנת שזה היה במבצע לפני כמה חודשים?
אגב..קבל ח"ח על הקרמל טופי פאדג!

ואנהידרול פורטה לשלטון
ולמה קפאין לא של פרולב?

• פותח/ת השרשור
חחחח אגב דני את הMEGA EFA הזמנת שזה היה במבצע לפני כמה חודשים?
אגב..קבל ח"ח על הקרמל טופי פאדג!

ואנהידרול פורטה לשלטון
ולמה קפאין לא של פרולב?
חחח תאמת עד לפני שבועיים הזמתי ועדיין היה את המבצע של קנה אחד קבל שני חצי מחיר אז קניתי וגם את הויטמין C היה אותו מבצע אז קניתי 6 חח
והקפאין כן של פרולאב במבה זה פשוט הם חידשו את האריזה של המוצר , גם 4EVERFIT חידשו

ואי אחי אני בדיוק לפני קנייה של דיימטיז ELTIE ,איזה טעמים אתה ממליץ?אני חשבתי גם על הבננה כמו שיש לך איך הוא?אמרתי או בננה או דאבל ריץ שוקולד,אתה יכול לתת לי חוות דעת על שני הטעמים אם אתה יודע?כי טעמתי כבר ISS שוקולד ,מלא גושים,ונתקע גוש אחד גדול למטה כמו לא יודע מה,דיימטיז סופר מאס ועלית מאס טעמתי קרם עוגיות,טעם חזק מדי ולפעמים יש גושים קצת,אבל עם חלב זה טעים,אבל עם מים זה נורא,זה אי אפשר לסבול את זה עם מים.

• פותח/ת השרשור
לך על דיימטז בננה לא תצטער לרגע , בכל הטעמי שוקולד יש בעיות עירבוב מכיוון שהשוקולד צריך להינמס ולהיות חלק בטמפרטורות גבוהות מאוד .

עם מה יותר טעים הבננה,מים או חלב?במים זה עדיין טעים ,כי רוב הגיינרים שטעמתי במים היה טעם נורא,כמו חול .

• פותח/ת השרשור
טוב מנהלים אז אני מקפיץ את הנושא מכיוון שאני לא רוצה לפתוח סתם עוד נושאים על ביקורות!
אז ככה אני הולך לתת ביקורת על : אבקת חלבון דיימטז גורמט בטעמים תות ושוקולד , וצמפ'יון קרם עוגיות
וגם על חטיפי חלבון פרומקס בטעמים :דאבל שוקולד פאד'ג, קרם עוגיות , ולימון!
נתחיל עם האבקות:
דיימטז גורמה שוקולד : עירבוב עם חלב!
ריח:9/10 ריח טוב של שוקולד אמיתי כמו של יוטבתה כזה
ערבוב:7/10 התערבב טוב בסך-הכל אבל היו גושים בצידי השייק שנכנסים לפה לפעמים מה שמאוד לא אהבתי
טעם:8/10 דווקא אהבתי את האבקה הזאת טעם טוב של שוקולד , קצת מתוק מדי בשבילי [אני יותר טיפוס של טעמי פירות כמו בננה,תות וכדומה ] אבל בסך הכל נהניתי לשתות את השייק הראשון למרות שלדעתי דלי של 5LB לגמור את הטעם הזה זה קצת עונש!
אם אני ייקנה שוב ? סביר להניח שלא!
דיימטז גורמה תות ושמנת: גם ערבוב עם חלב
ריח: ריח מעולה של תות עם וניל משהו באמת טוב! 10/10
ערבוב: 9/10 התערבב מעולה גם פה היו קצת גושים אבל לא משהו שמפריע בכלל
טעם : 9/10 פשוט טעם מעולה!!! באמת של תות ווניל , שמתי כ180 מ"ל חלב 1 אחוז [זה מה שהיה במקרר] ופשוט נהנתי כמובן שעם הרבה קרח
האם אני יקנה שוב? בהחלט , גם אם לא של החברה הזאת ספציפית אני בהחלט יקנה טעם תות פעם הבאה
צ'מפיון קרם עוגיות : גם עם חלב!
טוב פה קניתי דלי של 5LB והייתי מאוד מתוח איך הטעם הזה ייצא לי!
ריח: ריח של שוקולד כמו כל הקרם העוגיות שניסיתי עד כה 9/10 אני ממש אוהב את הריח הזה
ערבוב:8/10 היו גושים בצידי השייק לא משהו נורא בכלל , אבל ת'אמת לא עירבבתי חזק מספיק כנראה, הייתי מפורק אחרי האימון 😵
טעם:7/10 לא מתחבר לטעם הזה בכלל כנראה הוא פשוט לא בשבילי , בעניין הזה אני ממש מתחבר למשה ! כנראה נכין ממנו עוגות/עוגיות חלבון למה ממש לא נראה לי שאני מתחיל לשתות אותו ככה עד הסוף
האם אני יקנה שוב? כמו שהבנתם לא!

