הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה הערכת % שומן. בן 20

אפשר לומר ש7%, (לא מסתכלים רק לפי בטן), תגיד אתה מסוג האנשים שחטובים רוב הזמן? ולא משמינים בקלות? או שעברת חיטוב ארוך ומפרך? סתם מתוך עניין, בכל מקרה נראה מעולה...

אפשר לומר ש7%, (לא מסתכלים רק לפי בטן), תגיד אתה מסוג האנשים שחטובים רוב הזמן? ולא משמינים בקלות? או שעברת חיטוב ארוך ומפרך? סתם מתוך עניין, בכל מקרה נראה מעולה...
סתכל באשכולות הקודמים שלו... הבנאדם לא ידע יום חיטוב אחד בחייו... גנטיקה נדירה

גבר, לכל מבנה גוף יש יתרונות ויש חסרונות, אומנם סבבה לו מבחינת חיטוב אבל הוא יורק דם בשביל כל חצי קילו שהוא עולה, ובלי חומרים הוא בחיים לא יהיה ממש גדול... אצלי למשל זה הפוך, אני יכול לעלות 20 קילו בחודשיים, אבל בחיטוב שאני נמצא עכשיו שהגעתי ל7% בע"ה פעם ראשונה, אני בסבל שאי אפשר לתאר, אם זה מבחינת אימונים/אירובי/דיאטה, אני עכשיו במצב שאני שוקל ירקות אפילו, בקיצור לכל אחד יש יתרונות וחסרונות בגנטיקה שלו, צריך להוציא מזה את המיטב....

כן אחי איזה גנטיקה נדירה!!
כמו שוורצנגר בגיל 20.

גבר, לכל מבנה גוף יש יתרונות ויש חסרונות, אומנם סבבה לו מבחינת חיטוב אבל הוא יורק דם בשביל כל חצי קילו שהוא עולה, ובלי חומרים הוא בחיים לא יהיה ממש גדול... אצלי למשל זה הפוך, אני יכול לעלות 20 קילו בחודשיים, אבל בחיטוב שאני נמצא עכשיו שהגעתי ל7% בע"ה פעם ראשונה, אני בסבל שאי אפשר לתאר, אם זה מבחינת אימונים/אירובי/דיאטה, אני עכשיו במצב שאני שוקל ירקות אפילו, בקיצור לכל אחד יש יתרונות וחסרונות בגנטיקה שלו, צריך להוציא מזה את המיטב....

כן אחי איזה גנטיקה נדירה!!
כמו שוורצנגר בגיל 20.
אלירמבו הוא עלה 14 קילו ב-10 חודשים שהרוב מזה היה שריר, הוא לא מתקשה לעלות במשקל לדעתי.
KMAN אתה לא יכול לזלזל בגנטיקה שיש לך פה. גם אני זונא שתמיד אנשים קופצים עם התירוץ של "גנטיקה", אבל פה זה באמת ככה.

נראה בן זונה !!
ואני לא סובל את הילדים בפורום שעושים סקוואטים ועם ידיים של 36 ומלאים שומן ואומרים
שהם לא יכולים לתת חוות דעת בלי תמונת רגליים
צאו מיזה

צריך לראות רגליים כדי לדעת אם הבן אדם שווה התייחסות או שהוא פחדן ועצלן.

חוץ מזה, אחי, אל תעליב. יש לי יד 43 בצל! בשמש 44.

אני לא מזלזל אבל לאחרונה כל אחד שיש לו קוביות אני שומע את המילה "גנטיקה". לא בקטע של תירוץ. סתם בקטע רע שמזכיר ילדים שאתמול נרשמו לFXP.
בשביל להגיד שלבן אדם יש גנטיקה טובה רק לפי תמונה, או יותר נכון "נדירה", צריך להראות משהו יותר מרשים.

אני לא מזלזל אבל לאחרונה כל אחד שיש לו קוביות אני שומע את המילה "גנטיקה". לא בקטע של תירוץ. סתם בקטע רע שמזכיר ילדים שאתמול נרשמו לFXP.
בשביל להגיד שלבן אדם יש גנטיקה טובה רק לפי תמונה, או יותר נכון "נדירה", צריך להראות משהו יותר מרשים.
לא מרשים אותך שהבנאדם העלה 14 קילו ב 10 חודשים והוא התחיל את התהליך ב 10~ א.ש. וסיים אותו ב7-8 א.ש. (!!!), עלייה נקייה כזאת לא חשבתי שקיימת אצל שום טבעי בעולם. אז זה לא אומר כלום על הגנטיקה שלו? אני מבין על איזה תופעה אתה מדבר שכל אחד שמעלה תמונה עם קוביות לישראלחרא ישר אומרים לו 'גנטיקה טובה עחי'.. זה לא המקרה.

שוב זה לא השמונה קוביות שיש לו בבטן שבגללן קבעתי "גנטיקה" אלא הדרך והמהירות שבה הוא העלה שריר בצורה כל כך נקייה שהוא אפילו ירד בא.ש. תוך כדי התהליך.

חיטוב יפה מאוד 8-9 א.ש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית