הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר קצר מידי?

• פותח/ת השרשור Zodon
  • פורסם בתאריך

Zodon

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
5
72
0
אני כבר מבצע את תוכנית הSS בסביבות החודש וחצי.
בזמן ביצוע הסקאווט והדדליפט אני סובל מכאבים בחלק העליון של הרגל, בין הארבע ראשי לחלק התחתון של שרירי הבטן(בקו של המפשעה) , זה כאב בשריר והרגשה של מתיחה, בעיקר בזמן ביצוע הפעילות ולתקופה של שעה שעתיים לאחר מכן.
שאלתי את המאמן בחדר כושר ממה זה יכול לנבוע, והוא טוען שזה משריר קצר.
אז אני בעצם פונה אליכם בשתי שאלות
1) האם זה באמת שריר קצר? או יתכן דבר שמדובר משהו אחר?
2) אם זה באמת שריר קצר, איך אני יכול לטפל בזה, הרי לפי מה שקראתי אתם לא ממליצים לבצע מתיחות לפני האימון, אני מבצע חימום היטב וגם חימום דינאמי.
ואני גם אציין ששרירי האמסטרינג שלי הם קצרים ואינם גמישים.

אם הבנתי נכון מהתיאור שלך, מדובר על שריר המותן-כסל והוא לא מקוצר, אלא מכווץ.

אתה בהחלט יכול לעשות תרגילי גמישות ומוביליות (בעברית: ניעות) אחרי האימון, לכל השרירים והמפרקים בגוף.

רעיונות אינספור תוכל למצוא כאן: www.mobilitywod.com

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי נכון מהתיאור שלך, מדובר על שריר המותן-כסל והוא לא מקוצר, אלא מכווץ.

אתה בהחלט יכול לעשות תרגילי גמישות ומוביליות (בעברית: ניעות) אחרי האימון, לכל השרירים והמפרקים בגוף.

רעיונות אינספור תוכל למצוא כאן: www.mobilitywod.com

בעצם אני צריך לבצע תרגילי גמישות, התרגילים עצמם אני יודע, איך מה הדבר עבודה הכי אופטימלית? הכוונה כמה זמן כל מתיחה, כמה סטים, זמן מנוחה.

עריכה: בנוסף אני חובה כאבים בזמן תרגילי הדחיקה בחלק השמאלי של שורש כף היד, אך אני מבצע את התרגילים עם טכניקה נכונה, כאשר שורש כף היד ישר ומקביל לאמה ולמפרק, מה לעשות במקרה הזה?

נערך לאחרונה:
בעצם אני צריך לבצע תרגילי גמישות, התרגילים עצמם אני יודע, איך מה הדבר עבודה הכי אופטימלית? הכוונה כמה זמן כל מתיחה, כמה סטים, זמן מנוחה.

עשה לעצמך טובה גדולה ושב לצפות בסרטונים שיש באתר. קלי מסביר שם בבהירות מה לעשות, איך וכמה.

עריכה: בנוסף אני חובה כאבים בזמן תרגילי הדחיקה בחלק השמאלי של שורש כף היד, אך אני מבצע את התרגילים עם טכניקה נכונה, כאשר שורש כף היד ישר ומקביל לאמה ולמפרק, מה לעשות במקרה הזה?

תעלה סרטון למשוב על הטכניקה.

Back
למעלה תחתית