חטיפי חלבון PROMAX: קודם כל יש לציין שלכל החטיפים יש כמו מרקם אבקתי כזה שאני אישית ממש אהבתי!
קרם עוגיות:
בהתחלה טעמתי אחד ולא כל כך אהבתי, לא ממש מזכיר קרם עוגיות אלא סתם חטיף שוקולד , החטיף סביר מאוד אבל לא משהו מיוחד
לאחר מכן שטעמתי עוד אחד וחיממתי אותו כ-15 שניות במיקרו וזה פשוט גן עדן! ממש מומלץ, כמו מוס שוקולד חם שמתמוסס בפה ממש אהבתי
פאי לימון :
טוב פה נפלתי! אין לי מילים! חטיף מספר 1 שלהם פשוט אין דברים כאלה, בלי לחמם במיקרו ובלי שטויות פשוט צריך לאכול אותו קר בחןץ שחם, חטיף מרענן
טעים עם מרקם מעולה , מזכיר מאוד את הוופלות לימון של עלית , לא צוחק תוך 10 שניות לא היה חטיף!
דאבל שוקולד פאד'ג:
חטיף שוקולד טיפוסי לא משהו מיוחד , מתוק למדי , אבל גם ממש טעים ! עם הנס של הבוקר זה הולך פיצוץ! גם פה במיקרו זה הולך ממש ממש מעולה

לסיכום:PROMAX עמדו בכל הציפיות ומעבר!
מי שרוצה לנסות אותם שיילך בתור התחלה על הלימון בלי להסס!
זה הדירוג שלי עד עכשיו:
1.לימון
2.שוקולד פאד'ג
3. קרם עוגיות
מקווה שאהבתם את הביקורת ! אם יש לכם שאלות או משהו בסגנון אשמח לשמוע , עוד מעט אני יזמין את MATRIX5 בטעמים בננה ותות יש מצב ..

מעניין אותי איזה דילים קיבלת שבזבזת כל כך הרבה כסף על תוספים..?!
מה זה שיחרור מושהה? ואיך הקפאין של פרולאב? הוא גם נותן ריכוז? ופאמפ?

גבר תודה רבה על ההמלצה לדיימטיז בננה,קיבלתי את זה לפני כמה ימים,טעם 10!
אין מילים בחיים לא טעמתי דבר שכלכך קרוב לסוג שלו (בננה מתוקה כזאת),ממש טעים תודה.

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי איזה דילים קיבלת שבזבזת כל כך הרבה כסף על תוספים..?!
מה זה שיחרור מושהה? ואיך הקפאין של פרולאב? הוא גם נותן ריכוז? ופאמפ?
מבחינת כסף ייצא לי גרושים , ו2 האבקות של הדיימטז הם רק 10 מנות רציתי רק בשביל לבדוק את הטעם
שחרור מושהה בגלל שיותר חומר נספג ככה , הקפאין של פרולאב הכי טוב שיצא לי לנסות , הוא נותן מרץ לדעתי לא יותר מזה אבל מבחינת זה הוא עושה את העבודה פרפקט

גבר תודה רבה על ההמלצה לדיימטיז בננה,קיבלתי את זה לפני כמה ימים,טעם 10!
אין מילים בחיים לא טעמתי דבר שכלכך קרוב לסוג שלו (בננה מתוקה כזאת),ממש טעים תודה.
שמח שאהבת !

תודה באמת על הביקורות. הדימטייז הבא שאני קונה יהיה ללא ספק בננה, למרות שהוניל משרת אותי בצורה נהדרת.

ההקפצה מקובלת
אם הרבה אנשים יביאו חוות דעת על מוצרים אולי נוכל לעשות פוסט גדול נעוץ שמרכז את כל הח"ד

כולם אומרים שהטעם בננה של דמייטיז נהדר, יש לי את הסופר מאס גיינר של דיימיטיז בטעם בננה , זה האבקה הראשונה שיצא לי לטעום אבל זה טיפה מתוק מידי ואף פעם לא מתערבב עד הסוף ונכנס גושים לפה ואני דיי שותה את זה בכוח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית