הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו שמע על הווינסטרול החדש Rexobol ? כנסו תראו

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
זה כמו הווינסטרול רק בשם אחר ושחידשו אותו לוקחים 50 מ"ג עד 100 מ"ג ביום אני רוצה להתחיל להשתמש בו שמעתי הוא מטורף מה אתם אומרים ?
הוא קצת יקר 8 שקל לכדור אבל לוקחים אחד ביום ככה שזה לא משנה .. איך השילוב עם אפדרין לדעתכם ?

נשמע שאין לך מושג מה אתה עושה
אתה מודע לכך שזה סטרואיד? אתה יודע איך בונים סייקל?
אני שואל לא בקטע מתנשא אלא רציני

• פותח/ת השרשור
לא , חבר שלי מר ישראל לשעבר (לא אנקוט בשמו) עוזר לי ואומר לי מה לקחת ואיך בצורה הכי טובה כרגע התחלתי אפדרין ו וויני יעזור לי להתחטב עוד ולעצב את השריר אז אני יקח לחודש כדור ביום 50 מג ו70 מג אפדרין .. משהו לא נכון פה אחי ?

לא , חבר שלי מר ישראל לשעבר (לא אנקוט בשמו) עוזר לי ואומר לי מה לקחת ואיך בצורה הכי טובה כרגע התחלתי אפדרין ו וויני יעזור לי להתחטב עוד ולעצב את השריר אז אני יקח לחודש כדור ביום 50 מג ו70 מג אפדרין .. משהו לא נכון פה אחי ?
ממש לא נכון , תקרא את הנעוצים לפני שאתה מתחיל להשתמש !!!!!

סלנג של מישהו שלא מבין הרבה בתחום ...

לא מתייעצים בקשר לתזונה ובטח שלא חומרים, עם אחד שהיה מר ישראל, חייב מישהו שמבין בתחום, שלא תפגע בעצמך...

• פותח/ת השרשור
אלירמבו ראיתי הרבה תמונות שלך ואתה תותח אמיתי אשמח שתגיד לי האם לשלב אפדרין עם וויני כדי להתחטב הכי מהר שאפשר (חודש) בשילוב הרבה אירובי או שלהישאר עם האפדרין ?

כמו שאמרתי, בשביל ייעוץ בחומרים חייב בעל מקצוע (ואני לא אחד כזה), אפדרין אמור לעבוד טוב מאוד, אבל תשקיע עוד 100-200 ש"ח בחודש ותלך לייעוץ מקצועי, לא חסר תותחים בשוק....

קרא את הנעוצים ואל תגע באף חומר לפני שאתה באמת מבין מה אתה עושה ולמה. אתה לא צריך שום יעוץ מקצועי, רק לשבת על התחת ולקרוא כמו ילד גדול. טיפ חינם: תתחיל בללמוד להתאמן ולאכול, לפני שאתה לומד מה ואיך להזריק.

סבבה לא ידעתי לנושא אתה מכיר את החומר ?
הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להקשיב לחבר שלך. זה שהוא היה מר ישראל לא מוסיף כלום לדעתי רק גורע. רוב מפתחי הגוף בארץ הם אידיוטים גמורים בכל מה שקשור לחומרים. מה שהוא המליץ לך לעשות מעיד על כך. תהיה סבלני תלמד את החומר (יש לך פה את כל מה שאתה צריך) ושיהיו לך שאלות רלוונטיות הפורום מספק פלטפורמה מצויינת

הבן אדם מסתמך על אלירמבו כ"מבין" בגלל איך שהוא נראה. ולא על סלוטייפ כי הוא לא העלה תמונה. קיצר, הבן אדם ייטעה בסופו של דבר לא משנה מה תגידו לו , בהצלחה גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית