הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת סקוואט,פרס,דדליפט,חתירה

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
אז סוף סוף הגיע למכון מוט חופשי,אז התחלתי לעבוד על טכניקה בפעם הראשונה,צילמתי סירטונים ואשמח לביקורת שלכם:

סקוואט:

בסירטון השני ביקשתי שיצלם את האחיזה כדי שתיראה אם היא בסדר

פרס:

דדליפט:

חתירה:(היסרטון לא משו,צולם דרך מראה ;maeq)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בוא נגיד ככה , שלא עשית כלום כמו שצריך:
סקוואט- גלישה עצבנית של הברכיים תנסה לשבת יותר אחורה ולהרים עם הירכיים את המשקל ,לא שובר מקביל,צוואר לא במנח נטראלי (מטר וחצי למטה )
פרס- תלמד מהתחלה אתה לא מסיים תנועה אתה ממהר והמוט לא יורד ועולה בצורה ישרה, מרפקים אמורים לעבור את המוט, מנח ידיים שגוי תיישר את שורש כף היד עם האמה .
דדליפט -רצוי לבצע עם משקולות גדולות המשקולות שאתה משתמש בהם קטנים מידי ומגדילים את התנועה ובכללי התנועה שגוייה תלמד מחדש . ממליץ לך לקרוא את הנעוץ בפורום שינה לי את הדדליפט פלאים.
חתירה- אותו סיפור אם המשקולות
בהצלחה
הכל נראה בסדר גמור חוץ מהחתירה
אל תגיד סתם אם אתה לא מבין

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד ככה , שלא עשית כלום כמו שצריך:
סקוואט- גלישה עצבנית של הברכיים תנסה לשבת יותר אחורה ולהרים עם הירכיים את המשקל ,לא שובר מקביל,צוואר לא במנח נטראלי (מטר וחצי למטה )
פרס- תלמד מהתחלה אתה לא מסיים תנועה אתה ממהר והמוט לא יורד ועולה בצורה ישרה, מרפקים אמורים לעבור את המוט, מנח ידיים שגוי תיישר את שורש כף היד עם האמה .
דדליפט -רצוי לבצע עם משקולות גדולות המשקולות שאתה משתמש בהם קטנים מידי ומגדילים את התנועה ובכללי התנועה שגוייה תלמד מחדש . ממליץ לך לקרוא את הנעוץ בפורום שינה לי את הדדליפט פלאים.
חתירה- אותו סיפור אם המשקולות
בהצלחה

סקוואט-גם אני שמתי לב באמת לא ישבתי מספיק אחורה אני יתקן את זה ואת שאר ההערות
פרס-הבנתי את הקטע של המהירות רק עם המרפקים אני לא סגור,כדי שהם יעברו את המוט צריך להפנות אותם יותר קדימה,זו הכוונה?
דדליפט-הבנתי אני יבצע עם משקולות גדולות,ולאיזה נעוץ התכוונת?באיזה פורום?אשמח אם תיתן לינק.
חתירה-הבנתי

אז תודה רבה על כל ההערות אני חושב שהבנתי,אני יתקן ויעלה סירטונים חדשים.שוב תודה

חתירה אתה צריך להתחיל כל חזרה מהרצפה שהגב שלך ישר אתה צריך קודם להרים את הגב כשאתה נעזר ברגליים ורק שהמוט באוויר אתה מבצע את התנועה ואז מסיים למטה ומחזיר לרצפה ואז שוב מחדש - חשוב לשמור על גב ישר אתה לא אמור להשאיר את הגב מכופף בגלל שאתה לא מגיע למוט !

לגבי הפרס אתה לא מחזיק את המוט נכון ואני מנחש שגם אחרי התרגיל אתה מרגיש כאבים בחיבורים של כף היד - זה תרגיל שדורש כוח המוט צריך לבוא בקו ישר עם היד והתנועה צריכה להיות שלמה אתה צריך לנעול כשהמוט מגיע למעלה ! תוריד משקל ותלמד את התרגיל כמו שצריך
בנוסף אתה צריך כדי לנעול את התנועה של הגב טיפה קדימה ולא סתם להזיז את הראש אחורה כדי שהמוט יעבור - התנועה פה היא אמורה להיות עם כל הפלג גוף העליון !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חתירה אתה צריך להתחיל כל חזרה מהרצפה שהגב שלך ישר אתה צריך קודם להרים את הגב כשאתה נעזר ברגליים ורק שהמוט באוויר אתה מבצע את התנועה ואז מסיים למטה ומחזיר לרצפה ואז שוב מחדש - חשוב לשמור על גב ישר אתה לא אמור להשאיר את הגב מכופף בגלל שאתה לא מגיע למוט !

לגבי הפרס אתה לא מחזיק את המוט נכון ואני מנחש שגם אחרי התרגיל אתה מרגיש כאבים בחיבורים של כף היד - זה תרגיל שדורש כוח המוט צריך לבוא בקו ישר עם היד והתנועה צריכה להיות שלמה אתה צריך לנעול כשהמוט מגיע למעלה ! תוריד משקל ותלמד את התרגיל כמו שצריך
בנוסף אתה צריך כדי לנעול את התנועה של הגב טיפה קדימה ולא סתם להזיז את הראש אחורה כדי שהמוט יעבור - התנועה פה היא אמורה להיות עם כל הפלג גוף העליון !

לגבי החתירה הבנתי ,אני יתקן
לגבי הפרס אני גם חושב שהבנתי .
תודה רבה על ההערות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית